נמוך מדי!!! זה שיר ככ טוב הוא אפילו לא בטופ 20 ><
I Inbar789 New member 29/12/06 #137 נמוך מדי!!!../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif זה שיר ככ טוב הוא אפילו לא בטופ 20 ><
R redgirl2 New member 29/12/06 #138 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הדר ממש ממש הצחיקה עכשיו "וואי עומרי הרביצו לך מלאא בבצפר אה?!" אין..אין על הדר!! זה אחלה שיר
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הדר ממש ממש הצחיקה עכשיו "וואי עומרי הרביצו לך מלאא בבצפר אה?!" אין..אין על הדר!! זה אחלה שיר
D dragonit12 New member 29/12/06 #146 שדרן החדשות מזה הצחיק אותי... "אל אתר החרמון באו רק כמה מאות מבקרים.." רק כמה מאות?! טוב.. ב2 זה היהי ככה.. "אל אתר החרמון באו רק כמה אלפיים מבקרים.." רק... לא הרבה.. רק..
שדרן החדשות מזה הצחיק אותי... "אל אתר החרמון באו רק כמה מאות מבקרים.." רק כמה מאות?! טוב.. ב2 זה היהי ככה.. "אל אתר החרמון באו רק כמה אלפיים מבקרים.." רק... לא הרבה.. רק..
L limors2 Active member 29/12/06 #153 ../images/Emo41.gifמקום 19:אפונה שחורת עיניים-מיי האמפס! מיי האמפס מיי האמפס מיי האמפס! איזה הקדמה
I Inbar789 New member 29/12/06 #158 ../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif אבלא אנלא אוהבת את השיר הזה
R redgirl2 New member 29/12/06 #159 וואי שיר נוסטלגי! ../images/Emo6.gif היינו משגעים את המורות כל השנה (שנה שעברה) עם זה.. באמצע השיעור מישו שם את זה בפלאפון שלו והמורה לא הבינה מאיפה זה בא וכן הקדמה ממש ממש מצחיקה
וואי שיר נוסטלגי! ../images/Emo6.gif היינו משגעים את המורות כל השנה (שנה שעברה) עם זה.. באמצע השיעור מישו שם את זה בפלאפון שלו והמורה לא הבינה מאיפה זה בא וכן הקדמה ממש ממש מצחיקה
T tkuihehr New member 29/12/06 #154 אעעעעעעעעעעעע האינטרנט שלי שווק, פספסתי מלא, וגם עכשיו הוא איטי מדי. אני לא יודע למה, לעוד מישהו יש בעיית איטיות כבדה במיוחד?? איך המצעד עד עכשיו?
אעעעעעעעעעעעע האינטרנט שלי שווק, פספסתי מלא, וגם עכשיו הוא איטי מדי. אני לא יודע למה, לעוד מישהו יש בעיית איטיות כבדה במיוחד?? איך המצעד עד עכשיו?