גלגלצ- המהפך הגדול!

limors2

Active member
../images/Emo65.gifגלגלצ- המהפך הגדול!../images/Emo65.gif

לרגל המינוי של דלית עופר למנהלת גלגלצ(
) והשינויים שבטח יתחוללו בתחנה, סקר קטן! אם היו באים אליכם מחר ואומרים לכם :"____, תגיד/י לי משהו אחד שאת/ה רוצה לשנות בתחנה ונעשה את זה!" - במה הייתם בוחרים? לא מדובר על משהו שאתם לא אוהבים, אלא משהו שאתם רוצים לשנות/להוסיף. זה יכול להיות משהו כמו להפוך את גלגלצ לתחנה מזרחית (בבקשה לא
), לשדר רק שירים עבריים/לועזיים, כל היום סינגלס, שיכניסו אותכם בתור שדרנים, או אפילו שיסגרו את התחנה! היי תראו, חסכתי לגלעד לענות

RJlake

New member
הוו כמה חביב../images/Emo2.gif

המממ נראה לי הכי מפריע לי זה המיחזור של השירים. היה נחמד אם היה יותר גיוון בשירים והיו משמיעים גם שירים שהם פחות בתודעה.

clevelandrocks

New member
איפה מתחילים?

- שיאסרו להשמיע את השיר של ריהאנה (אני בוגדת בחבר שלי ומזה קשה לי עם זה). - שכל שעה תהיה חובה להשמיע לפחות שיר אחד ממצעד העשור של שנות ה90. - אף שיר לא יושמע יותר מ3 פעמים ביום. - שתיקת הכבישים תייצג את הפלייליסט. - תאסר בחירת שירים לתוכנית הבחירות ולמצעד למי שטרם מלאו לו 16 שנה. נתחיל בזה. הייתי אומר לבטל את סינגלס, אבל אני רוצה להישאר בחיים...

chen010189

New member
הייתי מציעה שתוסיף נימוקים

אתה לא יכול ככה סתם להחליט שצריך לתת את אפשרות הבחירה במצעדים רק למי שמלאו לו 16 שנים ומעלה בלי להסביר למה. כנ"ל לגבי שאר הדברים שציינת ואותי מסקרן לדעת למה לדעתך צריך לבטל את סינגלס? אני חושבת שמגיעה לנו תכנית שתביא לנו המוזיקה החדשה. חייבת להודות שיש כמה שירים ששמעתי לראשונה רק בסינגלס

chen010189

New member
שתביא לנו את המוזיקה החדשה*

וכרגיל אני חייבת לטעות\לדלג על מילים

ShukyD

New member
../images/Emo13.gif

להכניס קצת יותר שירים ישנים ויפים אלה שבעיניי לפחות מייצגים את סופשבוע רגוע
גם ישראלים וגם לועזיים

limors2

Active member
אני הייתי מוסיפה מבזק חדשות כל חצי

שעה, ושכל אחד ואחד מהם יועבר ע"י נעמה מאור
אבל בנתיים, אני אסתפק בזה שהם יסדרו תטלמסר בחירות

chen010189

New member
כל פעם שאני מתקשרת לטלמסר הבחירות

זה נשמע בהתחלה כאילו מישהו מרים את הטלפון ומנתק לי בפרצוף, אפילו שאני יודעת שזה תא קולי

limors2

Active member
בפעמים הראשונות ניתקתי בבהלה!../images/Emo54.gif

ואומרים להם לטפל בזה והם לא מטפלים בזה

tkuihehr

New member
אז בעצם הרבה נבהלים ולא בוחרים

ורק אתן יודעות שלא צריך לנתק ושככה זה תמיד, כך שלמעשה אתן היחידות שמתקשרות ועושות משהו בבחירות1!! יעני, שעתיים שלכן! מה שאתן רוצות!! וואי, תבקשו בשבילי מחר את מרי לנצח פליזפליזיפליז [בעצם אני בביצפר, אז לא משנה]

limors2

Active member
הם לא שמים שירים שאני רוצה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

רק לפעמים יש אותם כמה ימים אחרי זה בשעות אחרות. שזה גם טוב. כי את הבחירות רוב הזמן אני לא שומעת

גלעד2211

New member
שישנו את מקור הפרנסה של התחנה ואח"כ

תוכנית בת שעתיים של שנות השבעים שמונים בעיקר לועזי <למרות שאין לירון אשבל מיתחרים>

limors2

Active member
../images/Emo128.gifכאן נמחקו הודעות../images/Emo128.gif

אין צורך להפוך כל דיון שני לשרשור התנגחויות בחברי פורום, על הדיעות שלהם(גם אם הן ממחזרות את עצמן) או על מצב הסכו"ם בבית שלהם, תודה

chen010189

New member
הסכין, כף ומזלג שלי בסדר גמור../images/Emo13.gif

אבל תודה על ההתעניינות.

גלעד2211

New member
הרסת עכשיו את תמשיכי להתגעגע

לדיעות שלי על התחנה ותזכירי את זה בכל שירשור לא חבל? ככה עשיתי לך לפחות מזכרת שלא תתגעגעי יותר מידי ותעלי את זה בכל שירשור מבלי שאני מזכיר משהו בכיוון הזה בכלל

למעלה