שנה עברה

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifתודה

על התגובות המרגשות. המון תודה על התמיכה!

עינבלית

New member
עוד מותר לאחל?

כתבת מרגש, אין ספק שעברת תהליך משמעותי מאוד בשנה האחרונה, השנה הראשונה שלך כאם, שלכם כמשפחה, של שי בעולם. אז הרשי לי לאחל לך את השלווה לה את מייחלת, ואת השקט הנפשי ואת השיפור ביחסים- עם אמך (וכל הכבוד לך על האסרטיביות איתה) עם בעלך והכי חשוב- עם עצמך. את אשת אשכולות, מספיקה המון ועושה המון, אני אוהבת שאת פועלת הרבה מתוך תחושות הבטן שלך בשילוב עם הידע שרכשת בתחום הרפואה. ולבתך- שי- נאחל את כל השמחה והאהבה והבריאות- מזל טוב!

dorlim

New member
../images/Emo24.gif ריגשת אותי !

מזל טוב לשי ליוםהולדת שנה ולך לשנה של אמהות והלוואי ששנות האמהות הבאות יהיו קלות בהרבה

yaelia

New member
מזל טוב

מקווה שמכאן והלאה החיים יהיו רק במגמת עליה והנאה.

MASHY BOSTON

New member
המון ../images/Emo49.gif לשי ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif ../images/Emo60.gif

ויום הולדת שנה שמייח

נובי, מזל טוב !

כל הכבוד לך על איך שעמדת בשנה הזאת. את פשוט מדהימה בעיני, למרות כל הקשיים האובייקטיביים. וגיל שנה זה באמת כיף לא נורמלי (חוץ מזה שצריך לרוץ אחריהם לכל מקום
) מאחלת לכם שנים טובות וארוכות ושמחות ביחד. ובעיקר, הרבה יותר קלות נשיקות

אדר שלי

New member
מזל טוב לך ולשי!../images/Emo65.gif

ומקווה שעוד לא ברחת מכאן, כך שתספיקי לקרוא גם את הודעתי. מאוד התרגשתי לקרוא את מה שכתבת. זוכרת את כל ההודעות שלך מתחילת השנה (או לפחות מאז שאני הצטרפתי) ותוך כדי אפשר היה לראות איך את אוספת את הכוחות ואיך הערפל מתפזר... רציתי לכתוב לך שאת חזקה ואמיצה על כך שהחלטת להתמודד ולא לוותר ושלשי יש הרבה מזל שנולדה לך ולא למישהי אחרת. אני בטוחה שהיא תלמד ממך המון ותהיה אהובה עד מאוד. בנושא האסטמה, שכבר כתבתי לך פעם שאנחנו שותפות לה, אני חושבת שהרופאה שלך פעלה נכון כשהחליטה שקודם כל צריך לטפל בצד הנפשי. עד כמה שהנסיון שלי מראה, המחלה הזו מאוד מושפעת מתנודות במצב הנפשי וברגע שתוכלי "לנשום לרווחה" במישור ההוא, תוכלי גם בטח לנשום לרווחה (במובן המילולי). הרבה איחולים לך ולשי על שנתכן הראשונה ביחד. מי ייתן ותהיה טובה מקודמתה בהרבה!

שיפסלה

New member
ריגשת אותי מאוד ../images/Emo24.gif

אני מאוד שמחה בשבילך שסוף סוף מצאת את מקומך ואת השילוב המנצח של חיי קריירה עם הגידול של שי. אני מבינה שגם המצב הזוגי השתפר, וזה פשוט נפלא
שיהיה הרבה טוב, ואושר ושמחה ומזל טוב לשי החמודה במלאת לה שנה
וכמובן מזל טוב גם להורים המאושרים

ציף שלי

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לשי (מחר...)../images/Emo65.gif

אני עדיין זוכרת את סירובה העיקש לצאת לאוויר העולם. מזל טוב גם לך על שנת אימהות, מאחלת לך רק תקופות קלות ומהנות בחיים
אגב, מה עם תמונה? - לא ראיתי מזמן...

למעלה