הרבה הרבה הרבה מזל טוב... מאחלת לך רק אושר והרבה בריאות... ושכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם... POOH
P POOH* New member 19/9/04 #41 הרבה הרבה הרבה מזל טוב... מאחלת לך רק אושר והרבה בריאות... ושכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם... POOH
א אמא של אריאל ומוריה New member 19/9/04 #42 ../images/Emo49.gif יקירתי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif אמנם באיחור, אבל מאשר לא לברך בכלל. שיהיה יום הולדת שמח שהשנה הזאת תהיה שנה תהיה הרבה יותר טובה משנה שעברה.
../images/Emo49.gif יקירתי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif אמנם באיחור, אבל מאשר לא לברך בכלל. שיהיה יום הולדת שמח שהשנה הזאת תהיה שנה תהיה הרבה יותר טובה משנה שעברה.
S sipi1 New member 19/9/04 #44 ... חכו לי, אפשר עוד להצטרף ? מצטרפת לכל הברכות - המון אושר ובריאות, שלווה ושמחה. מזל טוב !
J Joy107 New member 20/9/04 #45 אפילו שזה באיחור... מכל הלב, שהשנה הזו תהיה טובה יותר קלה יותר ומתוקה יותר מהשנה שעברה עליך. מזל טוב ענק והרבה איחולים לאושר ובריאות.
אפילו שזה באיחור... מכל הלב, שהשנה הזו תהיה טובה יותר קלה יותר ומתוקה יותר מהשנה שעברה עליך. מזל טוב ענק והרבה איחולים לאושר ובריאות.
מ מאיה ורוני New member 20/9/04 #46 טוב מאוחר מבכלל לא.. (נובי, לפחות גם היום יהיה נחמד לך לפתוח את המחשב) שיהיה לך המון מזל טוב ושנה נהדרת. הרבה יותר טובה מהקודמת הן בזוגיות, הן בגידולה של שי והן בכיוון המקצועי. בקיצור, שנה של א-ו-ש-ר צרוף ואהבה גדולה.
טוב מאוחר מבכלל לא.. (נובי, לפחות גם היום יהיה נחמד לך לפתוח את המחשב) שיהיה לך המון מזל טוב ושנה נהדרת. הרבה יותר טובה מהקודמת הן בזוגיות, הן בגידולה של שי והן בכיוון המקצועי. בקיצור, שנה של א-ו-ש-ר צרוף ואהבה גדולה.
נ נועה 36 New member 20/9/04 #47 ../images/Emo65.gif המון המון ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif
פ פשושולה New member 20/9/04 #48 וגם אני מצטרפת באיחור: מזל טוב! שתהיה שנת אושר ואור, המון הצלחה בהתמחות ומי ייתן והשנה הזו (של היומולדת...) תהיה שנה נפלאה אשר תביא לך רק שמחה ונחת.
וגם אני מצטרפת באיחור: מזל טוב! שתהיה שנת אושר ואור, המון הצלחה בהתמחות ומי ייתן והשנה הזו (של היומולדת...) תהיה שנה נפלאה אשר תביא לך רק שמחה ונחת.