ספיישל ימי הולדת- חלק שני

MoRoSH11

New member
../images/Emo65.gif ספיישל ימי הולדת- חלק שני ../images/Emo65.gif

החלק הראשון עושה לי בעיות בפתיחה שלו

MoRoSH11

New member
מוני מושונוב

18/8/51 שחקן זהו זה, בסמה מוצ'ו, חתונה מאוחרת, קדמה, מתנה משמייים, לרקוד, שנת אפס, קצרים, טוב שבאת תאטרון- מותו של סוכן, ליל העשרים, רומיאו ויוליה

MoRoSH11

New member
פטריק סוויזי

18/8/52 שחקן ריקוד מושחת, דוני דרקו, רוח רפאים

MoRoSH11

New member
כריסטיאן סלייטר

18/8/69 שחקן שם הוורד, מלכות הכיתה, אקודחנים צעירים, רדיו חזק, רובין הוד- נסיך הגנבים, רומן על אמת, ראיון עם ערפד, המועמדת, בובי

MoRoSH11

New member
אדוארד נורטון

18/8/69 שחקן ובמאי כולם אומרים אני אוהב אותך, אמריקה X, מועדון קרב, לשמור אמונים, סמוצ'י חייב למות, פרידה, דרקון אדום, השעה ה-25, הג'וב האיטלקי, ממלכת גן עדן, אמן האשליות, הצעיף הצבעוני

MoRoSH11

New member
רותם אבוהב

18/8/76 שחקנית, קומיקאית ומנחה דומינו, מבצע סבתא, סימה וקנין מכשפה, סוף העולם שמאלה, הכוכבים של שלומי, מעורב ירושלמי, טלנובלה בע"מ, החבר'ה הטובים, המופע המרכזי, שידורי המהפכה, ערב אדיר, Y בלילה, חדשות מפתיעות

MoRoSH11

New member
מיטל דוהן

24/8/76 שחקנית ג'ירפות, טהארה, לרקוד, אסתי המכוערת, מיי פירסט סוני, אלביס רוזנטל והאשה המסתורית, המכון, העשב של השכן, הסופרנוס (אורח) תאטרון- כטוב בעיניכם, רומיאו ויוליה, החברות הכי טובות

MoRoSH11

New member
צ'אד מייקל מורי

24/8/81 שחקן וןדוגמן היה נשוי לסופיה בוש בית השעווה, מגרש ביתי, csi, בנות גילמור, דוסון קריק, שישי הפוך, סיפור סינדרלה,

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifוויטני יוסטון

9.8.1963 [אותו תאריך כמו שלי חהחהחה] זמרת ושחקנית "שומר הראש"

m i c k e y 15

New member
אריק באנה

9.8.68 שחקן קולונוע "הענק", "מינכן", "טרויה", "בלאק הוק דאון",

MoRoSH11

New member
שון קונרי

25/8/30 שחקן, מפיק ובמאי ד"ר נו, גולדפינגר, מרוסיה באהבה, אתה חי רק פעמיים, כדור הרעם, יהלומים לנצח, לעולם אל תאמר לעולם לא, שם הוורד, המרדף אחרי אוקטובר האדום, רובין הוד נסיך הגנבים, הפריצה לאלקטרז, מלכוד

m i c k e y 15

New member
קייסי אפלק

12.8.75 שחקן "הנשיקה האחרונה", "סיפורו של וויל האנטיג", "אמריקן פאי 1+2", "אושן 11+12+13", "לרדוף אחרי איימי"

למעלה