היום אפרתע בת 15 333333>

../images/Emo15.gif מומו פרתעעעע!

רת יכולה לקרוא R באופן חוקי! כייף לך! בכול אופן, הרבה פיקים בדירוג גבוה... הרבה קורופאי... הרבה קלאמפ! הרבה אושר עושר וכל השיט הזה... כולם אומרים את זה אבל אני מתכוונת לזה! שיהיו לך תמיד כמה אינסטנט בישים במקפיא, ומלאי של בישים בפינה קטנה וחשוכה שה הם יעשו בדיוק מה שרתצי הם יעשו. והרבה מוסיקה טובה! אוהפתותך נורא בישיטכוסעמאמיחמוטעמדהימהנסגדת שלי!

cRitiCaL KitTy

New member
מזל טוב!!!../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo191.gif

יום הולדת שמח! ואממ שיהיה לך המון טסובאסה!!!

N o R i K o

New member
מזל טובבב ^______^ ../images/Emo142.gif

*דיליי* לאפרתע D: מזל טוב ועד מליון שנה של פאי\קורוגאנה ואני אוהבתותך למרות שבשנה שעברה קיללת את קאגומה ביומן שלי! XD ואת גדולה ממני בדיוק בשבועיים, איך ההרגשה? ^____^

shui chan

New member
מזל טוב אפרת ../images/Emo24.gif!!!!11

שפע שנים של אושר ושמחה ^___^

Fay Wood

New member
אע. ;____; ../images/Emo168.gif

(סג, אני בדיליי להגיב בשרשור יומולדת שלי. x.x) תודה רבה לכולם. באמת תודה. ;; אני אוהבת אתכם כלכך, ואני כלכך שמחה שיצא לי להכיר את כולכם. אתם היצורים הכי חמודים ומתוקים וכפרות ובלהבלהבלה קיטש שבנאדם יכול לבקש להכיר. ותודה רבה שהפכתם את היום הזה לבאמת יום מאושר, שאני יכולה לומר שאני מצטערת שהוא לא נמשך עוד יותר~ (הייתי בטוחה שהיום הזה יהיה סתם יום חרא, אבל הוא היה הכי רחוק מזה.) ו..ו.. איכ, קיטש. ;; אני אוהבת את כולכם. המון. 333333333> תודה על הכל. ;; *הולכת להרביץ למסנג'ר שלא מוכן להתחבר*

למעלה