ספיישל ימי הולדת- חלק שני

MoRoSH11

New member
טים ברטון

25/8/58 במאי ביטלג'וס, באטמן, המספריים של אדוארד, אד ווד, סיפורי דגים, הפלישה ממאדים, כוכב הקופים, סליפי הולו, חתונת רפאים, צ'רלי בממלכת השוקולד, באטמן חוזר

m i c k e y 15

New member
מקולי קלקין

26.08.80 שחקן "שכחו אותי בבית", "החברה שלי", "ריצ' ריץ'", "הבן הטוב"

MoRoSH11

New member
אבי קושניר

26/8/60 שחקן ומנחה אלכס חולה אהבה, מטאליק בלוז, המופע של קושניר, החיים זה לא הכל, רוקדים עם כוכבים, רצים לדירה תאטרון- אילוף הסוררת, יתוש בראש, מכבס תולה, להציל את איש המערות, שלמה המלך ושלמי הסנדלר, המוח הגברי

MoRoSH11

New member
שרית וינו אלעד

26/8/71 שחקנית מסוכנת, אור, נודל, הבורגנים, פרה פרה, זהו זה, עושים חיים וטעים, מת להיות, פיני הגדול, משמורת

MoRoSH11

New member
ג'ק בלאק

28/8/69 שחקן ומוזיקאי בוב רוברטס, גבר מת מהלך, עולם המים, כייבל גאי, הפלישה ממאדים, אויב המדינה, נאמנות גבוהה, הפנטזיה של הל, עידן הקרח, רוק בבית הספר, קינג קונג, תפוס ת'כריש,

MoRoSH11

New member
אליוט גולד

29/8/38 שחקן אושן 11-12-13, חברים, מ.א.ש, אמריקה X,

MoRoSH11

New member
עינת ויצמן

29/8/73 שחקנית הפוך, מבצע סבתא, אהבה קולומביאנית, אפידורל,

MoRoSH11

New member
קמרון דיאז

30/8/72 שחקנית המסיכה, החתונה של החבר שלי, משתגעים על מרי, להרגיש את מינסוטה, חיים לא רגילים, פחד ותיעוב בלאס וגאס, עד החתונה זה יעבור, המלאכיות של צ'רלי 1+2, ונילה סקיי, בנעליה, שרק 1-2-3, הכי מתוק שיש, החופשה

MoRoSH11

New member
ריצ'רד גיר

31/8/49 שחקן ג'יגולו אמריקאי, קצין וג'נטלמן, אשה יפה, התן, תפוס את הכלה, סתיו בניו יורק, הנשים של ד"ר טי, נבואות איש העש, שיקגו, הנרקוד?!, לגעת במילים, התרמית, מועדון הכותנה

MoRoSH11

New member
יעל גודלמן

29/8/78 דוןגמנית, מנחה ושחקנית אקזיט, הנפילים, החיים עפ"י Y

למעלה