מסיבת חנוכת בית

EyalPolo16V

New member
אם הוא "מפוצץ" בכסף

אז הדבר היחיד שאפשר לקנות לו ,זאת דירה יותר גדולה, שיוכל לשים בתוכה את הדירה הנוכחית

אני הייתי שמחה לקבל

ספר, אצלי זה תמיד הולך טוב. הייתי שמחה לקבל אדנית עם תבלינים וצמחים לתה (אם הוא בקטע של בישול אז בכלל טוב). הייתי גם שמחה לקבל משהו לבית - לא תמונה כי זה משהו של טעם אישי, אבל נגיד כוסות יין שאין לי, סט ספלים צבעוניים לשתיה חמה, כלי יפה לשים סבון נוזלי. אם את מחפשת מקום יש את רשת סטוק קפה ואת חנות כיופים ליד צומת ירקון שיש בהם המון מתנות יפות ומדליקות לבית, אני בטוחה שתוכלי למצוא שם כמה רעיונות.

sobolina

New member
מה הקשר לעובדה שהוא מפוצץ../images/Emo35.gif

אז נכון, עומדים לרשותו יותר אמצעים ברכישת דברים לדירה, אבל זה לא אומר שאין לו את הזכות לקבל מכם משהו. חבר הוא חבר , בין אם הוא עשיר כקורח ובין אם הוא עני מרוד. כולם אוהבים לקבל משהו מהחברים - גם אם זה היה סתם כרטיס ברכה נחמד שכזה שאומר "בשעה טובה" או משהו כזה. אפשר ברכת הבית מעוצבת כזו , ולכתוב עליה שמלבד הברכות הקיצ'יות הרגילות , אתם מאחלים לו שבאמת תשרה ברכה בייתו וכו'. אפשר באמת נרות - שתמיד יהיה אור (וריח
) בביתו. אפשר אולי שמיכת פליז כזו לטלביזיה , זה ממש כיף
אפשר תמונה חמודה.. אני יודעת שליקר שוקלד/שקדים תמיד מסדר את העניינים. אפשר ללכת על משהו סמלי וסתם לקנות עוגה בכדי לציין את המאורע , אבל אני יודעת שאני טיפוס של דברים שנשארים איתך לכל החיים , ולא נעלמים בבטן. אני מאוד אוהבת מזכרות,מתנות ולא משנה באיזה גודל,סוג,מחיר וכו'. אפילו אם מישהו היה מביא לי פקק של בקבוק והייתה לזה משמעות מקסימה בעיניי - זה כבר היה עושה את הטריק. אם יש לו מלא דיסקים,אפשר לקנות לו מעמד לדיסקים דקורטיבי , לא כל הבנים חושבים על השטויות הללו. אפשר גם לקנות לאמבטיה סט חביב של מתקן למברשת שיניים+סבון נוזלי+סבוניה וכו'. אלו הם דברים שאני יודעת שהרבה חברים שלי קבלו. אפשר גם ללכת על שלט לדירה עצמה "כאן חי בכיף/באושר/ב______...." מקווה שעזרתי במשהו.... הילה

אני הייתי מאוד מסמפט

עציץ. במיוחד אם זה שמקבל את המתנה רווק - מה קרה, שילמד מהי מחויבות
זה גם תמיד נחמד שיהיה לך משהו בדירה החדשה שתוכל להיקשר אליו ולטפח אותו

sobolina

New member
אם ככה גם עכבר יכול לענות על כך ../images/Emo6.gif

רק שבטח הוא יהיה אפרורי מידי...... אבל אפשר להיקשר אליו, ובאמת אפשר לטפח אותו

תראי תשמעי

אני בדיוק קיבלתי מחברים <כי עברתי דירה לפני חודש> את הספר "בישולה מהאגדות" ולדירה הקודמת קיבלתי מין שרפרף שכזה. בשניהם אני משתמש (טוב בסדר, עדיין לא התחלתי לבשל. אבל קראתי את ההקדמה
).

sobolina

New member
וואי - ספר מצוין ../images/Emo70.gif

יש שם אחלה של מתכונים פשוטים להכנה , אני ממש התלהבתי
אפילו אח שלי הצליח לבשל משהו , תאמין לי - זה פשוט וקל

karnaf7

New member
לשותפה שלי יש - אז זה מזכיר לי

אותה. ולכן אני לא אוהב את הספר הזה. בחיים שלי לא הייתי כלכך אנטי למישהו - נשבע לכם. אולי אני אחשוב על הילה ולא על אלינור (השותפה) ואז כבר לא אהיה נגד הספר...

sobolina

New member
דיייי , אני ממש מסמיקה ../images/Emo13.gif

גיא , מה הקטע של שותפה שלך
עכשיו זה ממש מסקרן אותי,אולי תספר עליה קצת
מה היא עושה בחייה
ובמיוחד מה היא עושה שגרם לך להתעצבן עליה כ"כ

../images/Emo104.gif המתנות הכי טובות

הן המתנות שמכינים או המתנות שאפשר לקנות גם אם יש אותם כבר. במקרה שכתבת, של שותף לשעבר, אפשר גם להכניס בדיחות פרטיות (בעיקר בקשר לדירה). אם התקציב נמוך יחסית ורוצים משהו יותר אישי אפשר משהו כמו ספל מושקע (כמו של הקפוצ'ינו) עם הקדשה הכוללת אמירה מחויכת. אם התקציב קצת יותר גבוה אפשר לקנות דיסק של להקה שהוא אוהב (ואם קונים לו את הדיסק לפני שהוא מספיק להגיע לחנות- זה עושה את המתנה אהובה שבעתיים) עם הקדשה בפנים (חובבת הקדשות-משו, בפנימיה תמיד הייתי מציצה לדיסקים של חברות שלי כדי לראות הקדשות). אפשר עציץ אם הוא חובב צמחים או לחילופין- בע"ח חמוד (במידה והוא לא אלרגי ומוכן לסבול אותם, אפשר גם דג- לא חייבים ללכת על משהו בומבסטי). אם ראית כבר את הדירה שלו ונראה לך שיש משהו שחסר זה גם יהיה טוב (יש את כל הנרות החמודים האלה שמוצאים בכל חור, החל ב-10 שקל והלאה, שתמיד מוסיפים לאווירה). או שאפשר להתפרק קצת על הנוסטלגיה ולעשות אלבום מהתקופה שהייתם שותפים.

למעלה