אין דומה דוגמא א´ לדוגמא ב´.
ראשית פורום פמיניזם מנוהל על ידי פמיניסטיות ולא קיים מצב שאין אפילו מנהל/ת אחד/ת שאין לה נגיעה ישירה לתחום שאמור להיות מכוסה. כדי לכסות את מגוון האפשרויות צריך הרבה יותר מגבר ואישה. הרי יש בארץ גם דתות שונות ומוצאים שונים וגילאים שונים, ואני הייתי מוכנה להכל, שתהיה מנהלת יהודיה, וערביה וצעירה ומבוגרת ומזרחית ואשכנזיה וממעמד גבוה ומעמד נמוך ומהזרם הליברלי והרדיקלי והתרבותי והחברתי והפוסט סטורקטורלי וגם גברים וכו´ וכו´ מבחינתי כל המרבה הרי זה משובח, אבל יש עלי מגבלות מלמעלה. אך זה פחות עקרוני מהסיבה השניה -פמיניזם זה אידיאולוגיה, זוגיות זה גם פרקטיקה. מי כאן מהמנהלים יכול לדבר על פרקטיקה של זוגיות לסבית? בנוגע לזמני הפנוי - הלוואי והיה לי, אבל תמשיך בבקשה לומר שיש לי הרבה זמן פנוי, אולי אם תחזור על זה מספיק פעמים זה יהיה נכון. את מעט זמן הפנאי שלי אני מעדיפה להשקיע היכן שאכפת לי. אכפת לי במיוחד מזכויות ותת יצוג של מיעוטים מופלים. אולי זו הסיבה שלי נורא מפריע שאין כאן למרות שאמור להיות יצוג ללסביות, ולך ולאחרים זה לא מזיז, וכל הערה על כך שהלו, 0 אחוז לסביות, לא פחות מחצי אלא אפס, נחשבת בעיניך ´קנטרנית´ ומפריעה לך ל´נחמדות´. אם הקו המנחה שלי היה להחשב לנחמדה הייתי שוביניסטית הומופובית ימנית אילמת. בקיצור, אין לי בעיה עם זה שנחמד לך פה, סבבה שימשיך. אבל מפריע לי שלכאורה מדברים על ´הקהילה´ אבל למעשה מתכוונים רק לגברים. אתה יכול להמשיך לבקש, אבל כאמור אין לי לסביות בכיס, ולמרות שאני מכירה אישית יותר מלסבית אחת, שתים או עשר, אף אחת שאני מכירה אישית לא תסכים להתקרב לכאן מהסיבות שציינתי. עכשיו שזה מאחורינו, השאלה היא מה עושים בקשר לזה. מגלגלים עיניים, או מתאימים את הבתואר לבפועל על ידי שינוי אחד מהם. בברכה,