יומולדת שמח ליעל!!

ShiraChan

New member
omedeto!!!!! bonzai! bonzai!../images/Emo49.gif

אם כבר את בפורום יפני אז כדאי לברך אותך ביפנית
אז...
מזל טוב!!!
עד 120 שנה!!!!
(ואפילו יותר...) שיהיה לך הרבה אושר ועושר, שכל חלומותיך יתגשמו! שיהיה לך הצלחה בחיים! שיהיו לך הרבה חברות וחברים
ש.. ש... לעולם לא תדעי צער! אם... (שאני לא אסיים את כל הברכות
) שיהיה לך היום הולדת הכי טוב בעולם!
שתקבלי הרבה
, והרבה
מהמשפחה!!!

yaeluv

New member
איזה חמודמודמודמודייייייייייייים!!!

תודה תודה תודה תודה תודה!!!!!!!!! אני מתה על כולללללללללללללללללללללם!!!!!!! תשאלו את יערה!!! הלב שלי עכשיו עננננננננק והעיניים שלי זוהרות!!! אני בשמיים והכל בזכותכם! אתם כל כך חמודיייים!!!!!! אתם פשוט נפלאיייייייים!! אין עליכם!!!(**יערה בהלם**) ** לוקחת את המחשב על אחריותי כדי שיעל תפסיק לשבח אותכם!** איזה חמודיפ - זוזי יערה!!! - *דוחפת מרפק לצלעות וגונבת מקלדת אל-חוטית - **רצה!!!!** (יערה מטומטמת לא קולטת שאין לה מקלדת ומנסה להקליד על השולחן!!) --מסכנה! ליתר בטיחותכם האישי, לא להתקרב קרוב קרוב למסך!!-- אתם מלאכייים!!! (נקווה) @.@ איזו הפתעה נעיממממה!!! אני באה לנסות לשים תמונה של אינו וחבריו ופתאום בראש העמוד **מטוסים זעירים ללא טייס**!!! איזה חמודייייייייים!! (מזל"טים)...חחח....קיצר....(פחח...בסוף קיצר...) אני פשוט המומה (הצעה של יערה) מכם!! אתם כל כך נחמדים (יערה מתה מכל התודות והשיבוחים) **לוקחת סכין דימיוני ומתאבדת** אה...זאת יערה...והיא משנה...**לוקחת סכין ורוצחת..המשך יבוא...** חחחח!! XDDDDDDD (התפגרות יתר מעוגה ובלונים מתפוצצים ומתנות דיסקים ובובות של קירארה!! (גם אינויאשה - ולא בובה!!)

nomadbl

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

אני עוקב אחרי הלוח אירועים. אם כבר לוח אירועים תעקבו גם אתם (שימו לב לאירוע הבא
)! חוץ מזה, אהבתם את הבדיחה?

יא יומוליידת שמייח.../images/Emo65.gif

אני לא מכירה אותך אבל.. אני מאחלת לך
הרבה אושר
עושר
וכושר
אה ושכחתי,שתוכלי לאנוס כל בישי שאת רוצה
ובגלל שאין נרות אני אדליק לך 15 מדורות.

keshush

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

טוב אני לא מאוד טוב בברכות אז... מזל טוב ועד 120 שנה של צפיה באינויאשה (אם את רוצה יותר מ120 שנה בבקשה...) מזל טוב

J e i n

New member
אני לא ממש מכירה אותך אבל זה לא -->

אומר שלא מגיע לך המון המון מזל טוב! יום הולדת שמח, בריאות, אושר, עושר, והנאה עד 120,000,000. שכל חלומותייך יתגשמו!!!!!!!! 1
(זה אני שרה לך שירי יומולדת למקרה שתהית מה תו קשור פה) 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
ועוד אחד לשנה הבאה
מקווה שאהבת

Naraku SeXy

New member
מזל טוב יעלוש !! ^^../images/Emo65.gif

הרבה אינויאשה ערומים ונאראקו מתפשטים !!

Fay Wood

New member
מזל"טובבב!!!! ../images/Emo168.gif

חיחי... אזזז קבלינא שיר יומולדת קטן ^_^:
*בלינגג* happy birthday to you you live in a zoo you look like a money and you smell like one too!!! טחחח סתםםם!!!
השיר הזה תמיד קורע אותי מצחוק XDD c כל הזכויות שמורות... בכל מקרה- יומולדת שמחחח!!! אני והדיליי שלי ^_^" אזז לא לשכוח- זהירות בכבישים, לא לנסוע עם זרים (זה רק אני או שהברכות שלי חוזרות על עצמן?
) ו..אמממ מה עוד? קיצר- האפי יומולדת!!!! ^_^

YaAr0nEt

New member
../images/Emo65.gifיעלייי!!!!!!!!../images/Emo65.gif

מזל טוב! >< **יבשה מה?!** טוב, אני מתה עליך את החברה הכי טובה בעולם!!!! אני חוושבת שאני היחידה שעדיין לא כתבה לך ברכה... o_O לונורא יש לי הפתעה בשבילך אבל כנראה שאת לא תקבלי אותה בקרוב... (רעה שכמוני!) מה באמת אני משקיעה! (נראה לי) בקיצר רדי מה"חמודים", "מתוקים", "מלאכים" אוקי?! (או שאני עושה לך סיבוב במושבה בעיניים עצומות עוד פעם! **כן, כן זה איום!**) ואני עדיין זוכרת את המרפק שהבאת לי בצלעות כן אני לא שוכחת! טוב בקיצר (פחח עלק) יומולדת שמח מקווה שאהבת אתהמסיבת הפתעה שלנו היום (חבל שכשהיית בעינים עצומות לא ראית את השטויות שלידור וברק עשו **מתפוצצת מצחוק** טוב האמת ש... כיף לך שלא ראית ^___^ הם התחרפנו!). אני אומרת לך שזה לא יחזור על עצמו בשנה הבאה אז אני מקווה שממש נהנית! >< כן, כן אני רעה! אזה מה?! טוב נו זה סתם בצחוק.. >< אז שוב מזל טוב והמון נשיקות וחיבוקים!!!!!!! ואמ... את תתחתני עם ק. אני אומרת לך... love u and sashi yaaronet!

Usi Chan

New member
המון המון המון מזל"ט ליעלוש! ../images/Emo151.gif

אולי אני מגיבה פה לעתים רחוקות, אבל אני קוראת את ההודעות, ולכן כשמגיעה הודעה ככווה תגובה {ויש עוד הרבה אבל העצלנות גוברת} אני מגיבה!! אז המון מזל"ט!!!! הרבה הרבה סדרות אנימה טובות להמשך החיים והרבה ילדים לבני ושחורי שיער {אינו, נאראקו, סאשי..תבחרי בעצמך^_^}!! ג'ה נה!

למעלה