היום ב-
אנשים

../images/Emo65.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo38.gif

ב-17:00 במסגרת התוכנית "מה שלומך?" נעסוק בנושא המלחמה. את התוכנית תנחה איריס פרחי, ואת הייעוץ תקבלו מחגית ורד, יועצת חינוכית, מטפלת זוגית ויועצת ב"דלת פתוחה". אתם מוזמנים להעלות שאלות, בעיות, סיפורים, חוויות וכל מה שיעלה על דעתכם בהקשר של נושא התוכנית. כמו כן, בפינת "האורח הטלפוני" יתארח עברי לידר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=40978
רגע לפני שמתחילה שנת הלימודים, בואו להתעדכן איך אתם יכולים להגן על הילדים שלכם מתאונות, בבית או מחוצה לו שירלי אורון-שהרבני, נציגת ארגון "בטרם" למען בטיחות ילדים, תגיע לאירוח Live ב-BlogTV הערב בשעה 18:00 שירלי אורון-שהרבני תענה לשאלות הגולשים בפורום הורים לילדים ביסודי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=310&msgid=82963882 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
רוצים לפגוש את כוכבי השמיניה וערוץ הילדים בפסטיבל דרך חיים בראשל"צ? השתתפו בחידון הטריוויה ואם תהיו בין העשרה שיענו הכי נכון הכי מהר - תזכו לכניסת VIP ולמפגש עם הכוכבים מאחורי הקלעים! הפסטיבל יתקיים בתאריך 7.8 החל מ-18:00. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/festival/triviaSignUp.asp?REF=
FLIX אחד לסיום: בואו להיזכר בפתיח התוכנית המקורי של "רחוב סומסמום" http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=892187

טוב,חבר'ה,גם אני נוסעת.

אני נוסעת מחר לחו"ל וחוזרת בעוד שבוע.אני אתגעגע!ביי ביי בינתיים.

ויש כאן מישהו שמבין באיי סי קיו?

אני כל הזמן שוכחת איך עושים שהאיי סי קיו יפעל רק שאני רוצה ולא אוטומטית כשאני מדליקה את המחשב. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

strawberrys

New member
להתראות אורנית! תהני!../images/Emo24.gif

שניה אני אבדוק את העינין אם האייסיקיו..

Digi Lista

New member
אני פה, מנסה להגיב כבר פעם שניה...

כתבתי מגילה במשך קרוב ל20 דקות ופתאום המחשב נכבה ומה שרשמתי היה ממש חשוב לי ועד שאני אשחזר,עצבים. קודם כול אורנית טיסה נעימה ותחזרי עם המון חוויות לספר
אני כנראה סופית לא אטוס השנה לחו"ל,עד אתמול זה עוד היה בספק אם להצטרף לחופשה בבולגריה עם כול המשפחה מה10.8 ועד ה17.8, בהתחלה אמרתי שלא כמו שאני אומרת בשלוש שנים האחרונות אבל בגלל המצב ההורים שלי ביקשו ממני שאני אשקול שוב את הנושא בעיקר כשאין לי ממש איך ולאן לברוח כי סבתא שלי גרה בחיפה והשנייה בבת ים לא בנויה לארח וגם מבחינת חברות שגרות באיזורים בטוחים (נכון לדקה זאת)כנראה שנתקעתי כי הן לא בחופשות אם בכלל באותן תאריכים,נסיבות מסוימות הובילו אותי להישאר בארץ מתוך השלמה שאולי דברים מתחילים לזוז אחרי שאני מנסה לקדם אותם מתחילת המלחמה.... אני מרגישה שבני שירות לאומי צריכים לעשות משהו חיוני במיוחד לתושבי הצפון,קשה לקלוט שאין לי שום צורך בפרסום העניין ושום אינטרס לזכות במשהו ממישהו,גם אני נמצאת באיזור מסוכן עם אזעקות חוזרות ונשנות ואפילו נפילת קטיושה במקום לפני שבועיים ככה שאני באמת לא צריכה בכלל לטרוח לחשוב על אלה שבאמת כול הזמן במקלטים,המסקנה שלי היא שחלק מה שרואים אלה ממש לא יוזמות נקיות וטהורות,אין סיבות להאמין לכול הגופים הגדולים,לערוצי הילדים,לאתרי האינטרנט הפופולארים,לעמותות שירות לאומי,לעיתונים,פשוט לא...אני מדברת על הרעיון כבר מתחילת המלחמה,הצלחתי לגייס אפילו עוד 1-4 בני שירות אמיצים נוספים(יש כאלה שהם חברים והולכים איתי ויש כאלה שאני עובדת על גיוסם),לצערי אני מודעת לעובדה שכרגע אין לי יכולות/אמצעים להוציא רשמית לפועל את הרעיון ללא עזרה והתחלתי יחד עם הבת שירות השנייה שאיתי באותו תקן להריץ את הרעיון למי שיש לו את האמצעים ולהתחבר כיוזמה משותפת היחידים שבינתיים ממש שיתפו פעולה אלה "ynet"(הם גם דיי היחידים שטרחו לענות,בעצם היו עוד שניים כשבאחד מהם אתם גולשים כעת ואם תראו יש רמז עבה מאוד לדעתי עליהם בסוף שרשור "מדברים בין הקטיושות"...) שהעבירו את הבקשה תוך אמירה על כמה ריגשנו אותם ופרטים להשגתם לעמותת "רוח טובה", שם השארנו פרטים לפני קרוב לשבועיים ובינתיים כלום לא קרה,זה מצב מלחמה וממש לא הזמן לחשוב על אגו נפגע ולהוציא את עצמי כקדושה מעונה(לכן אני גם לא אפנה בגלוי לכלי התקשורת בתלונות בוטות וביקורת כנה ונוקבת על כול מה שהולך),אבל זה מתסכל אותי,יש לי כוונות לגמרי טובות וחפות מרצונות להרוויח משהו מעבר לידיעה המשמחת שעשיתי מה שיכולתי למען מי שכרגע יכול להיעזר בי ובמקום זה אני אוכלת את הלב על זה שאני לא עושה יותר,זה ממש מציק לי,לגמרי בלי ציניות,אני משתגעת כשאני צריכה להישאר בצד כשאני יכולה ברצינות לעשות משהו שאולי לא יועיל הרבה אבל כן יכול לשמח. איך זה קשור לטיסה לחו"ל? אז ככה...כמו שכבר הבנתם אני לא מסוגלת לשבת ולא להמשיך לנסות גם כשאני מבינה אובייקטיבית שאין לי מספיק סיכויים ולאף אחד לא איכפת במיוחד מהרצונות הכנים ככול שיהיו שלי,במסגרת אותו רצון חזק להוכיח מה שאני מאמינה בו והוא שבדיוק זה התפקיד של שירות לאומי(זאת הסיבה הבולטת שבחרתי שירות לאומי,אני לא מסוגלת להיות לוחמת בצבא וכן יכולה להועיל בחיי היומיום באופן ישיר וזה כולל מבחינתי חינוך,חינוך מיוחד,קשישים,בעלי חיים וכו'...)דיברתי לא מעט,התקשרו במקרה לאגף החינוך ואמרו שמארחים משפחות מהצפון באיזה מעון בעפולה והם צריכים לסדר תשתית באופן דחוף כדי שלא תהיה סכנה לשוהים ותוך כדי שיחה יצא שאמרתי לזאת שהתקשרה(מנהלת מעונות,או ככה אני לפחות זוכרת שהבנתי מההגדרה הבלתי נגמרת שלה)שאני אשמח לעזור אם צריך הפעלות וכו' ונתתי לה את הפרטים שלי,במקביל כאמור המשכתי לפנות לכול מי שהרגשתי שיכול לעזור ולחצתי חזק על אנשי האגף לתת לי ולבת שירות השנייה לקחת חלק בפעילויות המיוחדות לאור המצב לילדים עפולה והסביבה(גם כשבסך הכול העניינים בעפולה נמשכים יחסית כרגיל),עשיתי מלא פרצופים שאני תקועה באגף במקום איפה שאני מרגישה שאני צריכה להיות ולכולם ברור שאני באגף(עוד חודש אני עוברת לביה"ס לילדים עם שיתוק מוחין,ואני מנסה לסדר גם בתי ספר רגילים עם ילדים ליקויי למידה/הפרעות התנהגות,זה תקן קצת חופשי אז יכול להיות שלפי התקן החדש אני אצליח להרוויח מכמה כיוונים) רק כי אין לי ברירה ואני לא רואה בזה שליחות או אתגר כאדם וכבת שירות לאומי,איכשהו החליטו בעפולה לפתוח מוקדים מיוחדים של מקומות עם מקלטים ולעשות הפעלות עם ילדים לאור המצב,משהו כמו המשך הקייטנות ולשמחתי דברים פשוט הסתדרו לטובתי והחל מאתמול מצאתי את עצמי בגן מוגן עם משהו כמו 30 ילדים ו4 סייעות שהפכו לצורך העניין לגננות ואני אהיה בו כמעט עד הסוף של ההפעלות(נכון לכרגע הגן התחיל ב31.7,אני הצטרפתי ב1.8 והגן יפעל עד ה18.8) במקום באגף ומה שיותר כיף זה שבגלל שהשיבוץ נעשה מטעם האגף אני רושמת שעות שירות כרגיל ואפילו מעבר(הבת שירות השנייה לא באה כבר כמה ימים ולכן לפי מה שהבנתי היא תישאר באגף,אני פשוט לחצתי מאוד וגם דפקתי נוכחות...),הייתי שם והיה לי באמת טוב להיות עם הילדים(4 עם ריטאלין להרגעה והשאר סתם ילדים עם עודף אנרגיות),לשחק,לשיר,לרקוד,לקבל חיבוקים בלי הפסקה,לספר סיפור ובעיקר להרגיש שיחסית אני כן עושה משהו...הסיבה שזה קשור לנסיעה לחו"ל היא שהתאריכים מתנגשים,אז נכון שמה13.8 עד ה20.8 אני מבחינת האגף בחופש אפילו שהקייטנה עוד עובדת(אלא אם אני אחליט לוותר על החופש ולבוא בכול זאת ואז אני מסתכנת בזה שב1.9 אני מתחילה שנה חדשה-עמוסה מאוד עם כמעט אפס חופשים)וזה קצת דופק לי את עניין הטיסה עם המשפחה,אבל האמת שזה לא כזה מטריד אותי כול עוד חלק ממה שאני פועלת להשיג קורה בפועל ואני מאמינה שבמקרה כזה 'המטרה מקדשת את האמצעים'...

strawberrys

New member
קראתי בינתיים רק את החלק הראשון

(עד ל"איך זה קשור לחו"ל")אבל יש לי הרבה מה להגיב אז אחר כך אני אמשיך לקרוא את השאר וקודם אני אגיב. אז בקשר לנסיעה לחו"ל מה שכתבת בהתחלה אני ממש מזדהה. ההורים שלי התחילו לדבר על נסיעה לחו"ל בעוד כמה חודשים, ואני ממש לא רוצה לנסוע (ואני גם ככה לא ממש מבינה אותם כי גם צריך לקנות אוטו לאמא שלי ולעשות בר מצווה לאח שלי), אפילו קשה לי להסביר למה. פשוט, זה לא שאני חושבת שאני אסבול, אני פשוט ארגיש רע עם זה.. וההורים שלי החליטו שזה או כולם או אף אחד. הם לא יסעו רק עם אחים שלי, אז עכשיו יוצא שהם נדפקים בגללי. זה די מעצבן. בקשר לשירות לאומי אז אני ממש יכולה להבין את התסכול הזה של רצון להתנדב ולעזור ולא להצליח. ובהקשר הספציפי הזה אני מכירה את העניין דווקא מהצד השני- כלומר, אחותי בת שירות והיא ראתה שמנסים לארגן קבוצה של בנות/בני שירות שיסעו לצפון(אולי זו היית את והחברים שלך?) ובהתחלה היא חשבה להצטרף אבל בסוף החליטה שלא כי היא מפחדת.. ואני יכולה להבין את הצד הזה האמת (למרות שנראה לי שאני הייתי נוסעת). בכל אופן ראיתי בפורום ליצנות רפואית שמתארגנות הרבה קבוצות שנוסעות לצפון לעודד ילדים בבתי חולים/פנימיות/מקלטים.. אז תיכנסי לשם ואולי תוכלי להצטרף אליהם. אממ.. וזו בינתיים התגובה שלי

strawberrys

New member
זה קרה לי גם);

כתבתי תגובה והיא נמחקה.. כתבתי אותה שוב: אוקיי אני קראתי בינתיים רק את החלק הראשון (כלומר עד ה"איך זה קשור לטיסה לחו"ל") אבל כבר יש לי הרבה מה להגיב אז אני קודם אגיב על זה ואחר כך אמשיך לקרוא. גם ההורים שלי התחילו לדבר על טיסה לחו"ל בעוד כמה חודשים, ואני ממש לא רוצה לנסוע (ולא לדבר על זה שאין לי מושג מאיפה הם הביאו את הרעיון הזה עכשיו, כשצריך לקנות אוטו לאמא שלי ולארגן בר מצווה לאחי), ואני אפילו לא ממש יכולה להסביר למה. אני לא חושבת שאם אני אסע אני אסבול.. אני פשוט ארגיש רע עם זה. וההורים שלי החליטו שכולם נוסעים או שאף אחד לא נוסע. אז עכשיו יוצא שהאחים שלי נדפקים בגללי. איזה מצב מעצבן. אני ממש יכולה להבין את התסכול של הרצון להתנדב ולעזור ולא להצליח. האמת היא שבמקרה הספציפי הזה אני מכירה את הצד השני- כלומר, אחותי בת שירות והיא אמרה לי שהיא ראתה שמנסים לארגן קבוצה של בנות/בני שירות שיסעו לצפון(אולי זו היית את והחברים שלך?) ובהתחלה היא באמת חשבה להצטרף אבל בסוף לא כי היא מפחדת.. האמת אני יכולה להבין את זה (למרות שנראה לי שאני כן הייתי נוסעת). בכל אופן ראיתי שבפורום ליצנות רפואית מתארגנות קבוצות שנוסעות לצפון לשמח ולעודד ילדים בבתי חולים/פנימיות/מקלטים.. אולי תוכלי להצטרף לקבוצה כזו. אני אמשיך לקרוא את השאר

strawberrys

New member
אויש שיט. זה כן שלח,ואתם מכירים

את הפאקים של תפוז.. סתם כתבתי שוב את ההודעה): (סטטה את יכולה למחוק אחת מהן)

Digi Lista

New member
....

אם תגובות ימשיכו להימחק מצבנו יהיה קשה,בעיקר כשאת ואני כותבות הרבה יחסית(אני הר-בה,את יחסית
)...
אני כבר שלוש שנים לא מצטרפת לנסיעות משפחתיות ליותר מיום כי הגעתי למסקנה שמיציתי,אני צריכה אקשן ותעסוקה בערך כול הזמן(במילים אחרות-אני צריכה רכבות הרים ודברים בסגנון והם חוטפים בחילה רק מהמחשבה להיות בקרבת...) והמשפחה דווקא מעדיפה את השהייה בקרבת המלון או מקסימום שיטוט בחנויות ובכנות אני לא מתלהבת ממסעי קניות,זה לא מאתגר אותי באף צורה ואף פעם לא היה משהו שיכול ממש לסחוף אותי וקשור לשיטוט בחנויות(ובניגוד למה שתמיד ממליצים לעשות קניות כשעצבנים לא מדבר אליי בכלל),לא מתוך קמצנות מתוך חוסר עניין פשוטו כמשמעו ובכלל המשפחה שלי בוחרת בעיקר מקומות קטנים ונידחים שאין בהם הרבה מה לעשות ולראות,חוץ מהשפה אין ממש הבדל בין החיים במקום שאנחנו גרים במילא...,אז בשנים הקודמות ויתרתי ולא היו בעיות אבל השנה בגלל המצב זה מתחיל להלחיץ ויצא שכן שקלתי שוב את העניין של לסוע כדי באמת לא לדפוק אותם,מצד שני נסעתי איתם השבוע ליומיים בים המלח בגלל אולטימטום שאם אני לא באה אז כולם לא נוסעים,אבל לבולגריה אני לא אסע,הם כבר לא יכולים לבטל את הטיסה בלי שיחייבו אותם,ברור שהם לא טסים בלב שלם ואני בטוחה שנדבר 40 פעם ביום ועדיין אני אשאר בבית ואולי אצליח להוציא רעיונות לפועל...הנקודה היא שאם את מרגישה רע והלב אומר לך לא לסוע את לא צריכה לסוע,נכון שיש הפתעות ויכול להיות שמאוד תהני אבל אם תלכי רק כי הציק לך מצפון אני בספק שתוכלי למצות את מירב ההנאה... איך קוראים לאחותך ואיפה היא שמעה על היוזמה?יכול להיות שיש עוד יוזמות מבורכות ואולי נוכל לאחד את הכול למשהו אחד גדול או שאולי זה קשור ליוזמה שאני מקדמת... אני אבדוק גם בפורום שאמרת זה נשמע מעניין,אם כי אני דיי מפסיקה להתאמץ מהסיבה שיחסית כן השגתי משהו ואני לא יכולה להיות ממש חזירה,בסוף אני אאבד הכול... היום הייתי עם הילדים במקלט בגן,היה יום מאוד קשה,מה שהציל את המצב הייתה העובדה שאני שולטת ברמה הזויה בטירוף בשירי ילדים ופסטיגלים וכמובן שהאנרגיות שלי היו בשיאן ועבדו לטובתי...בבוקר היינו כרגיל בגן ובכנות מאוד מוזר כשילדים ממש נמרחים עליי ולא רוצים לעשות כלום שטיפה רחוק ממני וקצת מביך העניין,אחר כך שמתי להם דיסק של הפסטיגל מהשנה(אח קטן,יתרון...)ושרנו ורקדנו כמו מטורפים,אחר כך יצאו לחצר ושם כבר נשמעו דיבורים על אזעקות באיזור,הכנסנו את הילדים בגן במשך שעתיים שלא תיכננו והיה מתיש,אחרי השעתיים הייתה צפירה... אני אמשיך יותר מאוחר מה שהיה כולל איך זה להיות במקלט ציבורי בתחנה מרכזית עם עוד מלא מלא אנשים...

Digi Lista

New member
המשך...

אוקיי אז אחרי שעתיים שאנחנו(3 הסייעות המבוגרות שלחלקן מעולם לא היה ניסיון עם ילדים בגיל הזה ועוד בלי חריגויות ספציפיות ואני) שוברות את הראש במטרה להעסיק את הילדים זמן נוסף בתוך הגן,לשמחתי יכולת האילתור שלי הייתה בשיאה ומצאתי את עצמי מקריאה סיפורים עם קולות משונים ובצורה תיאטרלית לחלוטין(כמו שאני גם מקריאה לאחי וגם לילדים שעבדתי איתם בבתי ספר היסודיים השנה),ממציאה ונזכרת במשחקים אפשריים ובעיקר מנסה להשאיר את כול חלקי הגוף שלי במקומם כשהילדים לא מפסיקים למשוך אותי,לשבת עליי,לחבק ולהימרח עליי וכו'...,האמת שבמהלך היום היינו אמורים לעשות "יום אינדיאני" שזה מצחיק כשדובר בילדים עם התנהגות אינדיאנית במילא והתלבטנו אם להתחיל אותו כבר בשלב המוקדם של הבוקר לנוכח המצב אלא שאז הינו נתקעים בהמשך היום...אחרי שעתיים כאמור הייתה צפירת אזעקה וכולנו רצנו למקלט,מדובר במקלט פצפון ודחוס שבקושי מצליח להכיל את כולם,דיי רואים שהוא לא נועד במצבו לשמש בזמני חרום...חלק מהילדים התחילו לבכות מהפחד ולדבר שקטיושות יפלו(הם בני 3.5-5...),האחרים שיחקו את עצמם גיבורים וניסו להרגיע בצורה מאוד נוגעת ללב ואחרים סתם לא הבינו מה רוצים מהם,בשלב הזה הגננות(סייעות ביומיום וגננות בקייטנה הספיציפית...)החליטו להרגיע באמצעות שירה אלא שהילדים לא ממש הכירו או רצו לשיר את השירים שהן שרו ואז נכנסתי שוב לתמונה ועודדתי את כולם במקהלה גדולה לשיר שירי פסטיגלים ותוכניות ילדים כולל מערוץ "הופ", כולם הצטרפו בצעקות והיה כיף לאללה,אומנם מוזר אבל הרגשתי באמת מועילה למישהו יותר מאשר בכול החודש שעבר...אחר כך יצאנו מהמקלט וחזרנו להשתוללויות רגילות ול"יום אינדיאני"... בארבע הגעתי לתחנה המרכזית בעפולה ובדיוק ראיתי את האוטובוס בורח לי, האוטובוסים עכשיו מעפולה עד חיפה(קו 301) יוצאים רק כול שעה עגולה(בימים נורמלים יש כול 20 דקות אוטובוס וזה הבדל עצום),האוטובוס אמור היה להגיע בארבע לתחנה והוא יצא כנראה דקה לפני הזמן והבנתי שאני הולכת לחכות להנאתי שעה שלמה בתחנה,עוד לפני שהספקתי להתיישב במקום המיועד נשמעה אזעקה,תוך שנייה השומרים התחילו להריץ אותנו למקלט הציבורי שנמצא בתחנה והיה לגמרי מוזר להיתקע עם מעל 100 אנשים במקלט פצפון וחנוק כשברקע שמענו שני בומים קצת מרוחקים והבנו שנפלו קטיושות איפשהו ליד עפולה(לא בעפולה עצמה לפי הרעש,זה לפחות אני הבנתי בזמן שמלא אנשים צרחו בהיסטריה וצלצלו לכול הקרובים),היינו שם עשר דקות ויצאנו מדלת אחרת שנמצאת ליד,באופן מוזר הייתי נורא רגועה,אני מפחדת להגיד שאני מתחילה לפתח אדישות כלפיי אזעקות אבל לצערי זה קורה כמו שאנשים נעשים אדישים לפיגועים באופן יחסי,לעומת זאת כשעדכנתי את אבא שלי הוא כמעט חטף התקף לב והודיע לי מיד לחפש מונית אפילו אם זה יעלה לי 90 שקל העיקר לעוף משם במהירות,הלכתי לתחנת מוניות מול התחנה המרכזית ולא הייתה שום מונית או אדם לפנות אליו ובכלל לא ממש התלהבתי מהרעיון להוציא מלא כסף כשיש לי כרטיס נסיעות חינם בתחבורה ציבורית...אחרי חצי דקה הבנתי שהכי בטוח איפה שהתחנה המרכזית כי שם יש מקלט ואם זה מצריך עוד חצי שעה לשבת ולחכות לאוטובוס שם אני אהיה...סך הכול לא היה כיף אבל לא לקחתי את העניין קשה,אותי הטריד רק ההדחסות עם כול האנשים והריחות של הזיעה ואני חושבת שזאת חוויה כולשהי,כבר יצא לי להיות בחדר המרגות באגף יותר מפעם אחת,במקלט עם הילדים ובמקלט הציבורי וכמובן בממ"ד הביתי ואת הכול אני רואה כחוויות ולא בפאניקה ואני מפתיעה את עצמי בגישה הזאת בגלל שאלה לא דברים נעימים... באתי הביתה ואחרי חצי שעה הייתה אזעקה וירדנו כול המשפחה לממ"ד... בכול מקרה היום באמת הרגשתי מועילה ומסופקת ויש לי רצון להמשיך בדרך הזו עם הילדים גם בעתיד(בכלל להיות סוג של מרגיעה ומטפלת זה משהו שמושך אותי ולוקח אותי גם כשאני לא בוחרת...)
מסקנה-לפעמים שווה להיות אינפנטילית("אינפנטיליות משתלמת") ולשלוט בשירי פסטיגל כי אין לדעת מתי יתגלה צורך להשתמש בידע הזה

Apikachu L

New member
את יודעת, ככל שהזמן עובר

המגילות שלך מתארכות. מה יהיה כשתהיי ממש גדולה? ספר תנ"ך חדש כל הודעה?

Digi Lista

New member
וכשאני אסיים עם התנ"ך אני אעבור

לקוראן... ההודעה שלי פוצלה לשתי הודעות הפעם לא בגלל שנגמרה לי כמות התווים שתפוז מאפשר להודה אלא כי יצאתי באמצע הודעה ואז חזרתי להשלים... והאמת לא איכפת לי במיוחד אם המגילות שלי מתארכות או מתקצרות,אם אני אתחיל לחשב כול דבר שאני עושה אני סתם אכניס את עצמי להתעסקות לא חיונית שתגזול זמן,אני כותבת מה שיוצא לי ובגלל שאני כותבת כמו שאני מדברת ובכתיבה אני אפילו זורמת הרבה יותר והיא כלי הביטוי הנוח לי ביותר אני בהחלט נוטה לכתוב בהרחבה כשאני רוצה לשתף(או בכלל),מעולם לא הכרחתי לקרוא אם זה ארוך מידיי ולא מעניין מבחינת הקוראים(אני דווקא אוהבת מאוד גם לקרוא מגילות),אני כותבת כי אני רוצה להוציא החוצה וכול אחד יכול להתייחס לזה איך שבא לו,נראה לי דבילי להתייחס לאורך ההודעה ולא לתוכן שלה....תרגישי חופשי לוותר אם לא בא לך

Apikachu L

New member
הבעיה היא...שקשה לקרא.

תחלקי ליותר פסקאות, ואז יהיה נוח יותר, אחרת השורות מתבלבלות לי, ואני לא מצליחה להבין כלום.

Digi Lista

New member
כמו שאמרתי את לא חייבת../images/Emo13.gif

גם אני מתבלבלת מעצמי לפעמים אבל לא נוח לי לחלק לפסקאות,אני כותבת מה שיוצא ברצף והאמת שהמחשבה שלי מהירה מהכיתה שלי ואני בכלל טסה עם עצמי ולא שמה לב להרבה גורמים שיכלו להקל על הקריאה,אני לא כותבת בשביל שיקראו אני כותבת כי בוער לי להוציא החוצה וזה עלול להיות גם לא נוח לקריאה...

למעלה