יומולדת שמח לעדי

Itay Simons

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

עדי בהתחלה תהיתי מה הולך כאן

מזל טוב עדי!!

מאחלת לך המון מזל טוב!
המון אושר, עושר, בריאות ואם אפשר גם איזו פילגש מהצד. הלואי וישדרו לך בריפיטים את צ'יינה ביץ', פסדינה, דה אל וורד ( הפרק של סנטור גרישם אופ קורס) ואיך לא, בודי אופ פרופ. תשארי כפי שאת ואל תשתני, תמשיכי להפעיל את הפורום וכמובן להפיץ את את אהבת דיינה ברבים.

snavgm

New member
מתוקה - תודה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את ממש מתחרה בברכה מרגשת מול דילן..
אז ככה- המון תודה על הברכות- באמת קודם כל בריאות , בחיי.. ולמה פילגש מהצד.. שתהיה במרכז לא בצד..
ואת יודעת שהשנה שידרו ב YES את ,צ'יינה ביץ', פסדינה, (כל אחד פעמיים!! את דה אל וורד ( הפרק של סנטור גרישם אופ קורס)- אני לא צריכה מהם- יש לי מוקלט.. וכיעת-, בודי אופ פרופ.! נראה לי שיש לנו אוהבי דיינה ב YES ואני אמשיך כמובן .."להפיץ את את אהבת דיינה ברבים"..
ואת תהיי שם לעזור לי..
כי הרי- את זוכרת- רק בגללך ובזכותך אני פה בפורום.. איך גררת אותי מפורום דיינה.. אגב- למה את לא כותבת שם יותר? תכנסי לפעמים למרות שדיינה העבירה את כל האקשן ל טוויטר ואגב- ראית את הווידיאו קליפ שמעריצי דיינה מהפורום שלה עשו לה ל international Dana Delany Day IDDD פירסמתי בפורום.פה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ברור שאני זוכרת
לגבי לכתוב שם, אני לא מוצאת זמן, אבל תמיד נחמד לקרוא שם ולראות מעריצים ממקומות הזויים בגלובוס. לגבי הקליפ- כן! הוא מרגש מאוד! ואגב, לא הבנתי את העניין עם היום הלאומי שלה, מי יסד אותו?
לא היה לי מושג שיש דבר כזה.

snavgm

New member
היי- תודה לכל המברכים והמאחלים../images/Emo24.gif

לידיעתכם - היה לי יום נהדר. נחתי, ביליתי, .ןחטפתי האנג אובר מיותר מדי קוקלטלים מערב שאירגנו חברות שלי.. החגיוגות נמשכות היום גם.. אני אגיב יותר הערב- אהבתי יאת הברכות האיחולי דיינה הצחקתם אותי,, תודנ חברים!

james p

New member
../images/Emo213.gifעדיN היקרה והמקסימה../images/Emo213.gif

(אני במצב כפית מחרפן למדי אבל בסוף כל יום אני מגיע הביתה במצב כזה כך שאני חייב לברך למרות שאני לא יגיע לעוצמות של דיינה דילייני ולצחוקים של דילן אז לפחות אני אשתדל שזה יהיה מכל הלב והנשמה) עדי היקרה והמסימה
את חמודה, את מתוקה, ואת מלאת השראה. כיף שאת בפורום ועוד יותר כשאת בסביבה. (ויאללה בלי חרוזים) את מהאנשים הכי מדהימים שיצא לי להכיר. אז אני מאחל לך יומולדת שמח ומאושר! שהחיים יביאו לך אושר ושמחה שתפרחי ותתפתחי תתרגשי תפגשי תצחקי תשתעשעי ותשעשעי. גידול קל וכיפי של הצאצא המקסים והרבה נחת! קיץ מדהים פורח ריחני ורענן שיבואו אחריו עוד המון קיצים נפלאים אף יותר... וכמובן בריאות, שתמיד תהיי איתנו מלאת אנרגיות חיוביות מקסימה ייחודית ומיוחדת כמו שאת!

snavgm

New member
היי ג'יימסי ../images/Emo24.gif.חזרת בשבילי?../images/Emo6.gif

תודה על הברכה המרגשת.
אתה יודע שאני אוהבת אותך באותה מידה בחזרה.. כפרעליך..
לאן נעלמת פה.? אני כותבת וחופרת ואתה לא פה להגיב.
. ואתה יודע שבלעדייך זה לא אותו הדבר..
אז תחזור לפורום.. ותגיב.. לפחות לי..
מתגעגעת אליך נ ו ר א!

וואי סליחה על האיחור../images/Emo24.gif

יומהולדת שמח!!!
בריאות אושר ומלאאאא כסף

snavgm

New member
ה מ ון תודה !../images/Emo24.gif

אחלה ברכות,, צירפת את כל תיסכולי..
הממ.. ״ברי וקת׳רין הסיפור האמיתי שמאחורי החברות התמימה״. - זה ה-סטוריליין שלי לעונה 8.. האחרונה.. שיראו סוף סוף מה היה שם כשאורסון היה בכלא.. וקתרין עברה לגור עם ברי.. אעלק לעזור לה להיגמל מהשתיינות שלה.. אח..שדיינהכבר תהיה אצל אלן ואצל אופרה . ולגבי- שדיינה תבוא לבקר בארץ ותפגשי אותה.. אני גם מוכנה לפגוש אותה בפמטהוז שלה ב NY או בזה ב LA תודה על הברכות

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בבקשה../images/Emo24.gif

למעלה