גלגלצ- המהפך הגדול!

גלעד2211

New member
אבל לא עשית שום דבר רע

רק שאלת אותה למה היא הזכירה את דעותיי על התחנה כשאני לא הזכרתי אותם מאז שחזרתי מהחסימה מה לא בסדר בזה?

limors2

Active member
../images/Emo45.gif להרחיב../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

כדי שבמקום להשמיע את אותם שירים מידי כמה ימים, יהיה להם זמן להשמיע אותם כל יום

עורוס

New member
הממ... ../images/Emo97.gif

אתמול שמעתי לפני החדשות הודעה בסגנון "התוכנית משודרת בחסות בלה בלה..." ונאמר יחדיו- WTF?!

limors2

Active member
עכ עכשיו שמעתי כאלה רק בסוף

אוטונומי. וזה באמת מוזר

The Evil Cat

New member
שיספיקו להשמיע את "שיר אהבה פשוט"!

די! לא יכול לשמוע אותו יותר! שיוסיפו עוד מוזיקה אלטרנטיבית כמו Mosaic Project- Rythem By Rythem
שיפסיקו לחרוש על שירים

מישניה

New member
כמה שינויים שהייתי מבצע בגלגצ...

ראשית אני מוכרח לציין ששיטת הפלייליסט היא שיטה גאונית, ושקובלנץ עשה עבודה מעולה והגה מחדש את המוזיקה ברדיו הישראלי. הנה השינויים שאני מציע: 1. סינגלס חייבת להשתנות, או שלפחות לא ישמיעו כל תוכנית את אותם השירים (הדר מרקס לועסת את התוכנית ומתחילים להרגיש את זה עליה). שלא תבינו אותי לא נכון, אני חושב שהדר היא שדרנית מעולה ואני הייתי מעוניין לשמוע אותה כמה שיותר בגלגלצ. 2. צריך להזיז את המסור לשעה יותר מאוחרת כמו גם את הקצה. מוזיקה שהיא אינה מיינסטרים אך עדיין איכותית צריכה להיות משודרת בשעות ספציפיות- כמו חצות ולא ב 10 בערב כשמרבית המאזינים מצפים למשהו יותר קליל וגלגלצי... 3. תוכניות אירוח- דרושה מחליפה ללילך ברנע- כל כך נהנתי להאזין לתוכנית שלה. תוכנית אירוח אחד על אחד עם מוזיקאי ישראלי תמיד תהיה מעניינת. 4. תוכניות אינטראקציה עם המאזינים בלילה (אחרי חצות)- ואם לא אינטראקציה אז סתם מאזינים משוחחים עם השדרן. זהו בעיקרון, מה דעתכם?

limors2

Active member
לא חושבת ש2 זה רעיון טוב../images/Emo54.gif

מאוחר יותר יהיה מאוחר מידי.ומהבוקר עד 22:00 זה מספיק שעות לפלייליסט מיינסטרימי.. אני בעד 1. המוזיקה בתוכנית תמיד תהיה ממוחזרת, אבל אפשר להוציא כל מיני שירים ישנים(סמייל
) ולהכניס חדשים- אפילו שירים שלא יכנסו בכלל לפלייליסט. היו כבר כמה שנשארו באופן בלעדי לסינגלס- למה לא להוסיף עוד אם כבר יוצא ככה?

גלעד2211

New member
יש לי פלאשבק אבל לא נורא

עכשיו שמתי לב על סגירת התחנה ונחמד שרוצים לסגור בשמי את התחנה
רק חבל שאני עצמי לא רוצה שהיא תסגר ושאחרים עושים מעצמם צחוק כשהם חוזרים על המנטרה הטיפשית והמטומטמת הזאת לא?
אמרתי סך הכל שאני לא רוצה לשלם על התחנה שישמיעו מה שבא להם אפילו אבי ביטר <חס וחלילה חס ושלום טפו טפו טפו חמסה חמסה שישאר ברדיו לב המדינה 91 אף אם גם ככה הוא לא יודע לייעץ בגרוש>. קיצר אני לא מתכונן ממש לשמוע משהו אחר מרדיוס 100 אף אם<זאת התחנה היחידה שאין לי תלונות עליה וזה מגילה לרשום למה בקצרה היא מספקת את כל מה שאני רוצה שיהיה ברדיו איכותי>. ויש זמנים שאני יכול להעביר למשהו אחר <רדיו MTV הרבה שעות מגזמות> בקיצור במקרה הזה זה יכול להיות לכיוון גלגל"צ כשאני לא אשלם עליה כרגע נגן הMP3 שלי הוא האלטרנטיבה לשעות המרובות של רדיו MTV ברדיוס <מ6 בערב בערך עד 6 בבוקר שיש שעות מאוד נחמדות ויש שעות שכבר נמאס>.

ral3

New member
תגובה

הלוואי והיה ניתן לעקוף את כל הפרוצדורה של הפלייליסט המאיים.... די מפחיד לשלוח שיר, ... הלוואי והייתה פינה שעה אחת בשבוע אפילו בה נחשפים יוצרים חדשים שלא מגיעים עם כל יחצן, הזדמנות ליוצרים, לאלבומים חדשים שלא קשורים בכלל לפלייליסט. אפילו מצעד כזה.... אין ספק שזה יוסיף וייתרום למוסיקה הישראלית... כי התחנה באמת נותנת את הטון בישראל....

למעלה