יקירי, אני בת.
D dim dim New member 24/11/03 #6 שלום!!! אני דימה חדש פה גם.. אוהב גם את הלהקה... מזל טוב על הפורום..
M m a n k o New member 24/11/03 #24 וואלק ברוכה הבאה רק אנשים תשרשרו את כל החדשים לשרשור אחד כל העמוד מפוצץ בחדשים
L lollapalooza New member 24/11/03 #25 ../images/Emo65.gif חדשים בפורום../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif
מ מתחת לגשר New member 24/11/03 #37 ../images/Emo49.gifעל פתיחת פורום חשוב ביותר../images/Emo70.gif הגיע הזמן שיפתחו פורום לאחת הלהקות הטובות בעולם. נעים מאד . אני רזיה, עוד חודשיים בת 18. אם תסתכלו על הניק שלי, ותתרגמו אותו לאנגלית - תבינו למה אני בעצם פה... השיר האהוב עלי בעולם! שיהיה המון בהצלחה!
../images/Emo49.gifעל פתיחת פורום חשוב ביותר../images/Emo70.gif הגיע הזמן שיפתחו פורום לאחת הלהקות הטובות בעולם. נעים מאד . אני רזיה, עוד חודשיים בת 18. אם תסתכלו על הניק שלי, ותתרגמו אותו לאנגלית - תבינו למה אני בעצם פה... השיר האהוב עלי בעולם! שיהיה המון בהצלחה!
מ מתחת לגשר New member 25/11/03 #52 גם לי היה את זה בתור צלצול, אבל הגרסה של סלקום דיי מגעילה. למרות זאת זה היה הצלצול שלי שנה בערך.
S Shpitz New member 24/11/03 #45 שלום... אני ניב, מעריץ את הלהקה כבר שנים רבות. מאזין בעיקר רק לשירים שלהם (אין לי להקה אהובה אחרת)... הכי אוהב את ג'ון פרושונטה (ככה מבטאים את זה לפחות). מזל טוב על הפורום. הגיע הזמן.
שלום... אני ניב, מעריץ את הלהקה כבר שנים רבות. מאזין בעיקר רק לשירים שלהם (אין לי להקה אהובה אחרת)... הכי אוהב את ג'ון פרושונטה (ככה מבטאים את זה לפחות). מזל טוב על הפורום. הגיע הזמן.