מקום 2:שאקירה: היפס דונט ליי אני הולכת.
M meshugait New member 29/12/06 #403 לללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאא רק שני?!?!?!?! למהההההההההההההה????? שאקירה שאקירה לנצח!!
S Sweet Revenge New member 29/12/06 #408 טוב נו, אפילו שאני לא חובבת שקירות לא חשבתי שזה יהיה מקום 2...
A a b u y a New member 29/12/06 #398 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טוב נו, מקום שניזה גם מאוד מכובד ומרגול
S ShukyD New member 29/12/06 #401 אני על היום בלילה אתה יודע ירכיי לא משקרות ואני מתחילה להרגיש סבבה קלי קלארקסון הדובההההההה לקחה לי את המקום הראשוןןןןןןן אבל לא נוראאא כי אני אשאר אגדה לנצחחחחחחחחח וקלי קלארקסון הבהמהההה עם התחת הענקקקקקקקקקקקקקקק תעלםםםםםםםםםםם תודה
אני על היום בלילה אתה יודע ירכיי לא משקרות ואני מתחילה להרגיש סבבה קלי קלארקסון הדובההההההה לקחה לי את המקום הראשוןןןןןןן אבל לא נוראאא כי אני אשאר אגדה לנצחחחחחחחחח וקלי קלארקסון הבהמהההה עם התחת הענקקקקקקקקקקקקקקק תעלםםםםםםםםםםם תודה
B b o n c h New member 29/12/06 #437 היי כפרה! לא אכפת לי מהמקומות, אני נהניתי לשמוע את הדר ועמרי ואת השירים עצמם...
B b o n c h New member 29/12/06 #406 היי לכם!!! מצעד אדיר!!! שמעתי את רובו במיטה, אבל עכשיו לסוף, לביג פינאלה הגעתי!!!!!!! מה נשמע?
R redgirl2 New member 29/12/06 #414 א-כ-ז-ב-ה ../images/Emo7.gif קלי אומנם טובה.. אבל שאקירה שאקירה לוקחת אותה! בווו