אממממ איך הם מחליטים?
M Miss Kitty New member 10/3/05 #39 אממ.. זה תלוי.. מי שמשלם להם יותר, או מי שמספרק טובות מיניות בצורה הכי טובה. סתם. שולחים בקשה, הם בודקים אותה, בודקים אותך לפי הכרטיס האישי והצורה שמילאת את הבקשה, ואז יש פגישה אישית, פנים מול פנים. למרות שהקטע של הפגישה פנים מול פנים מתבטל כשאתה כבר מנהל פורום אחר...
אממ.. זה תלוי.. מי שמשלם להם יותר, או מי שמספרק טובות מיניות בצורה הכי טובה. סתם. שולחים בקשה, הם בודקים אותה, בודקים אותך לפי הכרטיס האישי והצורה שמילאת את הבקשה, ואז יש פגישה אישית, פנים מול פנים. למרות שהקטע של הפגישה פנים מול פנים מתבטל כשאתה כבר מנהל פורום אחר...
I inbal287 New member 10/3/05 #41 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif
D DesertRose7 New member 10/3/05 #42 או 2.. חיחי אני פשוט איימתי עליהם שאם הם לא נותנים לי.. אני נותנת להם את ג'ני.. הם ישר נתנו לי!! סתם סתם..
או 2.. חיחי אני פשוט איימתי עליהם שאם הם לא נותנים לי.. אני נותנת להם את ג'ני.. הם ישר נתנו לי!! סתם סתם..
J just jenny New member 11/3/05 #50 חחחחחחח שעחר כלבעע חחח אם באמת היית "מאיימת" עליהם ככה הם כבר מזמן היו מסלקים אותך והיו לוקחים אותי הם פשוט עדיין לא מכירים אותי..
חחחחחחח שעחר כלבעע חחח אם באמת היית "מאיימת" עליהם ככה הם כבר מזמן היו מסלקים אותך והיו לוקחים אותי הם פשוט עדיין לא מכירים אותי..
D DesertRose7 New member 10/3/05 #48 לא סתם! בטח שבאמת!! זה נורא נחמד לי ככה.. כל בוקר וצהריים כשאני נוסעת עם ההסעה אנחנו עוברים ליד המשרדים
לא סתם! בטח שבאמת!! זה נורא נחמד לי ככה.. כל בוקר וצהריים כשאני נוסעת עם ההסעה אנחנו עוברים ליד המשרדים
L loner in love New member 11/3/05 #51 יייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב לנווווווווווווווווווווווווו מקפליי רולז
M Michal Bloom New member 11/3/05 #52 ../images/Emo141.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif אחלה אנשים יש כאן אחלה פורום-אחלה מנהלות
../images/Emo141.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif אחלה אנשים יש כאן אחלה פורום-אחלה מנהלות