אני אעשה אותה מוכשרת אתם עוד תשמעו עליי.....!
R Redemption Song New member 20/10/06 #36 אני אעשה אותה מוכשרת../images/Emo11.gif אתם עוד תשמעו עליי.....!
נ נ ו נ י י י י New member 20/10/06 #37 רננה../images/Emo99.gif היום עשיתי חזרה על הפרזנטציה באנגלית ובמקום להגיד בקטע של "בתפקיד רננה לוסטיג" אמרתי בתפקיד טלי שרון
רננה../images/Emo99.gif היום עשיתי חזרה על הפרזנטציה באנגלית ובמקום להגיד בקטע של "בתפקיד רננה לוסטיג" אמרתי בתפקיד טלי שרון
N NanuLita New member 16/10/06 #3 חלייי ../images/Emo99.gif../images/Emo213.gif לחלי הכוסית שנסעה איתי ברכבת יש יום הולדת!!! אזזז...מזל טוב בובה המון המון המון אושר!! בהצלחה בהכל במישחק ובחיים אהבה ובריאות! תמשיכי להיות כזו האהא! מותק נשיקה ענקית אוהבת מאודמאודמאוד נעמה הא אגב הבלונים בעזריאלי היום גם מימני אז תחשבי שאת מקבל אותם היום!!
חלייי ../images/Emo99.gif../images/Emo213.gif לחלי הכוסית שנסעה איתי ברכבת יש יום הולדת!!! אזזז...מזל טוב בובה המון המון המון אושר!! בהצלחה בהכל במישחק ובחיים אהבה ובריאות! תמשיכי להיות כזו האהא! מותק נשיקה ענקית אוהבת מאודמאודמאוד נעמה הא אגב הבלונים בעזריאלי היום גם מימני אז תחשבי שאת מקבל אותם היום!!
ת תפוזיטלי New member 17/10/06 #9 נעמוששששש ../images/Emo99.gif../images/Emo213.gif איזה תמונה מעפנה צריך להצטלם שוב ותודה על הבלונים!!!!!!!!111 הם היו כ"כ יפים
נעמוששששש ../images/Emo99.gif../images/Emo213.gif איזה תמונה מעפנה צריך להצטלם שוב ותודה על הבלונים!!!!!!!!111 הם היו כ"כ יפים
נ נ ו נ י י י י New member 17/10/06 #4 ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif טוב, אני לא באמת כזאת יצירתית בשביל 3 ברכות אז אני אסכם את זה במשפט שטלי אמרה יפה יפה [ולא, זה לא שטויות כפרות,נעמתן לי מאוד... שאגב, אני צריכה לדבר איתך ] והמשפט הוא!טםדםדםדםדםדםדםדם- "המון...ברכות לשנה....החדשה." ["רציתי...לאחל לכם..שנה, טובה *אראראר *] במקרה שלך זה ליומולדת כבר נמאס להגיד את זה , אבל אוהבת אותך הכי שיש
../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif טוב, אני לא באמת כזאת יצירתית בשביל 3 ברכות אז אני אסכם את זה במשפט שטלי אמרה יפה יפה [ולא, זה לא שטויות כפרות,נעמתן לי מאוד... שאגב, אני צריכה לדבר איתך ] והמשפט הוא!טםדםדםדםדםדםדםדם- "המון...ברכות לשנה....החדשה." ["רציתי...לאחל לכם..שנה, טובה *אראראר *] במקרה שלך זה ליומולדת כבר נמאס להגיד את זה , אבל אוהבת אותך הכי שיש
ת תפוזיטלי New member 17/10/06 #10 ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה אוהבת כ"כ
O OoPineapplEoO New member 17/10/06 #15 המוןהמון מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo183.gif *גרועה בברכות * רק אושר
ש שילי the one New member 17/10/06 #16 חלייי מזל טוב.. איזה כיף שיש יומולדת! המון בריאות ואושר.. שיהיה לך הכי כיף בעולם.. המון אהבה.. אני!