ברוך הבא!! תהנה ^^
F Fay Wood New member 17/4/05 #30 ברוך הבא!!!! שיהיה בכיף בפורום!! ** לא קשור לעולם- MTV base התפגרו סופי- ג'ה רול ואחר כך מריה קארי?!?! כמה אפשר לסבול בשנייה?!?!?
ברוך הבא!!!! שיהיה בכיף בפורום!! ** לא קשור לעולם- MTV base התפגרו סופי- ג'ה רול ואחר כך מריה קארי?!?! כמה אפשר לסבול בשנייה?!?!?
P POINTS OF AUTHORITY New member 17/4/05 #31 ברוך הבא!!!!!!! ולגבי WTV BASE תמיד הם עושים את זה... נותנים לנו לסבול... חחחחחחחח
F Fay Wood New member 17/4/05 #33 חחח.... וזה באמת סבל... ^.^ **לא סובלת את מריה קארי** היא פשוט מגעילה אותי...
א אינוישה היחיד New member 17/4/05 #34 גם אני לא סובל אותה, למזלי לא יוצא לי לראות אותה בWTV BASE כי אין לי
F Fay Wood New member 17/4/05 #40 זה הפך להיות שרשור שונאי מריה קארי חחחח אתם אמורים להגיד "ברוך הבא" לבנאדם!! חחחחח
F Fay Wood New member 17/4/05 #79 זה נכון.... אבל לא היה מה לראות... לא קשור- פרק 13 פרק נסגד חייבת... להוריד.. אותו.. עכשיו!!!!! אינויאשה הופך לבן אנוש!!!!!
זה נכון.... אבל לא היה מה לראות... לא קשור- פרק 13 פרק נסגד חייבת... להוריד.. אותו.. עכשיו!!!!! אינויאשה הופך לבן אנוש!!!!!
ס סוודר בסדר New member 17/4/05 #37 ../images/Emo89.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif בפורום,אורו'ש קוראים לי שיר אני מקווה שתהנה כאן
../images/Emo89.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif בפורום,אורו'ש קוראים לי שיר אני מקווה שתהנה כאן
N NOYMAN12 New member 17/4/05 #42 ברוך הבא ../images/Emo70.gif השתלבות נעימה !!! ותמשיך להתמכר לתוכנית .... !!!! אם יש לך שאלות תוכל לפנות אליי , שקד !!!
ברוך הבא ../images/Emo70.gif השתלבות נעימה !!! ותמשיך להתמכר לתוכנית .... !!!! אם יש לך שאלות תוכל לפנות אליי , שקד !!!