D:
ל לבנדר א New member 14/10/06 #13 ../images/Emo176.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo176.gif הרבה אנימה ומנגה ובריאות, כי אם אין לך בריאות אין לך דבר. ^_^
../images/Emo176.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo176.gif הרבה אנימה ומנגה ובריאות, כי אם אין לך בריאות אין לך דבר. ^_^
C cRitiCaL KitTy New member 14/10/06 #14 מזל טוב!^___^../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo76.gif טוב אז מזל, בריאות, אושר, עושר, סאיה וזה... אומממ סגול!#@!$~ (ניסיתי^_^
מזל טוב!^___^../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo76.gif טוב אז מזל, בריאות, אושר, עושר, סאיה וזה... אומממ סגול!#@!$~ (ניסיתי^_^
S Serf SaN New member 14/10/06 #19 סגול#@@# ניסית והצלחת! D= ותודה. ^^ [תודה ארוכה יותר קיבלת במסנ', לא? D: ]
S shui chan New member 14/10/06 #16 מייזל טוב!!1 D: הרבה שנים של אושר ושמחה ^__^~ ושתזכה להכשיים את כל חלומותיך! ואם לא.. אז שתזכה לפחות להגיע עד לשמים! נ.ב למה אין לי אותך במסנ'? >:
מייזל טוב!!1 D: הרבה שנים של אושר ושמחה ^__^~ ושתזכה להכשיים את כל חלומותיך! ואם לא.. אז שתזכה לפחות להגיע עד לשמים! נ.ב למה אין לי אותך במסנ'? >:
S Serf SaN New member 14/10/06 #17 עכשיו יהיה לך~ ^__^ [email protected] ותודע! ^__^ אני גם מקווה שאני אזכה להכשים את כל חלומותיי. XDDDDDD;
עכשיו יהיה לך~ ^__^ [email protected] ותודע! ^__^ אני גם מקווה שאני אזכה להכשים את כל חלומותיי. XDDDDDD;
S Serf SaN New member 14/10/06 #26 תודה אור. ^^ בא לי Wii ליומולדת. XDD~ [המ. רק חבל שזה עוד לא יצא. >>]
S Sakai Shana New member 14/10/06 #27 יו, גיא //m\~ מזלטובבבבבבבבב~! סלח לי על הקמצנות במילים [היי, אבל אתמול שלחתי לך סמס!], אני נורא עייפה.;; לפחות סמסתי לך! ^^; 3>~!
יו, גיא //m\~ מזלטובבבבבבבבב~! סלח לי על הקמצנות במילים [היי, אבל אתמול שלחתי לך סמס!], אני נורא עייפה.;; לפחות סמסתי לך! ^^; 3>~!
S Serf SaN New member 14/10/06 #28 תודה כפרע. 33> אבל לא סתם סמס! סמס ב00:03! D: אומג. איזה חמודה. ^__^ חיכית כל הלילה כדי לשלוח לי, מה? סתאם סתאם. XD תודה 3>. ^^
תודה כפרע. 33> אבל לא סתם סמס! סמס ב00:03! D: אומג. איזה חמודה. ^__^ חיכית כל הלילה כדי לשלוח לי, מה? סתאם סתאם. XD תודה 3>. ^^
K keep smiling New member 14/10/06 #33 מזל-טוב, יא גבר!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif שלא תטבע בתוך כל הפרחות-ערסים-זקנות ובני עקיבא. D= והמון אושר ועושר וזה. ^^ ~
מזל-טוב, יא גבר!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif שלא תטבע בתוך כל הפרחות-ערסים-זקנות ובני עקיבא. D= והמון אושר ועושר וזה. ^^ ~