היום יום הולדת לטום!!!

The Psycho Girl

New member
מזל טוב ../images/Emo151.gif

מזל טוב עד 120 ואפילו יותר שהאלבום יצליח יותר מהקודמים שהוא וחברה שלו לא יפרדו אל תאבד את חן הנעורית ( wtf ) אה ואל תרזה יותר למה בסוף תיפול לאנורקסיה וזה לא טוב
לא יודעת מה עוד לכתוב לו בדרך כלל אני קופצת על אנשים ואומרת להם מזל טוב ושאני אוהבת אותם הייתי עושה את זה לטום אבל הוא לא קרוב

tzuf jones

New member
מזזלל טובב לטווממי :]

יייווו !! טוםם סגר 22 שנה :] הלוואי שיקראא פהה :] שיביןן כמה אנחנווו מאוהבותת בו ובמקפליי בכלל .. :] מה אפשרר לאחלל ללדברר שקסעייי שכזה ? ממממ... שיהייה בהצלחה עםם ג'והאנהה האיגואנה P: חחח ושיהייה מאושר איתה .. ( : אאאאאאאאוףףף עכשיוו אני מבינה שאיןן לנו סיכויי איתםם ) : הקיצצצרר , חפרתי :] מזזזזלל טוווווובבבבב מושששששלםםם אחחחדד D=

שוליטה

New member
ממממזזזללללל טטטטוווובבבב!!!

המון מזל"ט לחמדמד שיחיה עד 111111111111119999999999999990000000000 והוא יכול גם עוד אם בא לו!!!
איזה חמוד הוא...
מעניין איך הוא חוגג... ראיתי פעם ראיון שהיה גם ביומולדת שלו והם אמרו שהם אף פעם לא חוגגים אחד לשני... מזל שאנחנו פה בשבילו...

Charley XD

New member
טומי בוי ..!!! ../images/Emo23.gif

מזל - טוב מזל - טוב ..!!!!!! אוי איך שבזמן האחרון פשוט גיליתי אותך מחדש ...
שתמשיך להיות תמיד אתה ואמן שיהיה לך ולג'יאוונה ( או שאיך שלא כותבים את זה ... ) טומים קטנים ושמנמנים !!! ועד 100 כ - 20 ...!!! ( יותר שווה ... ) ואממ שתצליחו בכל העולם ושתוציאו המוןהמון אלבומים!! אוי אני פשוט נמסה .................................................!!!

M C F L Y 1

New member
טוומממיי ממזל טוובב ! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif|מתנה|

וואאיי כמה שלמותת בבן אדם אחחדד !? המוןן מזל טטווף ויוום הוללדת שמח עד 11020120200102001001 !!! תמששייך להיות מוכשרר ברמוותת .. ו ... שקסס ברמוותת
המון הצלחה עם הלהקה ובחיים האישייםם >>> תחתתן כברר עםם ג'יוו .. אתםם מושלמים בייחחד
*למררוות שהייתתי מתחלפתת איתתה ://* ותעעשה אישה ילדיים כי אתתה תהייה אבאא יוצצא מן הכלל !
מאווההבבתת > אניי
* אפשר לחשוב שהווא קוורא את זזהה

למעלה