R redgirl2 New member 29/12/06 #86 נראלי שמתחילה להיות חולה ../images/Emo10.gif אבל יהיה טוב.. איך את מרגישה? יותר טוב?
D dragonit12 New member 29/12/06 #94 לאלאלא! אסור להיות חולה.. זה לא טוב! וגם לא כייף! חוץ מלהפסיד ביה"ס אבל אני לא הפסדתי קצת יותר טוב מבחינת המחלה.. אבל מבחינת השני..לא ממש.. אבל יעבור לאט לאט
לאלאלא! אסור להיות חולה.. זה לא טוב! וגם לא כייף! חוץ מלהפסיד ביה"ס אבל אני לא הפסדתי קצת יותר טוב מבחינת המחלה.. אבל מבחינת השני..לא ממש.. אבל יעבור לאט לאט
R redgirl2 New member 29/12/06 #99 אני מקווה שאני טועה..אבל בינתיים בע מגעיל לי..חולשה כזאת.. אני שמחה שהגישה לגבי הדבר השני היא שיהיה טוב
אני מקווה שאני טועה..אבל בינתיים בע מגעיל לי..חולשה כזאת.. אני שמחה שהגישה לגבי הדבר השני היא שיהיה טוב
L limors2 Active member 29/12/06 #53 ../images/Emo41.gifמקום 27: רייזורלייט- אמריקה כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה? מלא
L limors2 Active member 29/12/06 #62 לי לא. אני לא רוצה שום פרס../images/Emo2.gif אני לא מתה על ג'סטין, אני מאד מתה על האייפוד שלי ואת הרבה מתוך ה30 דיסקים כבר יש לי, במיוחד כי יש הרבה שירים מאותו דיסק. למרות שאני לא אתנגד לזכות
לי לא. אני לא רוצה שום פרס../images/Emo2.gif אני לא מתה על ג'סטין, אני מאד מתה על האייפוד שלי ואת הרבה מתוך ה30 דיסקים כבר יש לי, במיוחד כי יש הרבה שירים מאותו דיסק. למרות שאני לא אתנגד לזכות