מקום 15:פאניקה בדיסקו-אני כותב חטאים, לא טרגדיות אורך זה חשוב, לא כמו עובי, אבל זה חשוב.
L limors2 Active member 29/12/06 #189 ../images/Emo41.gifמקום 15:פאניקה בדיסקו-אני כותב חטאים, לא טרגדיות אורך זה חשוב, לא כמו עובי, אבל זה חשוב.
../images/Emo41.gifמקום 15:פאניקה בדיסקו-אני כותב חטאים, לא טרגדיות אורך זה חשוב, לא כמו עובי, אבל זה חשוב.
S Sweet Revenge New member 29/12/06 #204 וורדיוגו שיר שכיף לשמוע אותו פעמיים וזהו. ושלום לכולם ביי דה ווי...
L limors2 Active member 29/12/06 #211 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif וזה מביא אותי למשפט הקבוע שלי בזמנים כאלה : הדר ועומרי צריכים לשדר הרבה יותר פעמים ביחד אני מקווה שגם השנה יהיה ספיישל שירים גרועים
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif וזה מביא אותי למשפט הקבוע שלי בזמנים כאלה : הדר ועומרי צריכים לשדר הרבה יותר פעמים ביחד אני מקווה שגם השנה יהיה ספיישל שירים גרועים
L limors2 Active member 29/12/06 #206 היה היה? יש להם זמן פנוי?../images/Emo4.gif שיר השנה של 1970- וינוס של שוקינג בלו. פרסומות של סכיני גילוח!!!!
היה היה? יש להם זמן פנוי?../images/Emo4.gif שיר השנה של 1970- וינוס של שוקינג בלו. פרסומות של סכיני גילוח!!!!