יומולדת לבריל *אריאל*D:

• פותח הנושא Yu vi
  • פורסם בתאריך

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנרדושששש3333>

יואו אני באמת הראשונה?חהחהח כבוד לי :) וואי תודה רבה רבה רבה על הברכה ואמןאמןאמן שאני אפגוש כבר את נעעעעעעם ונעשה פרו ורבו שוב, תודה רבה אוהבת אותך מלא

just orr

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב DDDDDDD: ../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

שיהיה לך יום הולדת שמח D: שתזכי להרבה בריאות D: שיהיה לך הצלחה בלימודים ובחיים D: שתהיי שחקנית תיאטרון מפורסמת שיודעת לשחק גם כדורסל ממשממש טוב D: שתכירי הרבה אנשים שייראו כמו נעעעעעעעם D: שתמיד יהיו לך חברים שאוהבים אותך ושאכפת להם ממך D: ושגם בזמנים רעים, תוכלי למצוא סיבה לחייך DDDDDDDDDDDD: אוהבת, אור 3333333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאורוש333>

תודה רבהרבהרבה D: אוהבת אותך

rox love BSM

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo65.gifמזלטוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

ligalosha

New member
../images/Emo65.gifמזל-טוב!!!../images/Emo65.gif

מזל-טוב! שכל בקשותייך ,משאלותייך ,וחלומותייך (הטובים כמובן) יתגשמו!! שיהיה לך יומולדת הכי שמחשמח שבעולם...

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif מזל טוב!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif

עד 120 שנה
שכל משאלותייך יתגשמו
אהבה
בריאות
עושר
אושר
כושר
אני לא טובה בברכות...אז שוב מזל טוב

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif מזל טוב ../images/Emo70.gif :) ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

אני לא טובה כל כך בברכות
אז .. הרבה בריאות, אושר והצלחה . ושוב .. חח.. מזל טוב D:

ZivMusic

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

m o r 1 0 2

New member
אריאללו'שש../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

מדהימהה שלי
אני יודעת שאנחנו לא מדברות אבל הכרתי אותך מהמפגשים
ואת פשוט מקסימהה@#$%^&*)
רציתי לאחל לך המון המון בריאות,עושר,אושר
הצלחה בכל דרך אשר תיפני
תמיד תחייכי לא משנה מה יקרה
של משאלותייך יתממשו וחלומותייך יתגשמו
תדעי שאנחנו כאן בשבילך
תהני מכל רגע ותנצלי את היום עד סופו
אוהבת מאוד ומאחלת מכל ה-
מור
יום הולדת שמח

talosh1234

New member
אפללו !!! מזל טובב DDD:

אוהבת אותך המון המון המון המון המון המון המון
אבל את מזניחה אותי
אבל אבל בכל זאת - מזל טובב =] ושתצליחי בכל מבוקשך [ככה כותבים ? XD]

Orange Sky

New member
מזל טוב!!(במבטא אמריקאי משעשעXDD)

יומולדת שמח בריל33> מה אאחל לך? כמובן שתזכי לכל מה שאת רוצהXD שכל הפנטזיות שלך על נעעעעעעעעם ומקפליי יתגשמו:) למרות שאנחנו לא מכירות הרבה זמן את ילדה מקסימה ואני שמחה להכיר אותך, ואני מאחלת לך את כל הטוב בעולםD: תדעי, או תלמדי עם הזמן, שכל מה שאת רוצה את יכולה להשיג בחיים:) תדבקי במטרות שלך, אף פעם אל תתביישי במי שאת, וקחי את החיים בקלות:) אל תפסיקי לשעשע אותי במסן!XD ומקווה לשמור איתך על קשר:) אז שיהיה לך רק עושר ואושר, בריאות וכושר...או שזה היה יושר? קחי את שניהם!XDD happy birthday
33333333>

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo65.gifמזל טוווווווב!!!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gifמזללל טובבבב !!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב עד 120 !! שיתגשמו כל משאלות ליבך!! שתצליחי בכלללל שתמצאי אהבה גדולההההההההההה אושר כושר יושר ועושר !! המונמון איחולים! אוהבת :]] ושובב מזלל טובבבב

michalie XD

New member
../images/Emo121.gifמזל טובבבבבבבבבבב

חעחעחעחעחע ס'חופרתת אניייי טוב קיצור.... מזל טובב
עד 12314531 שנה אם בא לך ואם לא אז עד 120מה שבא לך... שיתגשמו כל חלומותייךך ו..זהו אני לא כל כך טובה בברכות מזל טובבב

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה רבה רבה לכולן$#@%#

ניצ ומור-תודה ענקית אני מתה עליכן333> כל השאר, תודה רבהרבה :) וסלליחה על האיחור לא הייתי שניה בבית

kelly7i

New member
לא את לא כזאת גדולה../images/Emo6.gif../images/Emo71.gif

מזל טוב!!!!!DDDDDD: תאכלי הרבה הרבה עוגות, זה טעים!
|בלונים|

למעלה