מזל טוב למייק

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo65.gif

וזאת הברכה שהקדשתי לך שם: רציתי לכתוב לך שיר, ליום הולדתך.. ולהודות לאל שיצר אותך.. מלאך טוב לב ומדהים.. לוחם הצדק, חייל של אלוהים.. לא מצאתי מילים שאת רגשותיי יוכלו לתמלל עוד לא נולדה המילה שתוכל לתאר את מה שבליבי מתחולל. ומה אאחל לך...למלאך הקטן המתוק המקסים שתשכון בך לנצח שמחת החיים אושר, עושר, שמחה, סקס עם בת יענה, מלוא חופניים אהבה ומי יתן ולא תדע עוד אכזבה פרצת לי ללב, נתת לו לפעום בשבילי אתה הוא החלום כבר לא יכולה לנשום פום פום פום פום \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\------------------------------------(תנשים אותי כי רק אתה יכול)
ברגשי הוקרה וויזארד תודה לנרדין שעזרה לי להכין את התמונה, כבר יומיים משגעת אותך
מזל טוב מייק מכל הלב והנשמה
הלכתי...

KingTino

New member
מייק מזל טוב ../images/Emo65.gif

אני מאחל לך המון מזלי טוב והמון הצלחה בחיים, אני מאחל לך שויזארד תרגע עם הקדשות, ומי ויתן שכל משאלה שתעלה על ליבך תתגשם, ותהיה מה שחלמת תמיד להיות, מכאן מאי שם באנפוליס שולח לך את מלאו חיבוקים והנישוקים, כאן תינו בן לולו אדוחה

מייקלללללללל../images/Emo194.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

הרבהה מזל טוב לך נשמה שלנו ושיהיה לך יום הולדת שמח ועד 120
ושתדע רק אהבה ואושר והרבה הצלחה בחיים
אתה חסר לי יא וולד געגועים

mike00

New member
תודה רבה על כל האיחולים צליל../images/Emo24.gif

את גם חסרה לי

מוחמד5

New member
../images/Emo65.gifהמון מזל טוב מייק../images/Emo77.gif

יומהולדת שמח ומאושר . המון אהבה ,שמחה והגשמה עצמית. מי יתן וכל משאלות ליבך תתגשמנה
מכל הלב, מוחמד.

NELLY

New member
מייקקקקק נשמה ../images/Emo77.gif

מזל
טוב ליום
הולדתך ה..
... חחחחחחח לא אגלה כמה.... אני רוצה לאחל לך הכול ואף טיפה יותר. חיים מלאים שלווה, שגשוג, מזל, הצלחה, יצירה, הגשמה, עשייה, גאווה, זוגיות, בריאות, אושר ואהבה נשמה, אל תשכח ש "העולם הופך חלום והחלום הופך עולם" ....בהצלחה לך בעולם המוזיקה....מחכה לשמוע ת'יצירות שלך

למעלה