מה הקשר לעובדה שהוא מפוצץ../images/Emo35.gif
אז נכון, עומדים לרשותו יותר אמצעים ברכישת דברים לדירה, אבל זה לא אומר שאין לו את הזכות לקבל מכם משהו. חבר הוא חבר , בין אם הוא עשיר כקורח ובין אם הוא עני מרוד. כולם אוהבים לקבל משהו מהחברים - גם אם זה היה סתם כרטיס ברכה נחמד שכזה שאומר "בשעה טובה" או משהו כזה. אפשר ברכת הבית מעוצבת כזו , ולכתוב עליה שמלבד הברכות הקיצ'יות הרגילות , אתם מאחלים לו שבאמת תשרה ברכה בייתו וכו'. אפשר באמת נרות - שתמיד יהיה אור (וריח
) בביתו. אפשר אולי שמיכת פליז כזו לטלביזיה , זה ממש כיף
אפשר תמונה חמודה.. אני יודעת שליקר שוקלד/שקדים תמיד מסדר את העניינים. אפשר ללכת על משהו סמלי וסתם לקנות עוגה בכדי לציין את המאורע , אבל אני יודעת שאני טיפוס של דברים שנשארים איתך לכל החיים , ולא נעלמים בבטן. אני מאוד אוהבת מזכרות,מתנות ולא משנה באיזה גודל,סוג,מחיר וכו'. אפילו אם מישהו היה מביא לי פקק של בקבוק והייתה לזה משמעות מקסימה בעיניי - זה כבר היה עושה את הטריק. אם יש לו מלא דיסקים,אפשר לקנות לו מעמד לדיסקים דקורטיבי , לא כל הבנים חושבים על השטויות הללו. אפשר גם לקנות לאמבטיה סט חביב של מתקן למברשת שיניים+סבון נוזלי+סבוניה וכו'. אלו הם דברים שאני יודעת שהרבה חברים שלי קבלו. אפשר גם ללכת על שלט לדירה עצמה "כאן חי בכיף/באושר/ב______...." מקווה שעזרתי במשהו.... הילה