היום יום הולדת לdaldan

bambin

New member
הצצתי וראיתי - שרשור יומולדת לאחותי

אז שוב הרבה
והרבה נחת מיואבי המתוק
ושתהיה לך שנה נפלאה, עם הרבה כיף, הנאה ושמחה
ואת שאר האיחולים כבר נגיד בעל-פה...
אוהבת,
לילך

ornaok

New member
באיחור אלגנטי... מזל טוב../images/Emo65.gif

סליחה
על האיחור אבל מכל הלב- מקווה שהיה לך יומולדת מקסים ושכל שנותיך יהיו נפלאות! עד 120

ayush

New member
../images/Emo49.gif מתוקה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

אפרת12

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo124.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

יומולדת שמח באיחור של יום והמון-המון אושר

daldan

New member
וואו! תודה ../images/Emo140.gif איזה כיף!../images/Emo65.gif

איך ביליתי? קיבלנו מתנה - סוף שבוע זוגי במלון "יערות הכרמל" הידוע לשמצה. (האמת המתנה לא היתה לרגל היום הולדת שלי, אבל היא השתלבה יפה בעניין). ההורים שלי נרתמו לעניין ושמרו על יואב (פרידה ראשונה מיואב ועוד לשני לילות - לא היה קל והיו געגועים רבים אבל בסופו של דבר הוא היה מבסוט). יום לפני הנסיעה כמובן שיואבי התחיל קצת עם "קרחצן" הקאות ושלשולים אבל ביום חמישי בבוקר הוא נשלח לגן ואני התחלתי לארגן את הבית ולארוז. יום חמישי 15:00 מגיעים לפאתי יערות הכרמל, הכבישים צרים ופתלתלים וברור לנו שאנחנו נכנסים למלון ולא יוצאים ממנו בכל הסוף שבוע. מגיעים, מקבלים חדר (סוויטה!!!), חלוק ונעלי בד והנחיות "לא מעשנים, לא מדברים בטלפון נייד (רק בחדר) מותר להסתובב בלבוש לא פורמלי (חלוקים) מלבד ארוחת הערב, ואפשר ורצוי להנות מהמתקנים במקום". אז לבשנו את בגדי הים והחלוקים, ויצאנו לדרך - המקום נראה כמו תיבת נח - זוגות, זוגות מסתובבים בחלוקים לבנים. הכל רגוע ושקט (אין כניסה מתחת לגיל 16) ואוירה מקסימה. וככה עברו עלינו כמה ימים של פינוקים (בריכה , ג'קוזי ומסג'ים לסירוגין...) כמובן שאוכלים המון - שלוש ארוחות מלאות!!! ביום (אני בשבוע לא אוכלת כל כך הרבה). אני מודה שלמרות שהיתה לי הזדמנות לישון לילה רצוף, לא ניצלתי את זה, השעון הביולוגי העיר אותי כמה וכמה פעמים בלילה
הבאסה - ביום שבת לפנות בוקר התעוררתי עם בחילה נוראית, בהתחלה האשמתי את כמויות האוכל הרבות שאכלנו שם, אבל כנראה שזה הוירוס שתקף את יואב ועבר אליי (עכשיו גם ההורים שלי דיווחו לי על הדבקות בגזרה שלהם - מסכנים) כך שאת יום שבת = יום ההולדת, ביליתי במיטה במלון עם בחילות נוראיות וכאבי בטן. אבל בסיכומו של דבר היה כיף נורא, מנוחה, פינוקים, זמן לבד עם הבעל המקסים - מזמן לא היה לנו את זה. ושוב תודה על הברכות

משוש30

New member
אוח יערות הכרמל...../images/Emo99.gif

מקום מדהים כמה מעריכים חופש כזה אחרי שהופכים להיות אמא... גם אצלינו זה היה חופש ראשון בלי מתן. ואני מודע שלי לא היו שום בעיות לישון לילה שלם... מבאס שהיית חולה ביום האחרון מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב

שיפסלה

New member
../images/Emo65.gifיומולדת שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

למעלה