שנה עברה

nubi

New member
../images/Emo65.gifשנה עברה ../images/Emo65.gif

אני לא מאמינה-ביום שלישי שי בת שנה. שנה מאותו יום ארוך ומעייף שבסופו הניחו לי אותה על הבטן ושאלתי את הרופא - "מה זה?". מתינוק צרחני היא הפכה ילדה משגעת. רצה בכל הבית עם הנעליים הקטנות והמטופפות שלה וכל כך מתוקה!!! אז מה היה לי השנה? בעיקר שחור. המון עצב. שנה איומה. לא אכנס לפירוט אבל רק עכשיו אני מרגישה שמצאתי לי מקום. אני מאוד עסוקה-לומדת ועובדת, ומרגישה שרק התעסוקה מסלקת את העצב והרחמים העצמיים-עד שהכל בסוף יעלם. את הילדה אני נורא אוהבת, אבל עם היד על הלב-זה קרה רק בחודשים האחרונים. אז מה אני מנסה לומר? סבלנות, בנות. יש כאלו שמיד "נכנסות לעניינים" ויש כאלו שלוקח להן זמן. אז לקחת את הזמן... ואתן-הייתן נהדרות. נעזרתי בכן המון והמון פעמים קבלתי פה המון תמיכה-תודה! ועכשיו-עכשיו אני ממשיכה הלאה. לא רוצה יותר לשמוע על לידות/הנקה/גזים לפחות בשלוש שנים הקרובות. מרגישה שזו היתה שנה כמו חמש. תודה על הכל!

../images/Emo24.gifדמעות בעיניים למקרא הודעתך

אבל מאוד שמחה שבסופו של דבר יש השלמה ויש תובנות. מזדהה אתך מאוד בעניין ה:"לא רוצה יותר לשמוע על לידות/הנקה/גזים לפחות בשלוש שנים הקרובות. מרגישה שזו היתה שנה כמו חמש." גם לי לקח 3 שנים כדי להתחיל לחשוב בכלל על מס' 2, ועוד חודשיים לביצוע. למרות הכל, ההודעה שלך מאוד אופטימית. איזה יופי. אני לא מכירה אותך באופן אישי, אבל די בטוחה שאת אשת חיל. מאחלת לך שכל התחומים יהיו כל הזמן במגמת שיפור - האמהות, הזוגיות והעבודה.

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif טוב לשמוע שטוב לך

ובכ"ז - אולי לא תעזבי אותנו. דווקא כאן אנחנו משתדלות להימנע מיותר מדי דיוני לידות/הנקה/גזים ולהתמקד בחלקים אחרים של חיינו (מי אמר קריירה
). דווקא מהמקום בו את נמצאת היום יש לי תחושה שתהיי לנכס חשוב מאוד בפורום. נשמח גם מאוד מאוד לשמוע קצת יותר למה עכשיו את מרגישה שמצאת את מקומך. מה עזר לך לטפס קצת מהמקום הרע שהיית בו ואיפה את רוצה לראות את עצמך בעתיד מבחינה אישית. וכמובן, אני מניחה שהחיים לא מושלמים (של מי כן
), אנחנו תמיד כאן כדי לספק כתף תומכת ברגעים הקשים

nubi

New member
בחודש האחרון

כשהגעתי לשיא השפל, והפסקתי לתפקד מבחינה נפשית, הבנתי שאם אני לא אעזור לעצמי אף אחד לא יעזור לי. לקחתי את אמא שלי לשיחה מאוד קשה, הבהרתי לה שאין "חצי סבתא". אין סבתא רק לפוצי-מוצי אלא גם חייבת לבוא עזרה בלהיות עם הילדה. לא ייתכן מצב שבו הילדה רק עם מטפלות, כאילו סבתא לא נמצאת (מהצד השני שניהם נפטרו). זה בינתיים עוזר. התחלתי גם טיפול שמאוד עוזר לי לצאת מזה- דווקא טיפול הומיאופטי (בנוסף האסטמה שלי החמירה למימדים מדאיגים והרופאה שראתה את מצבי הכללי התחילה לטפל קודם במוטיב הנפשי). בעתיד? אני מקווה לקחת את הדברים פחות ללב. שדברים יעברו לידי ולא דרכי כי הקשיים רק הולכים ומתגברים, לא?

Joy107

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif ענק..

עקבתי במשך השנה אחרי ההודעות שלך ואני שמחה שדברים מתחילים להסתדר
. נכון שהיתה שנה קשה, אבל הסתכלי על שי, לא היה שווה?
שולחת לך המון
ומקווה שמעכשיו הכל יהיה לך קל יותר, ויזרום יותר. ובכל מקרה, אנחנו תמיד פה אם את צריכה!

בלינקה

New member
../images/Emo24.gif

טוב לשמוע שאת מרגישה שאת בדרך החוצה מהשנה הנאחסית. מגיע לך. גם אם החלטת לקחת פסק זמן מכאן, החלטה שאני בהחלט יכולה להבין ולכבד, אני מקווה שתהיי מוכנה לשמוע ממני מדי פעם

תומרלי

New member
מזל טוב לשי ומזל טוב לך

שהשנה החדשה שלכן תתחיל ברגל ימין ובאמת באמת יהיה לך קל יותר השנה

sipi1

New member
גם ../images/Emo7.gif וגם ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שהמגמה התהפכה ואת מתקדמת כלפי מעלה ולכיוון הטוב שבחיים. שמחה לשמוע על ילדה נהדרת ואהובה שחוגגת שנה, ועל אמא שלה שגילתה את האהבה, עצובה על הזמן הקשה שעברת עד עכשיו, ועל זה שאת נפרדת. מקווה שתציצי מדי פעם, לפחות, לא כדי לקרוא על לידות/הנקה/גזים אלא כדי להאיר את היום לעוד מישהי שאולי נמצאת בימים של עצב ושחור. עדות של מישהי שהיתה שם ויצאה משם מחוללת פלאים למי שעדיין שם, ובטוחה שהיא לגמרי לבד בעולם... מאחלת לשי ולך הרבה שנים משתופות של שמחה ואהבה, של סיפוק ויצירה !

משוש30

New member
ואי כבר שנה!! אני ממש מתרגשת

כשאחת "מהחברה" של הריון ולידה שעברו איתי את ההריון פתאום חוגגת שנה לצאצא האמת ממש בקרוב גם אצלינו... אז מזל טוב קודם כל ובכלל טוב לשמוע שהדברים משתפרים. אני יודעת שהשנה הזאת הייתה נורא קשה בהרבה מישורים אבל אני מקווה שאת בפתח של תקופה חדשה ונפלאה

אור100

New member
מרגש

התרגשתי לקרוא את מה שכתבת מאחלת לך שנה כיפית ומלאת סיפוק וחוויות טובות.

isidora

New member
../images/Emo24.gif יקירתי ../images/Emo24.gif

איזה שנה... אנחנו מכירות בערך חצי ממנה ואני יכולה להעיד ש"אשת חיל" זה מה שאת עושה עד ארוחת הצהרים (אם לא שכחת לאכול) ועוד ממשיכה לעשות כל כך הרבה. אני לא חושבת שאמרתי לך פעם (והגיע הזמן שאגיד) שאני מעריצה אותך ואת כל מה שאת עושה. את אחת הנשים החזקות והחכמות שיצא לי להכיר. ההתמודדויות שלך, ובעיקר הבחירה שעשית בסופו של דבר - להתמודד ולא לברוח, רק מעידות איזו אישה מיוחדת ונפלאה את. אני יודעת שהיה לך קשה השנה, אבל אני גם רואה את שי ויודעת איזו עבודה נפלאה את עושה וכמה הדברים זורמים יותר היום מכפי שהיו בעבר. זה לא היה פשוט, ואולי זה לא הולך להיות ממש קל בעתיד, אבל אני בטוחה ומשוכנעת שעם אמא כמוך שי תגדל ותפרח להיות אדם נפלא, חזק ואהוב. את משגעת והיא משגעת ואני אוהבת את שתיכן מאד
מזל טוב גם לילדה המקסימה והענקית שלך
ואסיים בברכת "גוגלי-גוגלי"
אני

אמברון

New member
מזל טוב לשי ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לא מכירה אותך באופן אישי (וחבל), אבל אני אוהבת אותך המון!!! אני, באופן אישי, אהיה כאן בשבילך מתי שתרצי.

אפעופ

New member
מזל טוב לך ולשי ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב גדול על הרבה דברים - גם לשי לכבוד היומולדת, גם לך לכבוד שנת אמהות ראשונה וגם לכבוד השינויים והדברים שאת עוברת שמתחילים להסתדר - שיהיה לך תמיד רק טוב.

nonaa

New member
מזל טוב לכן ושכל שנה תהיה יותר

מוצלחת מקודמתה ! הרבה אושר לכל המשפחה

lulyK

New member
כל כך טוב לשמוע

שהגעת לסופה של השנה הזו עם תחושות טובות. שימשיך להיות טוב.

למעלה