שרשור איחולים וברכות לפורום החדש

אני.. שם:אופיר. גיל:15. אזור מגורים:מרכז../images/Emo3.gif מספר כרטיס אשראי+קוד אישי:אם היה לי הייתי מביא לך בכיף../images/Emo3.gif באיזה תוכנה אני מרטש:פוטושופ CS.. דרך ליצירת קשר:מסר?../images/Emo3.gif איך הגעתי לפורום:דרך הקומונה../images/Emo6.gif הצעה למשהו לשים בחתימה אולי:...אהבתי את של אינסה.. חח [1858- כי השלמות, היא בידיים שלנו../images/Emo98.gif] למרות שאני לא ממש כותב כאלה בחתימה.. חג שמח!

crazyilana

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifמזל"ט../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

יאהההה איזה כיף כיף שנפתח פורום..........=) שם: אילנה גיל: לקראת 19
אזור מגורים: דרום מספר כרטיס אשראי+ קוד אישי: חיחיחיחי באיזה תוכנה אני מרטש: לא ממש מרטשת אבל מעצבת פה ושם ומנסה ללמוד בCS דרך ליצירת קשר: מסרים, אייסי איך הגעתי לכאן: דרך הקומונה החמהההה הצעה למשהו לשים בחתימה אולי: בינתיים אין לי משהו יצירתי...

tintin5

New member
שלום

שם: ליאת גיל:27 אזור מגורים: אי שם במרכז הארץ מספר כרטיס אשראי+קוד אישי: אם רק היה לי כסף בחשבון.... באיזה תוכנה אני מרטש:פוטושופ CS3 (או לפחות מנסה) דרך ליצירת קשר:מסרים תמונה:טוב נו בסדר איך הגעתי לפורום: כמו כולם הצעה למשהו לשים בחתימה אולי: MAKE IT LIKE A TOM AND CRUISE

למעלה