תודה !
N Natalila New member 9/8/07 #10 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif ברור, דיהיה יומולדת שמח שיתגשמו כל משאלותיך ושתדע רק אושר
J Jahel New member 9/8/07 #11 ../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif יומולדת שמח ועד מאה ועשרים רק אושר ואהבה
ק ק א ר י נ י 1982 New member 9/8/07 #12 ../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif יומולדת שמייח
ב ברור שזה אני New member 9/8/07 #38 תודה קאריני ! לא סיפרו לך שאני לא אוכל מתוק ?! .. סתם סתם , תודה ! .. )
ז זיגזג New member 9/8/07 #13 איש יקר ודפוק../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif יום הולדת שמח גבר גבר מאחל לך ים של אושר, בריאות, הצלחה, פרנסה טובה. הכי חשוב - אהבה! שתמצא כבר מישהי שתסכים להסתכל עליך מאחל לך להישאר יותר דפוק מטברטקו קאלה... כי ככה אני מת עליך! בקיצור - מתי אתה מזמין אותי לבירה? אחרי הכל, לא כל יום יש לך יום הולדת מוחץץץ יותר מה של צוצה
איש יקר ודפוק../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif יום הולדת שמח גבר גבר מאחל לך ים של אושר, בריאות, הצלחה, פרנסה טובה. הכי חשוב - אהבה! שתמצא כבר מישהי שתסכים להסתכל עליך מאחל לך להישאר יותר דפוק מטברטקו קאלה... כי ככה אני מת עליך! בקיצור - מתי אתה מזמין אותי לבירה? אחרי הכל, לא כל יום יש לך יום הולדת מוחץץץ יותר מה של צוצה
ב ברור שזה אני New member 9/8/07 #39 ../images/Emo6.gif עוד קצת מוחץ ולא ייראו אותי ........ תודה ילד ! אין , אין יותר דפוק מטברטקו .... אבל מה איכפת לי אני , יאללה חיפה ! בירה עליי (לא פיזית) בעתיד הלא כל כך רחוק מדי בכלל בלי נדר (אני אוהב להיות "מובן" ....)
../images/Emo6.gif עוד קצת מוחץ ולא ייראו אותי ........ תודה ילד ! אין , אין יותר דפוק מטברטקו .... אבל מה איכפת לי אני , יאללה חיפה ! בירה עליי (לא פיזית) בעתיד הלא כל כך רחוק מדי בכלל בלי נדר (אני אוהב להיות "מובן" ....)
J Just NATI New member 9/8/07 #14 מזל טוב מותק../images/Emo65.gif המון בריאות, אושר, עושר, שגשוג וסקס טוב יומולדת שמח
ב ברור שזה אני New member 9/8/07 #40 מה זה סקס ? ...... [אחרי השהיה של כמה דקות לבירור] אמרו לי שזה קשור לפין ופות .... תודה נתי ! תהני בחו"ל ..
מה זה סקס ? ...... [אחרי השהיה של כמה דקות לבירור] אמרו לי שזה קשור לפין ופות .... תודה נתי ! תהני בחו"ל ..
D danush danush no1 New member 9/8/07 #15 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב לברור../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif
ס סמלת New member 9/8/07 #16 מזל טוב כפרה../images/Emo65.gif רק מה...ניהיית כמו הכוסיות האלה שלא אומרות בנות כמה הן? מעל 30 זה כבר לא מצחיק הא? סתם סתם, שיהיה לך המון מזל טוב סבא
מזל טוב כפרה../images/Emo65.gif רק מה...ניהיית כמו הכוסיות האלה שלא אומרות בנות כמה הן? מעל 30 זה כבר לא מצחיק הא? סתם סתם, שיהיה לך המון מזל טוב סבא
ע עליזה 63 New member 9/8/07 #17 ../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif
ב ברור שזה אני New member 9/8/07 #42 סמלת .. זה כתוב שחור על גבי כרטיס .... אולי הגיע הזמן להוריד את הפרט הזה ?! תודה
S soofgania New member 10/8/07 #65 בדקתי מהר לפני שתמחק../images/Emo67.gif ואתה צודק..התמונה הזו מתאימה יותר מהקודמת אבל מאמי..תחשוב על החיובי שבדבר חיסכון בנרות! כבר לא סופרים בגיל הזה
בדקתי מהר לפני שתמחק../images/Emo67.gif ואתה צודק..התמונה הזו מתאימה יותר מהקודמת אבל מאמי..תחשוב על החיובי שבדבר חיסכון בנרות! כבר לא סופרים בגיל הזה