יומולדת שמח לעדי

adii1201

New member
../images/Emo65.gifיומולדת שמח לעדי../images/Emo65.gif

עדיייייייייי!!!!! שיהיה לך יומולדת שמח ועד 120!!! שיום איד יעשו סרט ״ברי וקת׳רין הסיפור האמיתי שמאחורי החברות התמימה״. שדיינה תהיה אצל אלן ואצל אופרה כל שבוע. שדיינה תבוא לבקר בארץ ותפגשי אותה! המממ שתעשי חיים ותהיי מאושרת ותצליחי בהכל ואני מתחילה לגלוש לברכות של ילדים בגן אז שיהיה המון מזל טוב!!!!

../images/Emo127.gif../images/Emo59.gif../images/Emo39.gif../images/Emo264.gif../images/Emo262.gif../images/Emo25.gif

מצטרך לברכה ומקווה שתתגשם באמת

LeAnnDylan

Well-known member
הופ הופ טרללה

עדי |אותאנגלית| היקרה מאחלת לך שפע שנות פריון, ושסוף סוף תזכי גם את לצאת מהארון. שדיינה דלייני תפתיע אותך עם סטרפטיז ושלעולם לא יגמרו החיות המתות באטליז (מה, תמיד אני דוחפת גם ברכות בשבילי) שתזכי להגיע לגיל 40 אבל לא הרבה מעבר, כי אח"כ מתים
שלעולם לא תתקעי עם 20 חתולים, או שלל מחלות של ניוון עורקים. שתמיד תזכרי להדליק את האור כדי שאת ראשך לא תדפקי בכיור (אלא אם כן עברת את המטר 20 ואז זה לא חשש מבוסס) הקפי עצמך באנשים אוהבים, ותירי בביצים לכל השונאים. תזכי לגלות מקומות חדשים, נפלאים, מרגשים מלאים בנשים. רצוי שהיו שם כאלה גאות, כמו דרורית או עדי או שאר דוחפות האצבעות שתזכי להתחתן עם בעל עשיר, כדי שלא תמצאי עצמך באוהל במרכז העיר (אלא אם כן בא לך להיות שכנה של מתן) מאחלת לך ולפורום שפע של עונות נוספות, כדי שנוכל להמשיך להשתעשע כשאת ועדי רבות
|מיאו| ולסיכום: שאראלה תתקשר, שביבי יתפטר ושפליסיטי תתפגר (אולי ככה יחזירו לנו את קת'רין;;) וכיוון שחמשירים הם הקטע של ג'יימס אני אפרוש בשיא ופשוט אאחל לך באמת שלא תגמרי באוהל (תרתי משמע) שתמיד תיהי מאושרת ותדעי להסתכל על חצי הכוס המלאה (במיוחד אם היא מלאה בוודקה) שאת ודרורה תמצאו את דרככן אחת לזרועותיה של השניה (זה כמובן פלאן בי למקרה שדיינה תתפגר לפני שתתחתנו כי היא פאקינג זקנה
) ולסיכום [2] - כל מה שאת מאחלת לעצמך + כמה חפצצים רוטטים למקרה שאת מפחדת לאחל זאת לבד
מזל טוב!

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמרתי לך כבר שאני מתה על הברכות הקורעות שלך?
אגב מה הקטע של עדי|אותאנגלית|?

LeAnnDylan

Well-known member
ככה ג'יימס היה קורא לה

בהתחלה כדי להפריד בינכן את היית עדי והיא הייתה עדי עם איזה אות באנגלית שאני אף פעם לא זוכרת איזו
נראה לי M או N או משהו. אני לא זוכרת איזו אותו ועדי|אותשקרכלשהיבאנגלית| זה ארוך מידי, אז בשבילי היא רק עדי|אותאנגלית|

adii1201

New member
אהההההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

james p

New member
עדיN למען ה'! וזה היה מלשון New

כי היא הייתה העדי החדשה. חייב להיות איזה סימן למען ה' וזה הכי נוח.

LeAnnDylan

Well-known member
לי!

לא ביקשתי מכם לקרוא לה ככה ואני לא כופה עליך לכתוב עדיפאקינגאותאנגלית. לי נוח ואני אמשיך ככה|הא| ג'יימס |צועקאמגאמגאמגכמוברי|

james p

New member
וואו את אלימה!

היי אל תספרי את הפדיחות שלי בפומבי....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חולה בראש

אני מחכה לימי הולדת רק בשביל הברכות שלך.

LeAnnDylan

Well-known member
אל תתרגלי../images/Emo69.gif

סתם הייתי במצב רוח נחמד. הבאה שהולכת לקבל ברכה מושקעת זו את וזהו סוגרים ת'באסטה |הא|

snavgm

New member
הרסת אותי בברכה שלך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתודה../images/Emo24.gif

אני כל פעם נדהמת מהשפע שזורם ממך.. אני מקוה שאת מאחלתת לי הרבה יותר שנים מ-40 וגם שדיינה לא תתפגר כל כך מהר..כפרעליה
ומה את שולחת אותי לזרועותי את דרורית.. כמה פעמים אני צריכה להזכיר לך שיש חוק ולא מומלץ להסתבך עם קטינות..(שימי לב!)
ןלגבי שנות פריון..לצאת מהארון.. בעל עשיר ... אוהל במרכז העיר.. אז דווקא יש לי מה להגיד לך בנדון.. אולי פעם.. ובנתיים אסתפק במקומות המרגשים (מלאי הנשים) ובסטריפטיז של דיינה..
תודה ..

snavgm

New member
ראית מה כתבת לך פה למעלה?

תודה ...כזה.. ומאיפה תמונות? מתי דיינה עשתהלך סטריפטיז?

למעלה