יום הולדת שמח לדילן

../images/Emo77.gif 9 ../images/Emo77.gif

הבלונדינית הבאה עשתה את הפריצה הטלוויזיונית הגדולה שלה בסדרה מלרוז פלייס. אבל כמו שוודאי הספקתם להכיר את דילן, היא בוחרת את הפייבוריטים שלה בדרכים לא דרכים ולכן את הת'ר לוקליר זכתה דילן להכיר (ולהספיק להתאהבבה מספיק כדי לרצות להתחתן איתה) בפרסומת לשמפו של לוריאל. במשך כל כיתה ו' הדבר היחיד שיכולתם לשמוע את דילן אומרת היה "I find the right shampoo I keep my color longer" וגם "לוריאל כי מגיע לי הטוב ביותר"... כמובן שאהבתה להת'ר התעצמה ברגע שגילתה שזו משחקת את אמה של דרו ברימור באאחד הסרטים האהובים על דילן ביותר, "פיירסטארטר".

LeAnnDylan

Well-known member
יו כפרוווות!!!!@$!

אני זוכרת שבטיול שנתי של כיתה ו' הביאו לי שמפו אלביב של לוריאל והכריחו אותי לעשות את הפרסומת לעיני עשרות מצלמות. אם הייתי עכשיו סלב (יותר ממה שאני ז"א) הייתי מתארחת אצל ג'יי לנו והוא בטח היה מוצא תיעודים של אותו היום

../images/Emo77.gif 10 ../images/Emo77.gif

אנחנו עדין בכיתה ו'. דילן הולכת למסיבת פיג'מות בבית של חברה מהכיתה. אותה חברה הייתה מכורה לסדרה בוורלי הילס 90210. באותה תקופה דילן שנאה את הסדרה (שבכלל לא הכירה) והייתה מכנה אותה "בוורלי איכס" (בוגר, אני יודעת..) אבל כיוון שהייתה בביתה של חברתה נכפה עליה לצפות בסדרה בעל כורחה. מסתבר שלא לקחו לה יותר מ-4 שניות להתאהב בסדרה שהיא שנאה כל כך. בסוף הפרק אמרה לה חברתה של דילן שהדמות שהיא הכי אוהבת היא נוח (וינסנט יאנג) שלא הופיע באותו פרק. כנראה שזה הספיק בשביל דילן כדי להחליט שגם היא אוהבת את נוח. היא חזרה הביתה וסיפרה לכולם שהיא מאוהבת בנוח עוד לפני שהספיקה בכלל לראות איך הוא נראה. אחרי שבועיים בערך יצא לה לראות פרק נוסף ולהכיר את השידך שלה. מסיבות לא ידועות (ואולי כי הרגישה חייבת או חוסר נעימות) היא המשיכה להעמיד פנים כאילו היא אוהבת אותו. (במשך פאקינג 3 שנים!)

LeAnnDylan

Well-known member
עצוב לי להודות אבל זה נכון

וכשאת מציגה את זה ככה זה באמת נשמע מטומטם אבל אז היה בזה המון היגיון. נראה לי... |חושב|

symptoms

New member
מאוד הגיוני

עכשיו אני יודעת למה לא הצלחתי לנחש מי הייתה הדמות האהובה עליך כשניסיתי אז. רעות

../images/Emo77.gif 11 ../images/Emo77.gif

הגענו לכיתה ז' שזו השנה שבה דילן מקבלת את מערכת הסטריאו הראשונה שלה. באותה תקופה מערכת סטריאו הייתה ענין גדול. וכדי לחגוג את המאורע שלחה דילן את אמה לרכוש לה דיסק ראשון שיזכה לחנוך את המערכת. אמה של דילן שאלה את המוכר מה הילדים אוהבים בימינו והוא המליץ לה על האוסף "Boys & Girls 3" היו שם שירים של סטפס, בריטני, באקסטריט, הנסון, אן סינק, ווסטלייף ועוד אחת, חמודה כזו, ג'ינג'ית בת 15 העונה לשם בילי השיר שהיה באלבום הוא Honey To The Bee, שיר הנושא מתוך אלבום הבכורה שלה. השיר עצמו הוא לא אחד המוצלחים שלה אבל בספרון של הדיסק שבו כתובות כמה שורות על כל אמן, היה כתוב שבילי היא השם הכי חם בבריטניה. דילן לא הבינה איך מעולם לא שמעה עליה אבל זה לא שינה לה, היא החליטה שאם בבריטניה אוהבים את בילי, גם היא תאהב את בילי. במהלך השנים בילי הוסיפה את הפייפר לשמה וגם הספיקה להתחתן, להתגרש ולהצטלם בעירום ולככב בסדרת הטלוויזיה המהוללת "ווידויה הסודיים של זונת צמרת" אבל בשבילנו לעד היא תשאר זמרת הפופ הראשונה שדילן אהבה...

LeAnnDylan

Well-known member
יו אפילו שמת את התמונה שהייתה בדיסק

אני חייבת להודות שקודם כל זה נחמד מצידך לא להציג אותי בצורה כל כך לאסביט אבל הסיבה שהחלטתי שאני חייבת לדעת מי היא, היא לא כמו שהצגת בגלל שהיא הדבר החם בבריטניה, (אם כי זה די הפריע לי שלא ידעתי מי היא) אלא כי היא נראתה לי ממש כוסית בתמונה והחלטתי שזה מספיק בשבילי כדי לאהוב אותה
כן כן סופרפישל זהו שמי השני...

../images/Emo79.gif 12 ../images/Emo79.gif

באותו אלבום שבזכותו גילתה דילן את בילי הייתה להקה נוספת שדילן עתידה לאהוב, סטפס על סטפס דילן שמעה אומנם אך חשוב לזכור שפעם לא היה אינטרנט ויוטיוב וכדי לשמוע שיר או להקה מסוימת היה צריך לחכות שיופיעו באמטיוי או ברדיו (או כמובן לקנות דיסק שלהם) דילן הייתה קוראת על סטפס בעיתון ראש 1 שפעם הייתה מנויה לו. תמיד כשהיו כותבים עליהם זה היה משהו רע, משום מה ממש שנאו את סטפס שם ואחרי שדילן האזינה לשיר Say You'll Be Mine שהיה באלבום, היא לא הצליחה להבין למה שונאים אותם כל כך. הם היו להקת פופ מהסוג המשובח עם חבורה נאה של בנים ובנות כשהדגש בנאה עומד על לי לטשפורד אוונס שעתיד להיות בעלה של דילן במשך כל שנות התיכון+החטיבה.

LeAnnDylan

Well-known member
יצא לך תו במקום שי ../images/Emo152.gif

אבל סטפס מיוחדים אז אני מרשה לך ליחד אותם
וכפרות על לי
חייייים!!!!%#$%@ אם כי פיי הייתה הסטפסית האהובה עליי

../images/Emo77.gif 13 ../images/Emo77.gif

אחרי סטפס ובילי, נפתח עולם חדש בפניה של דילן, עולם הבריטיש פופ. באותה תקופה דילן תיעבה כל זמר פופ שהגיע מארה"ב ורק אמנים בריטים (או אירופיים) נכנסו לה לפלייליסט. להקה אחת מתוך רשימת האמנים שעברו סינון הייתה אס קלאב 7 שאומנם באם טי וי אירופה לא זכו ליותר מידי השמעות אבל ערוץ 11, באחת ההחלטות החכמות שלו, החליט לרכוש את הסדרה של הלהקה ובכך עזר לדילן להתאהב אובססיבית בלהקה נוספת ובזמר נוסף שניסה לאיים על מקומו של לי לטשפורד אוונס בליבה של דילן - פול קטרמול

LeAnnDylan

Well-known member
חתיייייייך!!!!$@!@$

יו איך אהבתי אותם פעם
פול וטינה
הייתי מטורפת עליהם! היה לי מלא פוסטרים שלהם בחדר

../images/Emo77.gif 14 ../images/Emo77.gif

זו הייתה תקופת הלהקות בחייה של דילן. ולהקה נוספת שעשתה את דרכה לליבה של דילן הייתה הקורס הפעם לא היה גברבר ברונטי נאה וחסון שדילן יכולה להתאהב בו אז היא התפשרה על ג'ים גברבר ברונטי מכוער ושמנמן. מזל שאחותו קרוליין (וגם השתים האחרות) הייתה כוסית מספיק בשביל שדילן תוכל להזיל עליה ריר...

LeAnnDylan

Well-known member
די נו אני מנסה להדחיק את זה שאהבתי פעם את

ג'ים :S בפנים עמוק תמיד אהבתי רק את קרוליין |הא|

../images/Emo77.gif 15 ../images/Emo77.gif

אנחנו עדין בכיתה ז' ועושים הפסקה קלה מהלהקות בחייה של דילן. זה היה בדיוק בזמן שיס עלו לאוויר ובשבוע הראשון שהמשפחה של דילן התחברה ליס, שודרו שידורים חוזרים של העונה הראשונה של מכושפות לקראת צאת העונה השניה. זה היה זמן המתאים של דילן להתעדכן באחת הסדרות שהולכות ללות אותה ב-7 וחצי שנים הקרובות... בשאנון דוהרטי, דילן כבר הייתה מאוהבת עוד מצפיה בבורלי הילס 90210. אבל את אהבתה החדשה והגדולה ביותר על המסך (פייפר האליוול) היא עתידה לגלות בצפיה בתוכנית...

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo47.gif../images/Emo236.gif../images/Emo252.gif../images/Emo47.gif../images/Emo236.gif../images/Emo252.gif../images/Emo47.gif

../images/Emo77.gif 16 ../images/Emo77.gif

השנה 2001 והסרט המלאכיות של צ'ארלי יוצא לאקרנים. באותה תקופה דילן (שזוכה סוף סוף להיפטר מהכינוי הישן "בילי" ומקבלת את "דילן") זוכה להכיר את האישה שתזכה לגבור על שאר הנשים בחייה - דרו ברימור! אין מה לומר, זו הייתה אהבה ממבט ראשון ומי שזכה לראות את חדרה של דילן באותה תקופה, ידע על מה אני מדברת...

LeAnnDylan

Well-known member
יו התמונה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif../images/Emo178.gif../images/Emo23.gif

../images/Emo77.gif 17 ../images/Emo77.gif

אנחנו כבר בכיתה ח' ודילן מחליטה שזה אחלה זמן להתחיל לצפות באופרת הסבון הבלתי נגמרת- "ימי חיינו". פיגור של 10,000 פרקים לא מרתיע אותה... כמובן שתוך 3 פרקים דילן מתאהבת באוסטין פק וקריסטה אלן (אוסטין ובילי בסדרה) אהבתה לקריסטה לא נמשכת הרבה זמן אם כי היא עדין נהנית להזיל עליה ריר בספיישל אקייג'נז אבל אוסטין (יחד עם פול ולי) הופך להיות אחד מחמשת הגברברים האהובים ביותר על דילן.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

יו אוסטין ובילי היו מזה מגה סקס ביחד
מזל שהם היו אחים בסדרה למה סצנות סקס של שניהם היו הורגות אותי

../images/Emo77.gif 18 ../images/Emo77.gif

השנה עדין 2001, י"א בתשרי, יום כיפור. איך שיוצא הצום כמובן שרוב ערוצי הטלוויזיה לא חוזרים לשידור לפני השעה 9 בערב לכן באיזה עוד ערוצים ניתן לצפות? נכון, MTV ו- VH1. לדילן תמיד הייתה העדפה ברורה ל-VH1 וגם הפעם היא בחרה בערוץ כשלפתע מישהי מוכרת, בשיר שלא שמעה מעולם, התנגנה לה בערוץ. לא הייתי לידה באותו הזמן אבל השמועה אומרת שהיא נזקקה למשאף האסטמה שלה כדי להרגיע את התלהבותה. אני לא יודעת מה דילן סיפרה לכם על אהבתה לליאן אבל עד לאותה תקופה היא לא באמת הייתה "הארדקור" רק אחרי שהיא ראתה את שמה של ליאן ריימס מתנוסס מתחת לשם השיר (Life Goes On) דילן החליטה להפוך את עולמה ולהפוך למעריצה מספר אחת של ליאן.

למעלה