שרשור פרטים

Adrienne

New member
../images/Emo65.gifשרשור פרטים../images/Emo65.gif

אנשים, בא לי להכין מאמר עם פרטים של כל אחד ואחד מאיתנו, זה קצת גנוב מתום(מנהל פורום סטיינד) אבל לא נראה לי שהוא יכאס... אז כל אחד לשרשר לכאן את ה: שם מלא ניק תאריך לידה שיר אהוב של הלהקה כל מיני שטויות שבא לכם כמו אוכל אהוב, צבע אהוב, תיאור ואפילו לינק לתמונה שלכם אם בא לכם. כמובן שאתם יכולים להוסיף גם הערות שיכנסו... תהנו! ואני לא מכניס כי אני כבר ארשום במאמר...

WickeDevil

New member
ילדון.... תחזור אחורה... ../images/Emo60.gif

תראה שעשינו את זה כבר פתחתי איזה חמישה שרשורי פרטים על נושאים שונים ואגב: יכאאאס??????. יכאאאאאאאאס? איתמר! אם המורה שלי ללשון הייתה רואה את זה היא הייתה אומרת: "אתה החוליה החלשה! שלום!"....! זה יכעס!!!!!

Adrienne

New member
אופס... טוב אז תחסכו ממני זמן ותעשו

את זה שוב. חוץ מזה שיש חדשים ויש דברים שלא אמרתם ועדיף הכל במרוכז...

WickeDevil

New member
טוב אז ככה... ../images/Emo60.gif

שם מלא: דרור, מספיק מלא?
ניק: לא הבנתי על איזה ניק אתה מדבר (ניק קרטר או ניק קייב) אז החלטתי לספר לכם סיפור... היׂה היה ילד בשם יוסף... יוסף היה עצוב, כי הכלב שלו זבולון שבר את החלון של המכונית של השכבה שלהם- שיפרה. יוסף העצוב טייל ברחוב ולפתע הוא ראה את גברת סמיילי :) (מעין
) מעין הנחמדה אמרה לו לא לדאוג, כי תקנה לו סוכריה! עכשיו מה המסר? בחיים אבל בחיים אל תקראו לכלב שלהם רמי!
תאריך לידה: 21.9
שיר אהוב של הלהקה: Unstoppable
אוכל אהוב: במבה וקולה
צבע אהוב: טורקיז מטאלי
אני נראה כמו: אריאל שרון (חחחחחחח
)
השאיפה שלי: לנהל עם איתמר את הפורום (שלא נראה שזה יקרה בזמן הקרוב)
מוסיקה אהובה: TC, רובי וויליאמס, אביב גפן, דניאל סלומון....המון.... עד כאן להפעם ביי ביי טלטאביז!

WickeDevil

New member
שכבה= שכנה ../images/Emo60.gif

ככה זה כשחושבים על איך להשכיב את איתמר

Adrienne

New member
what the fuck?

המנהל של הפורום לא רוצה שינסו להשכיב אותו... תאמינו לי אני מכיר אותו... *לוחש* למדנו פעם *מפסיק ללחוש*
ומי שהולך לשאול אותי למה קיללתי, זה בגלל שאני המנהל ומותר לי! סתתתאאאאאאאאאם, זה בגלל שמותר פעם ב100 שנה לקלל...

Charmed 4ever.

New member
LOL!!!! ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

קרעתם אותי! אניוואייז...
שם מלא: ניצן כהןןןןןןן! (עם ן´ אחת.. באט הו קרז?!)
ניק: Charmed 4ever (וזה כמעט בכל דבר... חוץ מבמירק... שם אני TC RULEZ :)
תאריך לידה: 2.6.88
שיר אהוב של הלהקה: Stigmatizeddddddddd
צבע אהוב: ורודדדדדדדדד (פייג´יייייייי (והמבין יבין
)) וסגול גם..
אוכל אהוב: לאחרונה? חסה! אני ארנבת קטנה ומיוחדת! אבל אנ י גם אוהבת מרק עגבניות ומהיום: קרמבו בטעם פטל אחרי שהייה של כמה דקות בפריזר!
שחקן אהוב: הממ.. הרבה... ג´רי אוקונל, דניאל רדקליף (אין קשר ליכולת משחק בדניאל רדקליף.. הוא חרא שחקן אבל הוא חמוד.. *נסקלת*), ג´וליאן מקמהון (זה רק בגלל יכולת המשחק שלו..), ריצ´ארד הריס ז"ל (
), השחקן של גנדלף! (שר הטבעות..),אליז´ה ווד (עיניים!!!!!!!!!! *בוהה*)
שחקנית אהובה: פה גם יש הרבה.. אבל אני הכי הכי חולה על הולי מארי קומבס.. יכולת משחק ויופי! הכל יש לה!
מוסיקה אהובה: TC אוף קורס... עוד רוק קל למיניהם, מוסיקה ישנה (פינק פלויד, רולינג סטוונז, ריטה קולידג´ ועוד כל מיני), פסקולים למיניהם (בעיקר דיסני..) וכו´...
השאיפה שלי: להיות שחקנית ברמה של הולי מרי קומבס (אלילתי בתחום המשחק) ואני גם חושבת שאני יכולה...
תחביבים:... יש לי הרבה.. יש כרטיסישי בשביל זה...
תיאור: ראה תמונה...

elknetld2kil

New member
WOW

חשבת פעם לעבור לדי-קאף (סתם בצחוק...) שם מלא: איתן לוין מקום מגורים: Parts Unknown תאריך לידה: 29 דצמבר 1983 (למתקשים: 29.12.1983) גיל: תעלו שורה אחת למעלה ותתחילו לחשב שחקנים אהובים: חיים רביבו, אייל ברקוביץ´, אבי נמני... סתאאאאאאם. שחקנים אהובי (ברצינות): שרה מישל גלר (איזה חמודה), מליסה ג´ואן הארט (החבר שלה הוא הסולן של להקה שאני מאוד אוהב), ג´ארד ליטו (גם סולן של להקה טובה), ג´ק בלאק (ראה ערך קודם). תחביבים: מוסיקה, מחשבים, קצת ספורט, MTV2, רסלינג, הורדת קליפים מהאינטרנט. להקות אהובות: Lifehouse, Matchbox Twenty, 3 Doors Down, Course Of Nature, Pearl jam, Creed. סדרת טלויזיה אהובה: סמולוויל סרט אהוב: כל דבר שבו משתתף אדם סנדלר.

TCgirl

New member
הפרטים שלי ../images/Emo187.gif

שם: אירנה (שם משפחה: חסוי) ניק: TCgirl תאריך לידה: 25.11.1987 גיל: 15 (אפשר לומר) שיר אהוב של The Calling: אני חייבת לענות על זה? אני אוהבת את כולם... אוכל אהוב: אמממ... פיצה, וספגטי (במיוחד זה שיש במסעדת "זוּלה"... צבע אהוב: תכלת תאור: אני אביא תמונה שלי לפורום ברגע ש*מישהי* מסויימת תעביר את התמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלה למחשב... הערות: The Calling RULE!!!!!!

גל GS

New member
פרטים........./images/Emo15.gif

שם:גל ניק: גלGS תאריך:7.9 שיר:could it be any harder אוכל:פיצה צבע:סגול שחקן:ג´וש הארטנט סרט:פרל הארבור

ט ל i ש

New member
שלי ייייייייייייייי

שם:טל שיר אהוב:איזה שאלה קשההה אני חולה על כווווולם אוכל אהוב:שוקוקוקוקוקוקו אני נראת כמו:בר רפאלי(חחחחחחח לא)אממ יש עניים יש שיער יש רגגלים ידים ראש ואולי אני ישים תמונה השאיפה שלי:להיות מטר 60(עזבו אל תנסו אפילו להבין)

ט ל i ש

New member
חחחחח אני גמדההההה

הייתי רוצה זה שאני רוצה להיות מטר 60 זה לא אומר שאני גמדה למה איזה גגובה אתה?

ט ל i ש

New member
ניצייייייייייי../images/Emo185.gif

אני מקנאאאאאאאאאאאאאא בךךך בואי נחליף

Charmed 4ever.

New member
בשמחה!! ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

כמעט כל החברות שלי יותר נמוכות ממני חוץ מאחת שהיא ממש ממש ממש גבוהה... ואולי עוד כמה. ואני גובהת ממש מהר..

WickeDevil

New member
שתי גמדות ../images/Emo6.gif מכירות במקרה ../images/Emo60.gif

את טוב טוב הגמד?

Charmed 4ever.

New member
אני לא אוהבת אותו... ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

לעומת זאת... שתיא (משלגייה...) די חמוד..

WickeDevil

New member
ת´אמת? אני גם לא אוהב את ../images/Emo60.gif

טובטוב זה נכון שהוא היה הומו? (מעניין אם אלכס פגש אותו אי פעם
)

למעלה