|היום יום הולדת..

marinaaa

New member
../images/Emo65.gif|היום יום הולדת..../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

היוום יום הולדת היום יום הולדת לגיא! (נו סרף סאן!) חג לו שמח וזר לו פורח היויום יום הולדת לגיאאאאאאא!@#$@#$ עוד 17 דקות הנשמאמי צ'לי יהיה בן 16!!! שיאאלה!!@#! נונוסתם. אני מצטערת שאני כותבת את זה עכשיו אבל אתה מבין. ממש כואב לי בעיניים ואני רוצה ללכת לישון אז ה עכשיו. זה מה יש! מייזל טוב חמודיD= אתה בן אדם משובח ועל זה אני מאסה אועהבת אותך! נו ועד 120 שנה למרות שתראה נורא אם תחיה עד 120 שנה. סליחה אבל זאת האמת. נו שיהיה לך המון כסף!! כי כסף קונה הכל!!!!!!@# נו מה...נו זהוD= אהה כן! תהייה בריא! והינה תמונה של לא זוכרת איך קרארו לה. סאיה או הדיווה המשוגעת הזאת. 3>3>3>3>3>3>3>3>3>

יאיי XD

New member
מזל טוב גיא! D=

ברכותברכות..אר. אזאז.. שיהיו לך הרבה פוסטרים [שתתלה על הקיר] והרבה מכושפות [XP] ונוסטלגיה [..תמונות וסרטונים.. ואתה יודע על מה אני מדברת!] עד 120 שנה או כמה שבא לך שתבין ששוהם זה לא חור~ ו...נו, אני גרועה בברכות ;; המוןהמון מזל טוב!!1 ^__^ ופשוט... *דמיין-פה-הרבה-ברכות* אזזזזזז איך זה להיות בן 16? XD

Serf SaN

New member
מיי כפרע עליך$@#$@^#

תודההההההההההההההה.D: אני כסה מגניב. בן 16 סוףסוף. ^____^ פוסטרים? נראה לך שמישהו מרשה לי לתלות פוסטרים בחדר??? מכושפות? לכיייייייי!!11 איכסה פיכסהההה. נוסטלגיה? כןןןןןן. *___* ***דיג'ימון נטוורק חיי לעדדדדדד*** ואני אמשיך לחשוב על שוהם כחור עד שאני אבקר שם. P: [מחשבה לעתיד. XD] ואיזה גרוע בברכות!? ברכה מעולה! תודה כפרע. 3>

Serf SaN

New member
אה. XD

חשבתי שאת כבר שולחת אותי לקווים לא קיימים. XDD~ *הולך לקווים לבדוק XP*

Serf SaN

New member
אומג מרינושקה$@$#@$

אני אוהבותך@$#$#$^6545 תודה רבה על השרשור$$@##$% 3333#> ועוד איזה השקעה%$@# כתבת ממש ממש הרבהההה33> זה לא אופייני לך מותק33> תודההה! ^___^ *חיבוק עעעעעעעעענק* 333> וואי וואי. אני רוצה לראות אותך בתחפשות של לינלי333>

Serf SaN

New member
רגערגע שכחתיייי

מותקקק!! תודה על הסאיה#@@# איך זכרת? D= סתםסתם. מעניין מאיפה. XD טודע מותק~ נ.ב - איך הלכת לישון ככה בלי להגיד לי?@# תתקשרי/תסמסי לי לפחות! D<

Serf SaN

New member
אהא! XD טודע#$ ^^

וצבא צבא....איכ צבא! כמה כבר צריך לשמוע על זה!? XD מהרגע שאח שלי התגייס, זה הנושא היחיד בארוחות משפחתיות!#@ >___< ואני כבר חיי עם זה שנתיים!!!11111 אעג. <__>

Hinamori

New member
מזל טוב!../images/Emo181.gif

הרבה... אה... סקס עם רייבן? |קראה את כל השיחה שלכם שלשום XDD| אה... אמ... קח קאנדה. XD

Serf SaN

New member
טודע! D=

איזה איחולים מצויינים!3> [וכן, אני מודע לזה שקראת את כל השיחה. XD אז רגע. אני לא קיא יותר? ;; ] ודווקא קאנדה? XD למה לא איזה לינלי חמודה@ XDD~ טודע. ^^

Hinamori

New member
כי רינאלי זונה! ^_^../images/Emo181.gif

ו... אני אתנהג כאילו לא קראתי את מה שכתבת שם אם לא תגיד את זה שוב. >_>

Serf SaN

New member
דווקא לא אכפת לי שתתנהגי כאילו

את כן יודעת. XD דווקא זה היה מצחיק. ולא נראה לי שיש משהו להתבייש בו. XP

למעלה