ברוכים הבאים!

FireZeroX

New member
קוניצ'יוה וחג שמח גוזאימאסו!

אני אעדיף לא לחשוף את שמי בגלל שמתן זה שם... היי קסו עלו עלי טוב, אני רואה אינויאשה בערוץ הילדים, עמדתי להוריד את זה אבל ראיתי שזה מתחיל ושזה ביפנית אז למה סתם להתאמץ? פרק ביום זה נחמד ^^ אממממ אני אוהב את כולם בעיקרון חוץ מנאראקו ו... ... ...קיקיו! לאידע למה היא ממש מעצבנת אותי. פעם דידי אמרה לי שאני גלגול נשמות של אינויאשה, בגלל ה"נאנדאיו!" וה"קאגומה!" שלי... אני מקווה להשתלב מהר ^^ חג שמח לכולם!

lover girl rox

New member
:הייי - לא רוצה להיות תקועה אבל....

אני גם רוצה להצתרף ובדרך-כלל לא מקבלים אתי בברכה בכל מיני פורומים אבל אני מקווה להשתלב פה...........
דרך-אגב קוראים לי דנה אני בת 13 (כמעט 14) ואני מתה על אנויאשה!!!!!!!!!!!

../images/Emo8.gifשלום!

אני חדש פה אני חולה על אינויאשה ואני שמח שיש את אתר תפוז שיצר פורום של אינויאשה ותמונות וכו'... אני רוצה להנות פה ושלכולם היה שבוע טוב אוהב אינויאשה1 !!!

שנינוש 1

New member
אני חדשה!!!../images/Emo3.gif

שלום קוראים לי שני והתחלתי לראות אינואישה בהשפעת חברה שלי והתאהבתי בתוכנית ולכן הצטרפתי לפורום!!!!

ShiraChan

New member
../images/Emo65.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

keep smiling

New member
ברוכהבאה ^-^ ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

כל עוד את לא עמיתאסף אז למה שלא נקבל אותך י{א}פה? ^_^ אני קיפי, 16 ^^

Fay Wood

New member
ברוכה הבאה!!!!

תהני לך!!! יאמה... מלא אנשים מצטרפים היום...
חיכו כולם לפסח....

../images/Emo90.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בפורום,שני
קוראים לי שיר
אני מקווה שתהני כאן
והנה האייסיקו שלי אם את רוצה להתכתב איתי-344101759

NOYMAN12

New member
ברוכה הבאה !!!

יואו כמה הודעות ברוך הבא כתבתי היום .... חחח אבל השתלבות נעימה ותמשיכי להתמכר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה