שיהיה להן מזל טוב אני עדיין לא מאנמינה שהן בנות 20 אני עוד לא רגילה ל18... חחח
L lovetwins New member 13/6/06 #17 שיהיה להן מזל טוב אני עדיין לא מאנמינה שהן בנות 20 אני עוד לא רגילה ל18... חחח
B BarbiBarush New member 13/6/06 #18 איזה מתוקות../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif שיהיה להן המון מזל-טוב אושר ועושר בריאות הצלחה מדהימותתתת
איזה מתוקות../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif שיהיה להן המון מזל-טוב אושר ועושר בריאות הצלחה מדהימותתתת
T TaLoOsH 1המקורית New member 13/6/06 #19 ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif שיהיה להן הצלחה בהמשך החיים ושנראה אותן עושות הרבה דברים חחח
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif שיהיה להן הצלחה בהמשך החיים ושנראה אותן עושות הרבה דברים חחח
L Liadon New member 13/6/06 #22 דווקא שנדפק לי האינטנט... אוף רציתי להיות זה שפותח בפוסט אבל בגלל בעיות באינטרנט לא יצא לי... לא משנה מזל טוב חמודות עד 120 סרטים!
דווקא שנדפק לי האינטנט... אוף רציתי להיות זה שפותח בפוסט אבל בגלל בעיות באינטרנט לא יצא לי... לא משנה מזל טוב חמודות עד 120 סרטים!
T The £unky §tar New member 14/6/06 #24 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifמזל טוב../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif באמת שקשה להאמין שהן בנות 20 אני זוכרת שאהבתי אותן משהן היו ממש קטנות ששידרו את צער גידול בנות וטובות השתיים יווווו חחח זה מוזר כזה בנות 20 אהעאעאהאהאעההההה שימשיכו להיות כמו שהן ושיוציאו עוד סרטים אוף. אבל סרטי תאומות כאלה, קשה לי לראות אותן בנפרד... מזל טוב
../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifמזל טוב../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif באמת שקשה להאמין שהן בנות 20 אני זוכרת שאהבתי אותן משהן היו ממש קטנות ששידרו את צער גידול בנות וטובות השתיים יווווו חחח זה מוזר כזה בנות 20 אהעאעאהאהאעההההה שימשיכו להיות כמו שהן ושיוציאו עוד סרטים אוף. אבל סרטי תאומות כאלה, קשה לי לראות אותן בנפרד... מזל טוב
0 0rin New member 14/6/06 #27 ../images/Emo65.gif ייאיייי יומולדדדת../images/Emo65.gif שיוואוו הן בנות 20! אני כ"כ המומה... גדלוו כ"כ מהר.. כאלה מתוקות , מקסימות , יפהפיות..מדהימות שיישארו כאלה מאמיווווווות.. ושהגיל לא יחרפןן אותןן... איןן על מרי קייט ואשלי..
../images/Emo65.gif ייאיייי יומולדדדת../images/Emo65.gif שיוואוו הן בנות 20! אני כ"כ המומה... גדלוו כ"כ מהר.. כאלה מתוקות , מקסימות , יפהפיות..מדהימות שיישארו כאלה מאמיווווווות.. ושהגיל לא יחרפןן אותןן... איןן על מרי קייט ואשלי..
R rahelm New member 14/6/06 #28 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מזל - טוב ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אתמול לא הייתי ליד מחשב ולא היה לי איך לרשום להם המוןןן מזל-טוב הם בגיל שלי
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מזל - טוב ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אתמול לא הייתי ליד מחשב ולא היה לי איך לרשום להם המוןןן מזל-טוב הם בגיל שלי