מזלטוב לאתי!!@$#345ע36 DD:

Sakai Shana

New member
../images/Emo65.gifמזלטוב לאתי!!@$#345ע36 DD:

[טיפשים, עוד אל פתחתם?] לאדמדמה הכפרע יש היום יומולדת 19. {: לכן! נהצ'אן, מזלטוב!!1 אוהבתאותך המוןהמוןהמוןהמון~ תמשיכי להיות בנאדם נפלא כמו שאת, גאון כמו שאת, וכמו שאת כי ככה אנחנו אוהבים אותך.[: יום הולדת שמח! ^__________^ 333333>

JeeChan

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב אחות קטנה 3>

אני אנסה כבר היום להביא לך את הברכה הגדולה שהכנתי לך :). שיהיה לך המשך יום נפלא :] זכרי שאת רק בת 17 ושנתיים ^_^ שיהיה לך המון המון המון מזל טוב. 3333> ויום הולדת שמח.

marinaaa

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב^ - ^../images/Emo65.gif../images/Emo110.gif

שתצליחי הכל ועד 120 וכל זה:] והעיקר הרבה כסף!!11

marinaaa

New member
כי....../images/Emo110.gif

את מבינה.. מתחילת השנה לא ממש התחברתי עם שפת C במחשבים. לא אהבתי אותה. נהגתי להבריז מכל שיעור ושיעור. והיום יש לי בגרות במחשבים! ואני לא עושה אותה אז אני בבית! וזה לא משנה כי אני לא מרחיבה את זה אז לא משנה. למקרה שתהית:]

Vivi Sparrow

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

בריאות אושר ושמחה.

shui chan

New member
אתי D: ../images/Emo213.gif../images/Emo192.gif../images/Emo212.gif

הברכה שלי נמאת בקומונה אבל בכל זאת D: תמיד תמיד תהיי מאושרת~

MrsGreen

New member
יאא!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif

אתייי!11!!!!111! מזל טוב D: גיל 19 שמח ומבדח שיהיה לך =] שיהיה רק טוב חיים. יו, אני ממש מתגעגעת אליך ;[

../images/Emo204.gif מזל טוב!!!!!!! ^_^

המון בריאות אושר והצלחה סורי שלא אמרתי לך בהתלהבות מזל טוב היום, הייתי קצת בדיכאון באותו רגע <.< בכולופן, שתזכי לקרוא את הספרים ה21 וה22 במהרה D: ושתמשיכי להיות כזאת מותק! ^.^

ייאי

מזל טוב אתי ^_^ חשבתי שיהיה נחמד להכנס לכאן ולהגיד לך מזל טוב כי זה דיי ברור שאני לא אראה אותך עד הערב >.> (אמא שלי גם מאושפזת ואני הולכת לבקר אותה אז אני העדר מהמחשב להרבה זמן). הייתי מכניסה עכשיו את הקליפ שלך אבל הוא עדיין לא מוכן... המון המון מזל טוב...ו...הרבה הרבה מנגות, אנימה ורנג'י @@ (אני ממש גרועה בברכות אז...) יום הולדת שמח D:

keep smiling

New member
אתיייייי~~../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

תראו תראו, לזקנה האהובה עליי יש יומולדת. שוב. ^____^ [אני עוד זוכרת את ההודעה ששלחתי לך בשנה שעברה. XD] אזאז, אתיייי. המווווון מזלטוב, עד 836, רק אושר ואושר ואושר ועושר [קצת, לא יותר מדי P:], שלא תתפגרי לנו המזקנה, ושרק תשמחי. ^_^ [אוהבת אותך הכייי שבעולם.]

לבנדר א

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב! ^_^ ../images/Emo65.gif

אמג את זקנה. O: יומולדת שמח לך. תמשיכי להיות אדומה מושית שבלעדיה הפורום לא יהיה פורום.

למעלה