ההההיום יום הולדת

מורי../images/Emo70.gif איך את תמיד מספיקה

להקדים אותי!!!!!!!!!! שרשור'פלצת גארי קאמינג אפ! אורלישקה, אני מציעה שתשבי לקראת זה, אני פותחת בשיר אהוב ביותר בתוספת זיכרון מתוק און טופ
http://www.youtube.com/watch?v=NKKSXiWs-uc

orlyshka1

New member
טוב, חשבתי להתייחס

לכמה מהתמונות, אבל יש לי מה לומר על כל אחת.... כמה מהממוּת.... אז מחר זה יקרה, בנתיים הולכת לישון עם הגארי שלי... נשיקות!

../images/Emo26.gif ופה יש ברכה אמיתית../images/Emo36.gif

Word comes come easy when they're true
אורלישקה שלי. כמה כיף שביום הולדת אנחנו יכולים להזכיר לך כמה אנחנו אוהבים אותך ,למקרה שאנחנו שוכחים לעשות את זה ביום יום. את באמת אחת האנשות שאני הכי אוהבת בעולם הזה ואת ללא ספק אחת מהחברות הכי טובות שלי! אני אוהבת אותך המון המון המון וחוץ ממליון פגישות (לפחות) עם סר גארי בארלו (אם אפשר שיהיו שם איזיקים |גבות||גבות|) וחוץ מהדברים הברורים ,אני מאחלת לך אושר והרבה ממנו . אני מאחלת לך שכל המשאלות שלך יתגשמו,מההכי גדולה להכי פשוטה וצנועה ,שתגשימי את כל החלומות שלך. שהחיוך לא ירד לך מהפנים אפילו לא לשניה. לסיום אני אקדיש לך את השיר הבא - שהוא הכי אמיתי בעולם (ולא הוא של הבנים אבל עדיין תקשיבי טוב טוב למילים) http://www.youtube.com/watch?v=IPD87a2jC98&feature=related לאביו

orlyshka1

New member
נשמתי!

דבר ראשון - איזה יפות אנחנו! דבר שני - אני מתה עליך! דבר שלישי - זה היה נדוש להגיד שירדו לי דמעות מהברכה + שיר שצירפת?? ואחרון - איזה מעלפות התמונות!!!!! תודה, אוהבת אותך

או(ר)לי היקרה../images/Emo140.gif

אני מאחלת את כל האושר שבעולם, שיהיה לך יום מיוחד במינו, שתהיה לך שנה מדהימה ושכל החלומות שלך יתגשמו. זה לא היה במקרה שמצאת את הפורום לפני שנתיים, ברגע שנכנסת לכאן נכנסת הישר לליבנו, את אחד האנשים הכי מדהימים שפגשתי ואחת החברות הכי אמיתיות שיש! אני מאחלת לך את כל מה שהייתי מאחלת לעצמי, אני מקוה שהיום שלך מלא אך ורק בפינוקים! אוהבת המון

orlyshka1

New member
my love

תודה רבה! תודה שאת פה, תודה שאת הכי מפרגנת, עם הלב הכי ענק, אני מתה עליך!!!
זאת הולכת להיות השנה של שתינו!

טו דה קווין אוף מיי הארט../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מקווה שעבר עלייך יום מיוחד רציתי רק לאמור לך כמה שאני מטוררפת עלייך! ואין מילים שיתארו בכלל כמההההה שאני אוהבת אותך- את כ"כ מיוחדת ונדירה, ואני מודה כל יום לאלוהים על המוח ההזוי שלך שפתאום אמר לך שאולי כדאי לגגל שני צירופי מילים.... הגחמה הקטנה הזאת שלך הובילה אותנו להשתלשלות כ"כ הזויה- מי היה מנחש שזה מה שיקרה?? חחחח זו באמת הייתה אהבה ממבט ראשון- השיחות המנומסות הראשונות שלנו הפכו לקדיחות מטורפות שגרמו לנו להרעלות קרינה
וכיום את חברה כ"כ יקרה לי מיוחדת בחיי ויש לי רק חלום לקנות לך יהלום
|גבות| נותר לי רק לאחל לך מכל הלב אושר בשפע, הצלחה פריחה ושגשוג, קרייזי קרייזי לאב, הגשמה עצמית, ל- 62 ימים שיחלפו במהרה (
) (אני מתה כבר לשיר איתך את השיר הבא
http://www.youtube.com/watch?v=GbOhdrqWQDM (שיגיע כבר!!) ) שתזכי להיתקל בקפטן גאז בסמטה חשוכה ונטושה..(!!1).. או לחלופין בשירותים נטושים (אך נקיים
) לבחירתך
שתזכי לממש את כל החוויות המטורפות שעליהן את חולמת וגם את אלה שכתבנו לך בספר (אולי אפשר לוותר על חלק אחד מסוים
) הפי בירת'דיי יו גורג'ס פריטי תינק
חולה לך על התחת

orlyshka1

New member
אחותי מאמא אחרת

נשמתי היקרה, אין לי מילים חוץ מאני אוהבת אותך לנצח ואת גרמת לי להאמין שיש איזו קרמה כלשהי שגרמה לכל מה שיש בינינו (האאם האאאםם, טבעת, חתונה מרובעת...) לקרות ו... זה כבר 61!!!!! (הא, ואיי דונט דו שירותים, יש לו מספיק כסף לקחת אותנו למלון יוקרתי.....לול!!!)

Hadar07

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב אורלי ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב את חולקת יום הולדת עם הווארד שזה בכלל מעולה אז מזל טוב לשניכם. אני מאחלת לך שיהיה לך רק טוב, שתצליחי בכל מה שתרצי להגשים השנה. רק בריאות, אושר ואהבה. ובנימה אישית המון תודה על כל מה שאת עושה בפורום וכל מה שאת מארגנת לקראת ההופעה, בלעדיך ובלעדי שאר הבנות בטח לא הייתי מצליחה בכלל לטוס בקיץ הזה. והלוואי שתזכי לפגוש את גארי פנים מול פנים בעוד חודשיים.

orlyshka1

New member
איזה מותק שאת!

תודה רבה, כבר לא יכולה לחכות לחלוק איתך התרגשות!!

למעלה