מזלטוב לאתי!!@$#345ע36 DD:

Goggle Girl

New member
אז ככה

להגיד לך מזל טוב? אמרתי. להגיד לך שאני אוהבת אותך היום? אמרתי. לזבל לך את השכל על בליץ'? זיבלתי. לטחון לך רעיונות פיקים? טחנתי. לשפוך על שתינו מיץ בחדר אוכל? גם הספקתי. לגרום לך לבוא ולאכול איתי תותים? גרמתי. ... נו אז מה עוד את רוצה ממני?! דם?!??!?! אני רק בן אדם את יודעת!!!! בן אדם קטן ועלוב ומסכן עם דלקת ברגל שקיפצה חצי מהיום על רגל אחת!!!! דם אני מקיאה לך פה, דם!!!! על הוואקיזאשי שלי העיקר סיפרתי לך? ... גם סיפרתי!!! נו אז מה את רוצה?!?!?! לכי לכי. לכי, נו. *צולעת הצידה* חכי חכי ליום שני... מה אני אביא לך מודפס, מה... חיחיחי אוהבת 'תך

Ayelet chan

New member
מזל טוב!!! DDD:

אושר, עושר, בריאות, כושר וכאלה D: שיהיה לך מה שאת רוצה. :)

../images/Emo15.gif מזל טוב פוקוטאיצ'ו!

דמיט יא שיניגאמית שיקסע! ניסיתי להתקשר לרדיו כדי להקדיש לך אלת מי לאסט בריף של אוננסנס אבל החארות לא העלו אותי ;; קיצקץ! (את רואה? זה מדבק!) שיהיה לך הכי טוב שבסעולם כי את החיילת הכי שמקסית ושווה בצה"ל ושהשמיים לא יפלו לך על הראש (כי ממש אין לי כוח לנקות אחרי הסתערות שיניגאמים) ושכל מה שתרצי יקרה ואני אמשיך לסגוד לך לנצח נצחים כי את ראוייה לכך! מזלטוב! ניעו!! אני אשרשר לכאן קצת תמונות של 12 הממלכות בשבילך! נתחיל עם רוקטה/ אנקי/ אן-טאיהו- שהוא ללא ספק בישי חמוד!

N o R i K o

New member
שכחת את הכי בישי י-י ../images/Emo142.gif

ומזל טוב אתי-סאמה *דיליי* ^O^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מזל טוב D: ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

Violettecat

New member
תודה רבה לכולם ! ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

אתם באמת אנשים נפלאים והברכות שלכם אשו לי את היום! סנסיי,הציור שלך ממש יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ניצנע צ'אן תודה על התמונות!

Mrs Osuwari

New member
מזל טוב!

אמממ מעולם לא הייתי טובה כול כך בברכות אז מזל טוב, בישים, עד 120 וכול אלה (וואו אני עד כדי כך גרועה בברכות?) שתמשיכי לכתוב פיקים מדהימים ומושלמים ותישארי נפלאה כמו שאת!

למעלה