מחר יום הולדת מחר יום הולדת

ועכשיו לאחת מרוכזת ואחרונה ../images/Emo65.gif

יפתי , אמנם לירח לא הגעת עד גיל 21 אבל אני בטוחה שבגיל 22 את עוד תכבשי את העולם ,הירח יהיה קטן עלייך. את בהחלט אחת מהאנשות שאני יותר משמחה שיוצא לי להכיר כל פעם עוד קצת . אני מאחלת לך שתמצאי את הדרך שלך ורק דברים טובים ורק דברים שיעשו אותך שמחה ומאושרת. ולסיום אחרי כל כך הרבה רייור שאפילו אני לא עמדתי בו (מראות קשים אינדיד) תביעי משאלה ,לכי תדעי אם תאמיני מספיק חזק היא עוד תתגשם

כפרות עלייך../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

תודות על האיחולים הלבביים, עשית לי טוב בלב
(אחרי שסיימתי לרייר על התמונות
) ממש כיף שיש חברה כמוך! אפילו שלרוב את ווירטואלית, אני מרגישה יותר קרובה אלייך מאשר מכמה חברות כאן בבית
(מממ, יצא חרוז..) עוד נגשים יחדיו חלומות ישנים
(מחכה כבר ל-2011
) וקדימה, אני מתה כבר לראות את התוצאות

orlyshka1

New member
זה לא פייר! ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

אני נרדמתי אחרי השיחה שלנו.... :((( כפרה עליך, הילה מהממת, אנחנו מכירות לא כל כך הרבה זמן (וואו, 8 חודשים, זה כבר לא מעט...), אבל אני מרגישה שאני מכירה אותך הרבה יותר מזה. לעולם לא אשכח איך קיבלת אותי בכזאת לבביות, כשהייתי זרה שרק רצתה להתעלק עליכן בלונדון, ואיך עזרת לי, והשתתפת איתי בהתרגשות, ובלבטים, ובקשיים, וכמובן לא אשכח איך גרמת לי להרגיש בנוח איתכן, ולהרגיש שיש על מי לסמוך, זה בכלל לא מובן מאליו. וכמובן, חווינו ביחד את אחת החוויות הכי מדהימות שהיו בחיי

orlyshka1

New member
אז...

לעוד הרבה שנים של שחזור של אותו יום, ושחזור של עוד הרבה שיאים אחרים (מישהו אמר איחוד??), שתהני מכל רגע בחיים, לא רק ביום הולדת (אבל ביום הולדת הכי, בעיקר עם עוגת גבינה פירורים...) כי זה הכי מגיע לך בעולם. וכמובן, לעוד הרבה שיחות על תוך הלילה, והרבה מפגשים מצחיקים, ועוד הרבה דגלים מתנופפים...

orlyshka1

New member
וכמובן...

עוד המון המון כאלה כרטיסים.... (לשורה הראשונה בירושלים הבנויה, אלא מה??

orlyshka1

New member
וכמובן,

עוד הרבה חפינות.... (תראי איזה יופי הם חופנים, במיוחד בשבילך....)

orlyshka1

New member
ובשביל היום הולדת...

אבל רק להיום!!! אני מוכנה להשאיל לך את בעלי... ותחזירי במצב טוב! LOL

orlyshka1

New member
אז הילהלי...

באמת שלא חשבתי שאני אכנס לפורום טייק דאת' בטעות ומה שאני אמצא זו חברות אמת, אבל מסתבר שיש הפתעות בחיים... שיהיה לך היום הכי כיפי בעולם, ושתזכי להגשים את כל מה שהלב שלך חפץ בו (לונדון? רובי? עם מארק ביחד???) והכי חשוב, שתהני מהדרך. אוהבת המון, אני...

אוי אורלישקה../images/Emo24.gif

מי היה מאמין שאמצא פה חברות כ"כ קרובות.. מבינות אותי בלי להתאמץ
אמנם אתן רחוקות אבל קרובות אל הלב
תודה על כל האיחולים, על גדלות הנפש שמאפשרת לך להשאיל לי את גארי, ובעיקר על שהתעוררת באמצע שינה ועמלת עד 4 לפנות בוקר בשבילי
תודה על כל הזיכרונות היפים שלקחת בהם חלק, ולכל הזיכרונות שעוד ניצור ביחד
(מי אמר איחוד..?) נשיקוווות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אשתדל להחזיר אותו שלם
אבל אני לא מבטיחה כלום

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חפינה במלוא היד
|ריר| יד שבטח מכוסה בזיעה שהם ניגבו אחד לשני:D

Ghost Of Me

New member
מזל טוב !!!

יום הולדת שמח :) אושר כושר בריאות ויושר וחתן עם ציציות או בלי לא משנה

רוב תודות../images/Emo24.gif

אני אעבוד על עניין הכושר הזה
שמעתי שהיית בהופעות הכי שוות אי פעם
.... העם דורש תמונות!!!!!!!

Ghost Of Me

New member
../images/Emo6.gif

אני מבטיחה לחפש ,לפחות מרובי
מהומטאון יהיה לי קשה כי תחשבי שלא היו אז מצלמות דיגיטליות ,פילים ולסרוק תמונות שבטח נמצאות בבוידעם של ההורים שלי או משהו בקיצור אני אחפש לך משהו ...

Hadar07

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב הילה../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב עד 120 אני מקווה שחגגת כמו שצריך. שכל מה שתאחלי לעצמך יתגשם בשנה הקרובה. ומאחלת לך להיות בעוד המון הופעות של TT בתקווה גם עם רובי בעתיד
(ופעם הבאה תקחי גם אותי איתך
)

למעלה