שלי סיסטר!!!!! בהצ'לחה עם הפורום! לשתיכם!
L lishhhh New member 9/2/04 #21 יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה יופי לכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרבה בהצלחה!!! מבטיחה לכתוב פה!!!!
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה יופי לכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרבה בהצלחה!!! מבטיחה לכתוב פה!!!!
G ~*~gaL New member 9/2/04 #22 המון המון מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif ושוב, המון בהצלחה! אני בטוחה שהפורום רק יגדל ויגדל.
המון המון מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif ושוב, המון בהצלחה! אני בטוחה שהפורום רק יגדל ויגדל.
K Kitzis המושלם New member 9/2/04 #24 שלי!!!! מזל טוב מזל טוב מזל טוב ../images/Emo13.gif יפה לך להיות כחולה ! הרבה בהצלחה שיהיה.
H Human Nature New member 9/2/04 #25 שלס ולינוי! ../images/Emo24.gif |טל| † מזל"ט על פתיחת הפורום, יקירות ^^ שיצליח וכל זה
S S h a k s h u k A New member 9/2/04 #28 ../images/Emo41.gif|מזלט../images/Emo41.gif על פתיחת הפורום../images/Emo70.gif אלי ומריאנו שולטים אני מתפלאת שעוד לא פתחו כזה פורום טוב הרבה הרבה הצלחה איתו
../images/Emo41.gif|מזלט../images/Emo41.gif על פתיחת הפורום../images/Emo70.gif אלי ומריאנו שולטים אני מתפלאת שעוד לא פתחו כזה פורום טוב הרבה הרבה הצלחה איתו