היום יום הולדת היום יום הולדת

Sahar 11

New member
Happy Birthday ../images/Emo65.gif

מזל טוב
שתקבל הרבה כסף ומתנות וכל מה שתרצה

AVriL AddiCt

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

הבנתי שאתה אוהב את אמנדה אז אני שמה לך כמה תמונות שלה...

אאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif

איזה שלמות!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אין לי אוויררר!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif

אני לא נושםםםם!!!!!!! אני לא חיי!! אני בעננים
אייי אלוהים איזה בנאדם מושלם יצרת!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה ש-ל-מ-ו-ת!אאאאאאאא../images/Emo87.gif

היא כזה יפה מדהימה כוסית במילה אחת============>מ-ו-ש-ל-מ-ת! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תעשי לי 104337ילדים כאן ועכשיו../images/Emo87.gif

מי מושלמת?!? מי מהממת?!?! מי מדהימה?!?! מי יפה!!?!!? מי חמודה!!!?! מי פצצה?!!?!? מי אוהב אותך יותר ממני?!!? מי כוסית על?!!?! מי מטריפה??!! מי מהפנטת?!?!? מי תהיי אשתי??!!? מי מלכה?!!? מי נסיכה?!!?! מי אשת החלומות!?!?!!? את ורק את

אלוהים ממש הגזמת!!../images/Emo87.gif

היא יותר מדי מושלמת מדהימה מטריפה ויפהה!!! אמנדההההההההההההההההה איי לאב יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב זה יותר מדי... אני מתעלף../images/Emo87.gif

כמה אפשר תמונות מושלמות של אמנדה ליום אחד?!1?!!!?!?!?!?!!?! וואיי ממש תודה על התמונות!! עשית לי את היום!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזה מקווה?!!<!!<!../images/Emo87.gif

תהיי בטוחה שאני יאהב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אייייייייייייייייייייייי איזה שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!! היא כזאת יפההההה
ושמישהו יעז להגיד שלא
ומאיפה התמונות?? נו תגידי!! תגידידי!! תשימי את האתר!!1 כן כן!1! תודה תודה! נו את שמהה?!!!?

AVriL AddiCt

New member
שמחה שאהבת../images/Emo9.gif

ואני יביא לך קישור לבלוג שלה..מישם לקחתי את התמונות...

למעלה