היום אפרתע בת 15 333333>

JeeChan

New member
../images/Emo65.gif היום אפרתע בת 15 333333>

אז אפרתעכפרעינייםנשמהטחולבלבלכבדריסיםוכלחלקאחרבגוף. שיהיה לך שנה נפלאה, מלאת קלאמפ, מלאת חשיש <: (ריומה x מומושירו, והרבה פוג'י). כמובן אשורה =] וכמה שפחות דברים לא נעימים בטסובאסה. הרבה קמואי וX. אוהב אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד 333333333333> ומקווה שיהיה לך רק אושר ושמחה <: ושלא תחרשי יותר מדי על הדיסקים שאני מביא לך של X :X בהצלחה גם בלימודים 3> יומולדת 15 שמח וחיבוק ענקקקקקקקקקקקקק. [ואת לא זקנה >_<] ממני אור <:

keep smiling

New member
לילדונת הכי יפה בעולם.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

קודם כל, רציתי לספר לך ש15 זה לא כל-כך מבוגר, חכי חכי איזה ברכה תקבלי ממני בגיל 35. שנית כל- המון-המון-המון מזל טוב! באמת-באמת שיהיה לך רק אושר בחיים, המון חיבוקים, המון לילות לבנים איתי, המון התנחלויות אצל שולא, המון מנגות והמון-המון-המון-המון-המון אני.
[אוך, ברכות שלי.] אז..אמ..כן, נחזור לענייננו. רק בריאות, והמון שוקולד מחר. קבלי ברכה יותר רצינית בטלפון. [אפילו שכבר איחלתי לך היום ברכה רומנטית כשעמדנו ברחוב מתחת לפנס הרומנטי.] אוהבת אותך מפה ועד הודעה חדשה.

Vivi Sparrow

New member
יום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

בריאות, אושר ועושר.

יאיי XD

New member
אפרתעעע 3>

קודם כל- יום הולדת שמח! ^^ [ואני אדאג לזה מחר. אע, היום. חכיחכי.] המון פאי/קורוגאנה ופרקים במנגה של טסובאסה. XD עד 120, אושר ועושר, בהצלחה בצמחונות [XP], שלא תחלי יותר בכנסים/מפגשים, שלא תיתקלי בחרקים ודברים מעופפים באמצע הרחוב ואממ.. טוב, מספיק. XDD תמשיכי להיות כזו קופצנית וחמודה כמו שאני מכירה אותך. D= [ותהרגי לי את החולצה כל פעם מחדש XD] נו פשוט המווווןהמוןהמון מזל טוב ^___^ אוהבת, זו שגרה 7 בתים ממך. 3>

heartnet

New member
מזל טוב! ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

ותיזהרי מכל הקיפיהיסטיות האלו, הן השפעה רעה!

Shishi san

New member
מזל טובD:

אני לא מכיר אותך, אבל שיהיה לך יום טוב וכאלה ברכותD:

Serf SaN

New member
מזל טוב ^___^

גם אני לא כל כך מכיר אותך, אבל שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב. ^__^ יומולדת 15 שמח. D: ואל תדאגי! רק עוד שנה אחת ואת חוקית! D<

VaMpIrEIcE

New member
../images/Emo176.gifאפרתע ^_^

(כענו, אני עדיין קיימת וזה~) המונהמונהמונ!!!!!!!!!1111 מזל-טוב. חעחע, את יותר גדולע ממני בארבע שנים! >ס< כיזה עוד חודשיים יומולדת~ אניוואי, המונהמונ פאי/קוראגונה (כי זה הכי קאנון בעולמ!) וכמובן, המון צובסה קרוניקללל!!!! [XDD] בהצלחע בלימודים [פיכפיכפיכ] וכאלה~ אוהבת, אור. ^-^

מזל טוב. D:

אבל אור... התבלבלת בברכה. זה אמור להיות "תחרשי הרבה על הדיסקים של X!", במקום "ושלא תחרשי יותר מידי על הדיסקים שאני מביא לך של X". כי הרי, אין כזה דבר יותר מידי כשמדובר בקאמוי. :)

Sakai Shana

New member
יפהשליייייי33333333>

מזלטוב בובה! [: אני אוהבתותך הכיהכי שאפשר. ואת מוזמנת להתנחל פה שוב. <: בהצלחה בהכל, המון אושר ובריאות, ובגדים שקטנים עליך שתעבירי לי, והמוןהמון פאי/קורוגאנה. ^___^ מצטערת שאני לא יכולה להגיע היום למקס ברנר, אני בעצמי נוראנורא מבוסאת מזה. ]: אבל אני רואה אותך בקרוב, אז ניחא. T_T את מקסימה ומותק ושנה הבאה בעזרת השם אני איתך בבצפר. [סתם כזה כדי להזכיר. ^___^] יום הולדת שמח פחימההההההההההה!#F^TR%MR 33333333333333333333333333333>~!!!!11

Envious

New member
אפרתוש שלי!!! O: ../images/Emo23.gif

מזל טוב!!!!! (כולם בני 15 לפניי T.T) אבל אני בעצם בן 200 מזדקן שחי בהרים ומזיין את אדוארד! D: אז מזל טוב יפה! הרבה אושר בריאות והצלחה בכל מה שתרצי! התפנגרלות כמה שבא לך!!! D: יאוי אהבה שמחה !!
עברה שנה מאז שנפגשו ? O: 333333333333333333333>

Envious

New member
אהה XD שכחתי חח

אוהבת אותך ~~~~ *לשים עוד ריקוסורה!!!*

rukia chan

New member
אמפ"ג אפפפרתתתתעעעעעע!!1*$Q@#$)%^@$

אפרתע כפרע עלייך נשמע אוהבתותך המוןהמון 33333333> קודם כל, המון המון המון המון המון מזל טוב!
(כמה דברים לא קשורים גם הגיעו לפה איכשהו, אבל לאנורא ^_^) שתהיה לך שנה נפלאה, מקסימה, מלאת הפתעות ושמחה, אושר, עושר (או לפחות מספיק כסף למאנגות), יושר, כושר (אבל לא יותר מידי כי זה אומר שתצטרכי לעשות ספורט X_X), מאנגות, אנימה, קלאמפ, חברים, בישים, בישים מתמזמזים, פאי/קורוגאנה, טויה/יוקיטו ועוד את כל הדברים שהיית רוצה שיהיו לך השנה! אני מכירה אותך רק 4 חודשים, אבל אני רוצה להגיד לך שאת חברה ממש נהדרת, ילדה/נערה/איך שלא תקראי לעצמך ממש ממש מתוקה, חכמה, מצחיקה, שכיף להיות איתה ושאני אוהבת המון המון המון המון המון! 333333333> אל תשתני לעולם. *חיבוק ענקענקענק* בקיצור, יום הולדת שמח, המון מזל טוב, ואני מאחלת לך רק אושר ^______^ אוהבת המון המון, גל.

Envious

New member
היי! את גל נכון ? :X

אני יודעת לקשר עכשיו תפרצוף לשם!! 3>

Kubei

New member
מזל טוב!

למרות שאני לא מכיר אותך אבל שיהיה... אף פעם לא מזיק לאחל מזל טוב... כשזה לא על חשבוני כמובן!

sock master

New member
צ'יבי ^@&$^&*@$&@

מזל טוב *Q@$^@%*!%&@$^ פאק..אממ... אין לי מה להגיד חוץ ממזל טוב כפרע צ'יבי ^.^ ממני אליך~ דרדע~ 33333333>

למעלה