31.10.86 מממ...תאריך נחמד...אין לי מושג למה....
D DreamS_HunteR New member 22/3/02 #13 אייייציייייייקקקקקק!!!!!!!!!! למה אין את היום הולדת שלי???. 26 בדצמבר!!!!! 26/12 אני דורש שהוא יהיה ברשימת ימי ההולדת ביי
אייייציייייייקקקקקק!!!!!!!!!! למה אין את היום הולדת שלי???. 26 בדצמבר!!!!! 26/12 אני דורש שהוא יהיה ברשימת ימי ההולדת ביי
S StagaDish New member 22/3/02 #14 יוווו... אתה מהקטנטנים! דצמברים!! חחחח... לך תיהיה חופשה של שנה בערך עד לגיוס שלך (חחחח.. כשזה יגיע)
D DreamS_HunteR New member 22/3/02 #15 אל תזכיר לי את הצבא ../images/Emo9.gif זה לא הדבר שאני הכי מחכה לו.. ד"א איציק, בעצם שמת אותי ברשימה, אבל בפברואר, וזה לא המקום הנכון..אני בדצמבר (12)
אל תזכיר לי את הצבא ../images/Emo9.gif זה לא הדבר שאני הכי מחכה לו.. ד"א איציק, בעצם שמת אותי ברשימה, אבל בפברואר, וזה לא המקום הנכון..אני בדצמבר (12)
ש שירן אזולאי New member 22/3/02 #16 אל תזכירו לי צבא!!!!!!!! אני עד היום..טוב נו גם היום...כל היום.. שומעת על צבא.. די!!!!!!!!!
D DreamS_HunteR New member 22/3/02 #17 גם את לא הכי רוצה ללכת לצבא? כבר קיבלת צו ראשון? (הבדיקות האלה וכל זה.. - אח שלי קיבל)
H havlaz New member 22/3/02 #20 האמת שאתה שם רק בחודש פברואר, טעות שלי אבל זה יתוקן כאשר תפוז יסדרו את הבלאגן שהם עשו לי במאמר אני לא יכול לעדכן תמאמר
האמת שאתה שם רק בחודש פברואר, טעות שלי אבל זה יתוקן כאשר תפוז יסדרו את הבלאגן שהם עשו לי במאמר אני לא יכול לעדכן תמאמר
H havlaz New member 22/3/02 #22 אמרתי, יש בעיות עם המאמרים תגבור אחרון שיש לנו בהסטוריה יום ראשון ב8 גם אני לא קמתי היום
ס סנטה New member 22/3/02 #23 היומולדת שלי ב 8.2 אויש כיף לי ! ילדי חודש פברואר , מזל דלי ערוץ 2 , טלעד !
א אממממ תום New member 22/3/02 #25 מזל טוב לי... הקטנה בקטנים יומולדת שלי: 4.12.86 זאת אומרת שיש לי עוד משהו כמו שמונה חודשים לסחוב עד 16.... little me
מזל טוב לי... הקטנה בקטנים יומולדת שלי: 4.12.86 זאת אומרת שיש לי עוד משהו כמו שמונה חודשים לסחוב עד 16.... little me