ספיישל ימי הולדת של כוכבים

MoRoSH11

New member
טלי שרון

13/2/79 שחקנית טלנובלה בע"צ, מיכאלה, 3 אמהות, הדברים שמאחורי השמש, האקס המיתולוגי, למראית עין,

MoRoSH11

New member
ניר פרידמן

15/2/71 זמר ושחקן עניין של זמן, קפה פםריז, פלורנטין, השיר שלנו

MoRoSH11

New member
דניס ריצ'רדס

17/2/71 שחקנית אנג'ל, העולם אינו מספיק, אבא מתארס, אהבה אפלטונית, יום אהבה קטלני

MoRoSH11

New member
לינור אברג'יל

17/2/80 דוגמנית ושחקנית 1998- מלכת היופי של ישראל ומיס עולם תאטרון- החדר הכחול

MoRoSH11

New member
ג'ון טרבולטה

18/2/54 שחקן גריז, בת הגנרל, תראו מי שמדבר, ספרות זולה, שגעון המוזיקה, תפוס את שורטי, בי קול, עימות חזיתי, שם קוד דג חרב, בייסיק, עד לרצח, שימו גז, היירספריי

MoRoSH11

New member
מאט דילון

18/2/64 שחקן, מפיק ובמאי אני אתה והוא, משתגעים על מרי, החיפושית בהילוך גבוה, התרסקות, נערי הכרך, סינגלס, לילה אחד במק'ולס,

MoRoSH11

New member
בניסיו דל טורו

19/2/67 שחקן רשיון להרוג, החשוד המיידי, פחד ותיעוב בלאס וגאס, סנאץ', טראפיק, 21 גרם, עיר החטאים

MoRoSH11

New member
נטלי עטיה

19/2/75 דוגמנית, שחקנית ומנחה ימים של אהבה, הארץ המובטחת, 3 אמהות, קפה פריז, כסף קטלני, זינזאנה

MoRoSH11

New member
אלן ריקמן

21/2/46 שחקן על תבונה ורגישות, מת לחיות, רובין הוד נסיך הגנבים, דוגמה, אהבה זה כל הסיפ]ור, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, הארי פוטר, בוב רוברטס,

MoRoSH11

New member
ג'ניפר לאב יואיט

21/2/79 שחקנית הנזירות בלוז 2, שולחן לחמישה, אני יודע מה עשית בקיץ האחרון, אני עדיין, יודע מה עשית בקיץ האחרון, טוקסידו, הלוחשת לרוחות

MoRoSH11

New member
דרו ברימור

22/2/75 שחקנית אי.טי, באטמן לנצח, צעקה, כולם אומרים אני אוהב אותך, 50 דייטים ראשונים, סמר החתונות, עכשיו ולתמיד, אף פעם לא התנשקה, המלאכיות של צ'רלי 1+2, הבחורים בחיי, דוני דרקו, דופלקס, וידויים של מוח מסוכן, מילים ולחן נבחרה לאשה היפה בעולם ע"י מגזין people

MoRoSH11

New member
כריסטין דיוויס

24/2/65 שחקנית סקס והעיר הגדולה, פוטולוס, סטייט פינת מיין, פרש,

למעלה