היום יומולדת היום יומולדת ל..

AmiTutiT14

New member
../images/Emo65.gifהיום יומולדת היום יומולדת ל..

סהר
המנהל האחד והיחיד שלנו (השניה היא היחידה שלנו
) מזל טובבבבבב
מה אני יכולה לאחל לך
תמשיך להיות כזה אחלה בנאדם, כזה מנהל מקסים, כזה אדם תומך שתומך בפורום שלו אפילו כשנכנסו אליו בפעם האחרונה במאה ה-12 (היום כבר לא
) אדם מדהים ונחמד, ומצחיק לפעמים, אני מקווה שתמשיך לנהל את הפורום הזה עד יומו האחרון
לאב יו

shv2004g

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo70.gif

ברכה שהכנתי לכבודך: סהר היקר, מה יש לי להגיד, אתה מנהל פורום מוצלח מאוד, אחראי, קשוח (כשצריך), אבל תמיד עושה הכל לטובת הגולשים! אני מאחל לך הרבה בריאות בהצלחה בהמשך דרכך ותמיד תזכור שאנחנו איתך
מאחל שי! נ.ב.- היום זה היומולדת שלו כי נראה לי שזה ב10 ליולי...

gabriela r

New member
מזל טוב מותק!!!!!!!!!!

איש יקר ואיש חביב, זכור לחרבן בחור ולא מסביב.. (סורי אני עדיין מימי באר שבע)... בכול אופן עד 120000000000 שיהיה לך אך ורק טוב ואושר ועושר ושתיהיה מאושר ומעושר..... בהצלחה בהכול איש יקר

סניילית

New member
../images/Emo65.gif|שי../images/Emo49.gifבלון|../images/Emo77.gif

יאאא!!מזל טוווב!!![[קצת באיחור אבל עדיך מאוחר מאשר לעולם לא
]] אז הברכה...*תם תם תם תם תם תם* על החלון ישבתי ולך זיכרון כתבתי פתאום
נפל העיפרון והלך לי כל הזיכרון!! סתאאאם.. שתזכה לחיים ארוכים:]] שתזכה בלוטו
שתמשיך להיות בנאדם טוב! טוב..רציתי לכתוב לך ברכה אמיתית אז... ברכה אמיתית
לינוי

skopy

New member
היי חברה תודה על הברכות הלבביות

אני מאחל לכם אושר וגם הצלחה לפורום. מחר ב10/07/2004 תהיה השנה ה17 להולדתו של סהר קופרמן בשעה 07:30 בבוקר. דבר שני:אני מאושפז בבי"ח בגלל בעיות בריאותיות,שיחררו אותי הביתה לחגוג את היום הולדת. והיום היה אצלי בבי"ח ליצן מצחיק,היה מזה כיף. מצטער שאני לא אהיה פה בימים הקרובים, סהר

shv2004g

New member
כן כן אכן אכן!!!../images/Emo8.gif

בנוסף למזל טוב אני מאחל לך החלמה מהירה
ואם אני מגלה שעמית היא הסיבה שבגללה אתה בבית חולים-עמית תתכונני לחטוף!!!!!(חחח...לא מצחיק!)!!!

AmiTutiT14

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo101.gif

תחלים מהר מאמי
ומצטערת על הטעות....

למעלה