יומולדת לאיתי

dralan

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

שיהיו לך המשך חיים מאושרים ומהנים! :]

blacknwhite

New member
מזל טוב!!!../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיו לך חיים מאושרים, שמחים, ומוצלחים מלאים באהבה אושר עושר וכל מה שאדם צריך בעולם הזה. עד כמה שנים שתרצה!
יום הולדת שמח!

בעל!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

המון המון המון המון מזל טוב יקירי :] שתמיד רק תהיה מאושר ושכל מה שתאחל לעצמך יתגשם
שתמצא אהבה, כסף (|חיוך תמים|
) ומלא חוויות טובות
אוהבת אותך!

Amir Noy

New member
מזל טוב!!!!

איזה באסה שנפלת על היום הזה? אה? חחח (זה נשמע רע בשני מובניםXD) קיצר,מזל טוב! עד 120! אתה בן 18...D: ~בא לי P:~ שתצליח במת' המקצוע הארור הזה, ושיהיה לך חיים שמחים ועצובים כאחד :] ->מזל טוב!<-

The Cat Woman

New member
בואנ' יא אימו!!! לא יכלת להישאר במסגרת

הברכות הטובות? היית חייב להזכיר את יום הזיכרון, מתמטיקה? "חיים שמחים ועצובים כאחד"?! גאד... מפה נראה לי שאיתי הלך ישר לחתוך את ורידיו 0_ס

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נראה לי שבדיחת הקשת הורודה מתסכלת אותו טיפה יותר...

Beyond The Veil

New member
יומולדת לרודן!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

אז איתי, המון המון מזל טוב, המשך להיות רודן אכזר השולט ביד רמה (טוב, נו, אתה לא כזה גבוה
) וראיתי שיש שירשור בפאוור גם אז אני אאחל מזל"ט גם שם ^^
ועוד שלל סמיילים

מזל טוב גבר../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

שתהיה לך שנה קסומה ונפלאה בידיוק כמו הפורום הזה

מזל טוב!!!../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo13.gif

שתזכה לאושר, עושר והרבה קשתות ורודות D: שלא תיתקל בדינדין אביב בסמטה אפלה (אני רואה אותה עכשיו שרה בטלויזיה והיא קצת מפחידה אותי :X) ו..אממ... כן. Oo (אתה יודע שבשנה הבאה התאריך הלועזי והעברי שלך יפגשו? P: או לפחות זה מה שאבא שלי אמר לי
שזה קורה כל 19 שנים)

Itay Simons

New member
תודה! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

וכן, אני יודע
משמע, יומולדת 3 ימים אחרי ליל הסדר..

למעלה