יומולדת לבריל *אריאל*D:

• פותח הנושא Yu vi
  • פורסם בתאריך

Yu vi

New member
../images/Emo65.gifיומולדת לבריל *אריאל*D:../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo85.gif

בריל! DDD: אעא את בת 15 D: את כזאת גדולה! |מגחך| טוב אז.. אמ. מאיפה להתחיל? אנחנו חברות טובות כבר שנה ואני חולה לך על התחת ושמחה כלכך שהכרתי אותך D: את פשוט מדהימה, ותומכת ואפשר לספר לך הכל ועוד-הרבה-דברים-ותכונות-טובות-שאי-אפשר-לפרט-כי-זה-הרבה ואני חולה עלייך. ואני מצטערת על כל החפירות שאת צריכה לסבול ;__; אבל את יודעת שזה הכל מאהבה.
נראלי שדווקא כשהכי צריך לחפור אנלא אצליח ~אני כזאת גרועה~
ולברכת יום הולדתך DD: המון המון מזלטוב, עד 120 שכל מה שתרצי ותחלמי עליו ייתגשם שיהיה לך המון בריאות, אושר, עושר *
* שיהיה לך הצלחה בכל מה שתעשיD: תמשיכי להצחיק ולצחוק, ושתזכי יום אחד לאהבה גדולה ~איך לא למישהי כמוך?!~ וכמובן... שתזכי לעשות את מי שאת רוצה ממקפליי. חהחהחה |מקורי| חולה עלייך מיי לאב פרום דה דארק DDDDDDDDDDD:: 3333333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכפרה עלייך33>

אני תמיד פה לסבול את חפירותייך ואת יודעת זאת היטב חולה לך על הצורה תודה רבהרבהרבהרבה
אין עלייך:)

purple floyd

New member
חיים ../images/Emo23.gif

מזל טוב כפרהההה
שיהיה לך הרבה מנעם
ומישראל
שיהיה לך המון בריאות ואהבה, שיהיה לך רק טוב, שלא תפתחי אלרגיות ליצורים חיים ושפשוט תיהיה את
קיצר כפרה אני גרועה בברכות אז אני מאחלת לך ___________________________________ (השלמי את החסר נו) אני אוהבת אותך כל כך

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבג"צית שכמותך3333>

תודה חייםשלי הלוואי שיהיה לי הרבה מנעעעעעם וישראל$#@%
אין עלייך, אוהבת אותך הכי שיש

Little McMickey

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gifמזל טוווווווווב../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

המון המון מזל טוב
יומולדת שמחחחחח המון שמחה, אושר ואהבה, בריאותתתת
שיהיה לך יומולדתמקסים
אוהבת מיכל

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטנקס מיק../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

McGirl For Life

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

עד 1238 (חח איזה מקורית אני:] ~NOT~) שכל החלומות שלך יתגשמו - כי זה מה שתמיד מאחלים שתחיי חיים קלים - כאילו שבאמת יש כזה דבר אבל שיהיה.. אני אופטימית
שתקבלי המון מתנות - כי זה מוווווי כיף
ושתיהיי מאושרת - כי זה הכי חשוב
ו.............מזל טוב

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחחח תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

white in Angel

New member
מזל טוווווווווובבבב......../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

מזל טוב נשמה!!!!!!!!!!!! [שביב משפיעה עליי
] המוןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טוב..... אושר בריאות הצלחה עושר כושר וכמובן להרביץ לילדי כאפות שדורשים כאפה *אהמאתמכירהאחדאהמ*

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo65.gif Happy B-Day! ../images/Emo65.gif

ביוטופית שלי!@#$ אחת האנשים הכי מצחיקים שפגשתי DDD: חולה לך על העכוזון לאב x3
אסוציאציה לביוטופ XDDD מאחלת לך את כל הטוב שבעולם אושר ועושר
בריאות ושמחה
הצלחה בכל דרך אליה תפני
והמון אהבה בכל זמן, מקום ומכל אחד ;>
מי ייתן ויתגשמו כל חלומותייך ותזכי ל______________ [השלימי את החסר ומחקי את המיותר] את/ל/עם טום ~דמיון פורה~
המוני מזל טוב-ים ותשארי מדהימה כמו שאת
<< את שתהיה לך שנה מדהימה וכל מה שתרצי לעצמך יקרה.
שיהיה לך יומולדת נהדר, נפלא ומדהים! יופידו והוו הווו DDD: תהני, תבלי, תשתכרי ותעשי שטויות שיום למחרת תצטערי עליהם :>
~מדרדרת מועאאא
~
יומולדת שמח!
Love ya <<<3

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאאאא

חתיכת ביוטופ, חולה לך על הצורהה
תודה רבה רבה רבה כפרה עלייך אני כלכך שמחה שהכרתי אותך למרות שאת מנתקת קשרים ולא דיברנו מלא זמן): בכלמקרה, תודה ענקית מתה עלייך333>

sweet shir

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gifאריאלוש אהובתי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

המוןןןןןהמוןןןןןןןןהמוןןןןןן מזל טוב!!! DDDD: חיחי עכשיו את רשמית חצי מתה. (בגיל 30 מתים דההה!) מי יתן ותיהיי כאפה עוד שנים רבות D: אז ככה, שכל מה שאת רוצה יתגשם, שתעשי מרגול מוצלחת בטקסיוםXD, ושבמקרה תלכי לך ברחוב ותראי את נעםD: זה הרבה יותר מלהיב לראות אותו סתם ברחוב מאשר לראות אותו בחופית. אווווו למרות שזה יכול להיות ממש נחמד לראות אותו בתוך הים בחופית! טוב, אז אמן שתראה את נעם עושה סטרפטיז בחופית ושהוא יראה אותך הוא יתאהב בך ובמדהימותך וירצה לעשות לך ילדים.
אממ, עוד איחולים! שכל שנה שתעבור את תחשבי שהיא השנה הכי טובה שאי פעם הייתה לך, רק כי לא תדעי כמה מדהימה תהיה השנה שאחריה:) שתמיד תוכלי להיות מי שאת באמת, ולא תצטרכי להסתיר את זה, או להתכחש לעצמך. ~מנסה לצאת מהאווירה הכבדה~ ו....... שכל הלהקות שאת הכיייי אוהבת יבואו לארץ D: ~אם את הכי אוהבת את טוקיו הוטל אני מנשלת אותך! XD~ אנחנו מכירות כבר איזה שנה, וזה באמת מפתיע אותי שאנחנו עדיין בקשרXD אוהבת אותך המווווווווווווווווווווווווווון כאפוש שלי 3333333333> ~תמונה אקראית של טומי~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשייייירוש D:

איזה חמודהלה 33> אמן שאני אראה את נעם מצידי בחיריה. זה פאקינג נעעעעעעעעעעם אכן אנחנו מכירות יותר משנה וגם אותי זה מפתיע, אבל אני לא מצטערת על שום רגע סוויט שיר שכמותךXDD תודה ענקית אוהבת אותך המוןהמוןהמון 333333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח אני גם לא מצטערת על שום רגעXDDD

3333333333> ~חוזרת לחרוש למתכונת בהיסטוריה ;;~

N e r d y

New member
כאפושששDDD: ../images/Emo23.gif

מזללללללללל טובבבבבבבב!!!! וואי זה מוזר לי לחשוב שאת רק בת 15 כי זה בכלל לא מרגיש ככה
בכלמקרה שתהיה לך היומולדת הכי שווה בעולם ויהיו לך ת'חיים הכי נפלאים שאת יכולה לבקש:) ~אני גרועה בברכות~ אמממממ כמו שסתיו כבר אמרה שתזכי לפגוש את נעעעעעעםם ותהיו מאושרים ביחד ותביאו ילדים מדהימים לעולם<: והכי חשוב שתהיה בריאה, בריאות זה הכי חשוב, באמת ואני כל כך שמחה שיצא לי להכיר אותך (את יודעת שאת הילדה הראשונה מהפורום שהוספתי למסנג'ר?
, כאילו ברצינות.) חחחחח ת'אמת שאנחנו מכירות (כה בטח) עוד מפורום פלוריסיינטה XDDDDDDDDDDDDDDDD בכל מקרה אני אוהבת אותך המון המון המון המוןןן (ומתה שנפגש שוב!) אהה ואני ממש מצטערת על האיחור הדבילי הזה =/ אוהבת אותך המונים
|לב

למעלה