שרשור הברכות הרשמי

olsen cool

New member
../images/Emo65.gifשרשור הברכות הרשמי../images/Emo213.gif

כדי למנוע אי סדר אני פותחת את השרשור כבר היום. וואי אני לא מאמינה,עשרים,עשרים........עשרים!
רק אתמול הן חגגו 18.... בעצם עזבו 18 לא מזמן זה היה 16 בעצם עזבו 16 לפני שנייה הן רק נולדו
מהממות
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב
עכשיו אני באמת מרגישה כמו איזה אמא
ולא לשכוח,מחר יתקיים טקס האוסקר של התאומות

ooOMoRoShOoo

New member
מזל טובבב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo193.gif

הן כבר בנות 20
יאא לא יאמן איך הן גודלות מהררר אני זוכרת אותן קטנות
שיהיה למושלמות האלו המוןןןן המוןן מזל טוב
ושניזכה לראות אותן שוב על מסך הטלויזיה אולי לכבוד היומולדת שלהן ערוץ הילדים יעשו מצווה ויחזירו את התוכניות

shira the star

New member
מזל"ט ../images/Emo90.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב להן והלוואי ונזכה לראותם שוב על המסך (קולנוע , טלוויזיה ) אני לא מאמינה שהן ממש בוגרות אני עדיין זוכרת את מישל טאנר הקטנה והמאמי ועכשיו אנו רואים לנגד עינינו שתי נשים צעירות ויפות . אני מאחלת להן כל טוב !!!!!!
(פשוט מלכות )

cinderellaaa

New member
ראשונההה...!!

אז זהווו היום יומולדת לבנות הכי מהממות שיששש! פשוט יפיופות, שיהיה להן מזל טובבבב... ותאמינו לי שיש להן חח... תראו איזה קטנות הבובות שלי ---->

I am IRiTooSH

New member
היום מומולדתת!!../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

כולנו גדלנו עליהן :] פשוט מושלמות הבנות האלו :) 20 שנה!! אמא'לה! שימשיכו לחיות ורק בריאותת :]

Tinkit16

New member
הוו, מזל טוב../images/Emo65.gif...ורושמת לכם

כאן אחת שלא היה סרט שלהן שהגיע לישראל והיא לא ראתה
אני זוכרת אותן מפול האוס
(איך שלא קראו לזה פה)... וואי
מזל טוב....עוד מעט בהוט פאן, יום בניו יורק

Tinkit16

New member
תיקון../images/Emo3.gif

פול האוס = צער גידול בנות... זה ברח לי מהראש

shir08

New member
יואואו מזלל טווובבב!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

לא מאמינה שהן בנות 20..!! אחחח...כמה שהן גדלות מהררר... אני מקווה שעכשיו אולי נשמע מהן קצת יותר הלוואי יחזרו ויוציאו שוב איזה סרטט.. המונמון מזל טובבב המון הצלחחחההה מי אוהב אותן יותר ממנייי??? יוא אני רואה עכשיו את אפרת מתחברת במסן ואני רואה כזה היום יומולדת 20 למרי קייט ואשליי... לשניה חשבתי זה 28
תחשבווו!!עוד 8 שנים 28... אעאעאע

olsen cool

New member
חחחח אל תגזימי איזה קרועה../images/Emo6.gif

28 אמאלההה אני אפילו לא רוצה לחשוב איך הן יראו. בואו ונישאר עם המחשבה שהן בנות 20,למרות שעוד שנייה זה יהיה
21

shir08

New member
חחחחחח כן אה.. בהגזמות נתתי..

באמת אני מעדיפה לחשוב הן עדיין בנות 9 חודשים הכי טוב
או 16, גם טוב חחח *עדיין לא מאמינה שהן בנות 20*

NoOop

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!!!|שי../images/Emo65.gif

WOW זה פשוט חלום שמתגשם!!! 20 10+10 וואייי זה מדהים איך הם גדלו!!! איך אני זוכרת אותם בתור מישל , בנות כמה חודשים ספורים. עדיין לא בנות שנה וכבר משחקות. מזל טוב להם!!! המון המון אושר... [ועושר] ושיצליחו בהמשך הדרך ובכל דבר שיקרה.

mk and ap

New member
ממזזלל טטוובב!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

אהאהאה..... אני לא מאמינה שהן כבר בנות 20!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני זוכרת אותן מאז שהן היו ממש ממש קטנות!!!
והדבר היחידי שאני מאחלת להן זה שלא יפרדו לעולם! ושיעשו עוד סרטים ביחד! וכמובן בריאות ואושר!(-:

הזמן עובר כל כך כךכךכךכך מהררררר

אני באמת זוכרת כאילו רק אתמול ספרו את השניות עד שמ.ק ואשלי יהיו חוקיות ...חח הזמן עובר כל כך מהר! מזל טוב המון המון המון מזל טוב להם, שיחייכו קצת יותר,שיתפרסמו קצת יותר שיהיו מאושרות ושהזמן יעבור יותר לאט למה עוד מעט מתחילות להן שנות העשרים ו...חח הרבה מתנות לא צריך לאחל נכון?? אבל אם הייתה לי הזדמנות הייתי מביאה מתנה. ושלא ישכחו את עצמן ואת האישיות האמיתי והשמחה שלהן!!

חחחח../images/Emo9.gif

סוף שנה יש קצת יותר זמן....ושכחתי להגיד לך מזל טוב על יומלדת 16 אז מזל טוב ענקיייי גיל מצויין חחח!!!

למעלה