ספיישל ימי הולדת של כוכבים

m i c k e y 15

New member
דני ג'ונס../images/Emo99.gif

12.3.86 אחד הסולנים בלהקה המצליחה מקפליי שיחק גם בסרט "אני והמזל שלי"- Just My Luck ובעוד כמה סדרות בריטיות בתפקידים קטנים יחד עם חברי הלהקה

m i c k e y 15

New member
דני ג'ונס../images/Emo99.gif

12.3.86 אחד הסולנים בלהקה המצליחה מקפליי שיחק גם בסרט "אני והמזל שלי"- Just My Luck ובעוד כמה סדרות בריטיות בתפקידים קטנים יחד עם חברי הלהקה

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifגיאורג ליסטינג

הבסיסט של טוקיו הוטל. (מגיע לו ולפטריק דמפסי שרשור תמונות מיוחד לדעתי
)

MoRoSH11

New member
פיני טבגר

1/4/78 שחקן טירונות, הילדים מגבעת נפוליאון, כנפיים, השיר שלנו, רוקדים עם כוכבים, דקות של תהילה

MoRoSH11

New member
אלק בולדווין

2/4/58 שחקן לרוץ עם מספריים, שומר המדינה, השתולים, המרדף אחרי אוקטובר האדום, חתול תעלול, סטייט פינת מיין, פיינל פנטסי, פרל הרבור, ביטלג'וס,

MoRoSH11

New member
אדי מרפי

3/4/61 שחקן 48 שעות, השוטר מבוורלי הילס, ד,ר דוליטל 1+2, הקדוש מכולם, שחק אותה סטאר, ביג מאמא, ביג מאמא 2, הפרופסור המטורף 1+2, שרק 1,2,3, שואו טיים, אני מרגל, אבא באלגן, הטירה המכושפת, נערות החלומות, נורביט ,

MoRoSH11

New member
ג'ני גארת'

3/4/72 שחקנית בוורלי הילס 90210, אחיות או לא להיות,

MoRoSH11

New member
ישראל (סשה) דמדוב

4/4/57 שחקן החברים של יאנה, קלרה הקדושה, סימה וקנין מכשפה, פלורנטין, טיפול נמרץ תאטרון- העבד, כפר, אדם בן כלב

MoRoSH11

New member
רוברט דאוני ג'וניור

4/4/65 שחקן אלי מקביל, זודיאק, לילה טוב ובהצלחה,

MoRoSH11

New member
הית' לדג'ר

4/4/79 שחקן הר ברוקבק, סיפורו של אביר, קנדי, קזנובה, האחים גרים, 4 הנוצות, מונסטר בול, הפטריוט

MoRoSH11

New member
אושיק לוי

7/4/44 שחקן וזמר (זה מכבר, אגדת דשא) בלי סודות, השיר שלנו, בובות

MoRoSH11

New member
ראסל קרואו

7/4/64 שחקן המהירים והמתים, סודותל אל איי, גלדיאטור, נפלאות התבונה, סימן חיים, אדון ומפקד, סינדרלה מן

MoRoSH11

New member
צביקה הדר

7/4/66 שחקן, קומיקאי ומנחה שמש, הקומדי סטור, כוכב נולד, נולד לרקוד, עפולה אקספרס,

MoRoSH11

New member
עפר שכטר

8/4/81 שחקן ומנחה מועדון לילה, אקזיט, טלנובלה בע"מ, האלופה, משחק החיים, נו אקזיט

MoRoSH11

New member
דניס קוויד

9/4/54 שחקן מלתעות 3, משהו לדבר עליו, אבא מתארס, משחקים מהלב, יום ראשון הגדול, טרפיק, היום שאחרי מחר, בחברה טובה, טיפסת הפנמיקס, אמריקן דרימז

למעלה