17.5
M may90 New member 28/6/05 #22 ואם כבר מפורסמים תקנו כי אני בתאריך של מרלין מונרו חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעח
B beyonce3 New member 28/6/05 #29 אבל מרלין מתה! אין מה לחגוג לה...לעומת זאת אני נולדתי באותו יום עם ג'וליה סטיילס החמודה!..ויום לפניי שמקפלע הוציאו את הסינגל ה-1 שלהם!!!!!!!!!(תחילה הייתי בטוחה שהם הוציאו באותו יום שלי...חח)
אבל מרלין מתה! אין מה לחגוג לה...לעומת זאת אני נולדתי באותו יום עם ג'וליה סטיילס החמודה!..ויום לפניי שמקפלע הוציאו את הסינגל ה-1 שלהם!!!!!!!!!(תחילה הייתי בטוחה שהם הוציאו באותו יום שלי...חח)
M may90 New member 28/6/05 #30 ובלינק הוציאו את שלהם בתאריך שלי../images/Emo3.gif ביומולדת 9 שלי! (בול בשנה שהתחלתי לאהוב אותם)
B beyonce3 New member 28/6/05 #32 וואלה? יופי לך!אני הייתי באילת!אוקיי....את מחוברת?אני אנסה עכשיו להתחבר....
• •ExtraordinarY GirL• New member 28/6/05 #24 רק לי אין מישו מפורסם שנולד ../images/Emo80.gif באותו תאריך שלי?!?!?!? טוב נו.... אני מיוחדת!
M mayoosh4 New member 28/6/05 #35 לי יש! אני חושבת ../images/Emo3.gif אהההה שכחתי כבר...... אה.... אה כן זאתי שמשחקת את באפי שכחתי.. אה שרה מישל גלר! טיהי
לי יש! אני חושבת ../images/Emo3.gif אהההה שכחתי כבר...... אה.... אה כן זאתי שמשחקת את באפי שכחתי.. אה שרה מישל גלר! טיהי