מזל טוב!

עִידן

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo77.gif

מישהו ראה פה איזו אישה נעלה נעלה נעלה? רוחנית? בעלת השראה? משהו? לא? אולי הפכפכה? לא אחראית? חסרת מעוף? (כך אומר הספר על ה17.3: תכונות חיוביות ושליליות) טוב, אני אמשיך לחכות. אפשר לכבות את האור.

מוּסקט

New member
בסדר בסדר

שמענו. מזל טוב! בינינו, במסיבה של זושיה היה יותר שמייח.

מוגג

New member
בלונים בלונים בלונים../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מאות אלפים ומיליונים. למנכלית אח"לה איחולי אחלמה לשם שבו תרשישוהם וישפה ושאר מגדנות המשיכי להיות אחלאית. רוברכות וטונות אושר שיהיו לך השנה בקרובימינו בירושלים הבנויה.

../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gifאיזה שעון בן חייל

חברה, רגע, אמנם בישראל כבר השעה מאוחרת אבל בבוסטון לעומת זאת נותרו עוד שש שעות שלמות עד להחלפת הדף בלוח השנה.
אבל אם כולם כבר מאחלים כיצד אשב ואספור את הדקות דקה אחר דקה (מה זה כולם ברביות?)
לאחל"האית הכי הכי. שתזכי ותעלי ותשמחי ותרקדי, ותהני. והעיקר.. שירימו אותך המון פעמים.
ובשם ההיא משרגא נשיקות וגעגועים גם. ה
בדרך ב-
מזל טוב מאותו איזור על השעון

גנגי

New member
טוב להזקין בעד ארצנו!

תודה על הברכות והאיחולים - מי ייתן ויחולו גם על ראשכם כשתזדקנו כמוני.:- ודודה, כשדיברת על זה שירימו אותי המון פעמים, לא התכוונת לגיל שלי, נכון?
או שבכלל התכוונת שירַמו אותי המון פעמים?
טוב, אז האיחול שלך התגשם כבר, ועכשיו שירִימו!
אבל בזהירות, בלי ההליכון, בבקשה. קשישטוף גנגי

אטיוד5

Active member
שיהיה

כלומר, האמת, אני לא אוהב את מצעדי האיוולת האלו שבהם כל אחד מחויב להוסיף את האיחולים או התנחומים שלו. אז שיהיה. ז"א, כן, מז"ט, למה לא?

Mנטה

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gifמזל טוב

גנגי!

מזל שמח ויום הולדת טוב, ובריאות ושמחה ושלג גם. מקווה שחוגגים לך יפה שם בארץ זבת פתיתי השלג וחמאת הבוטנים!

חמששרה

New member
אוהו! ../images/Emo49.gif

בכל שנה האבק של פסח מסתיר לי את יום ההולדת שלך. אני תכף רצה לאן שאני רצה!! מזל טוב, ילדתי. שתהיה לך בגרות נעימה וחביבה!

../images/Emo65.gifמזלט ברכות ואושר../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

שמחה והילולה. שהדגים ימשיכו לשחות בעליזות מצד מצד ושהג'ינג'י ימשיך לקשקש בעליזות בזנב
|ועוד כל מיני רגישונים מגניבים|

גם את הגעת לזה?

יופי. מכיוון שמזל כבר יש לך בכל הודעה, אני אוסיף רק את הטוב וגם בריאות והרבה ימים יפים עתירי שמש שם בגולה שלך

למעלה